Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 02 13, 23:22)
Nusiramink. Aš irgi neturiu gyslelės ir menininku nebūsiu.
Net ir gyslelės neturint galima išmokti labai gerai fotografuoti. Kai pradėsi tvarkytis su technika, tada pradėsi improvizuot. Čia kaip važiavimas dviračiu - kol nemoki, pavydi tiems, kas moka. Kai išmoksti, pradedi važiuot, o kartais pralenki seniau važiuojančius. Tik rankų nenuleisk.

sutinku su sillwio.. su gyslele čia galima ant vienos rankos pirštų suskaičiuot.. visa kita noras ir tik noras.. o ar išeina ar ne.. visada visiems neįtiksi.. šitas ND tai parodė.. nuomonių buvo įvairių .. o bendroj sumoj turim bendrą gerą rezultatą
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 23:17)
P.S. negaliu atsižiūrėti į jūsų darbus. Dar diedas suparino doh.gif . Sakau: žiūrėk kaip mūsiškiai daro foto wub.gif . O jis sako: ai, nu čia kažkokios neryškios, tavo geresnės lotuliukas.gif . Ot doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Elina tik tu moki prajuokint,nepergyvenk,Laputaite sugalvos mums lengvesne tema mirksiukas.gif o tu Fotokonkurse laimejai juk 1 vieta,aukstyn galva biggrin.gif
Atsakyti
Noriu pasveikinti laputaite ir Anasko 4u.gif Saunuoles, stiprus debiutai ND 4u.gif

Nors tiesa sakant si karta buciau sutikus, jei galima butu buve 10 bale sistema balsuoti - tokiu stipriu ND jau senai nebuvo thumbup.gif ir aciu avytess uz saunia tema 4u.gif

Bitele, na prie tavo nuotrauku padusavau... Kaip atvaziuosi, prigriebk ta placiakampi - prasysiu pamoku blush2.gif
Elina, o tu net nebandyk pasiduoti - ne tavo tema turbut si karta buvo - ko ko, bet ideju tu visada pilna 4u.gif Pageres techniniai dalykai, visus mus lenkt pradesi drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif dėkui visiems už moralinį palaikymą, bo tooookį kompleksą gavau dry.gif wacko.gif po jūsų retrų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 20:29)
Na ką.. baigėm ND .. sveikinam fotografijos ,,Gimnastė" autorių/ę ir laukiam naujos temos  4u.gif
Gatvės ND nugalėtojas 100km/h.. laukiam fotografijų autorių.. ir naujos temos

Laputaite ir Anasko, labai labai sveikinu 4u.gif 4u.gif

Nu Jusu foto... retro... sakes blink.gif kai pamaciau, tai supratau kad man iki tokiu darbu dar 10 mtu kokiu lotuliukas.gif

Snd gavau ta isvajota fotika... pasiemiau as ji, vaziavom pas draugus, nu pyskinau snd gal kokiu 500 kadru... tai is ju 460 susilieje,sujudinti.. ir 480 kokiu su oranzines spalvos atspalviu,ir niekaip nesuprantu, jauciu nuo musu namu apsvietimo... labai gaila kad ryt kaip tycia darbe turiu buti nuo ryto iki vakaro, o vakare i restorana su MB... taip noreciau islekti prie juros,pabandyti.. na bet nieko,laiko bus..
lb laukiu nauju ND, noriu pabandyti sudalyvauti.. nes db pyskinu beleka,bet kur,bet kaip.. nu zinot kaip buna,kai nauja daikta paimi i rankas blush2.gif o cia bent jau uzduotis bus..
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 13, 23:38)

lb laukiu nauju ND, noriu pabandyti sudalyvauti.. nes db pyskinu beleka,bet kur,bet kaip.. nu zinot kaip buna,kai nauja daikta paimi i rankas blush2.gif  o cia bent jau uzduotis bus..

pas mane turbūt nėra daikto namie, kurio nesu nufotografavus smile.gif .. net gyvatukai, radiatorių reguliatoriai ir tie yra smile.gif .. normalus procesas mirksiukas.gif .. o geltonumo fotografijose gali išvengt nusistačius White balance.. kaip tai padaryt - instrukcijoj fotoaparato turi būti parašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 23:42)
pas mane turbūt nėra daikto namie, kurio nesu nufotografavus  smile.gif .. net gyvatukai, radiatorių reguliatoriai ir tie yra  smile.gif .. normalus procesas  mirksiukas.gif .. o geltonumo fotografijose gali išvengt nusistačius White balance.. kaip tai padaryt - instrukcijoj fotoaparato turi būti parašyta  4u.gif

Butinai paziuresiu, aciu... nors vakar puse nakties skaiciau,is interneto atsisiuntus o kai pasiemiau i rankas fotika,viska pamirsau, db vel skaitau,nepatogu man kai kompiuteryje, o prie fotiko tik rusiska yra doh.gif

Bet pas mus sienos tokios i oranzine spalva,o apsvietimas tai tragedija, tai gal del to... pas draugus tai dar nieko,tik tos kur biski pasiliejusios tai oranzines doh.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 23:42)
pas mane turbūt nėra daikto namie, kurio nesu nufotografavus  smile.gif .. net gyvatukai, radiatorių reguliatoriai ir tie yra  smile.gif .. normalus procesas  mirksiukas.gif .. o geltonumo fotografijose gali išvengt nusistačius White balance.. kaip tai padaryt - instrukcijoj fotoaparato turi būti parašyta  4u.gif

Noriu pasitiksilinti, ten raso,kad rankiniu butu galiam nustatyti nufotografavus balta lapa.... cia apie tai snekam? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 13, 23:49)

Noriu pasitiksilinti, ten raso,kad rankiniu butu galiam nustatyti nufotografavus balta lapa.... cia apie tai snekam?  blush2.gif

taip būtent.. tik baltą lapą fotografuoji tame apšvietime, kuriame planuoji fotografuot
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 23:52)
taip būtent.. tik baltą lapą fotografuoji tame apšvietime, kuriame planuoji fotografuot

Aha... pasakysiu trumpai - man aisku, kad nieko neaisku lotuliukas.gif
Bandysiu, mokinsiuos 4u.gif
Atsakyti
Agniuke, sveikinu su issvajuotu fotiku 4u.gif Jau ka ka o tavo fotiko tikrai labai laukiau, nes itariu tu mus nustebsi 4u.gif
Atsakyti
dar vienas pasisėdėjimas su fotoaparatu.
Gero klausymo
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 14, 00:01)
Agniuke, sveikinu su issvajuotu fotiku 4u.gif Jau ka ka o tavo fotiko tikrai labai laukiau, nes itariu tu mus nustebsi 4u.gif

Jetus bigsmile.gif Tu cia taip nesakyk, nes paemus fotika, jau ir pas mane tos stadijos kaip ir pas visus atejo : nieko nemoku, nesuprantu ka cia prisigalvojau doh.gif ogi fotika tik pries pora val i rankas paemiau lotuliukas.gif teks ilgai laukt kol nustebinsiu smile.gif va Tu is kart pavarei, 1 vieta wink.gif
Laukiam temos wink.gif teks rt visa diena laukt kol suzinosiu kokia tema, nes tik vakare galesiu prisest prie interneto, darbe negaliu sad.gif
Atsakyti