bite maja, įdomios tos architektūrinės, bet nelabai galiu ką nors daugiau pasakyti. Paskutinė kur su berniuku per daug tamsi.
valanda, pirmoji labai graži, jau kūdroj pastebėta:) Toli man iki ten. Anta šiaip sau, per daug dangaus,kirpčiau, o jei labai nori to paukščiuko kadre gali su PS perkelt
Elina, tavo avataras labai geras, jau prabalsuota už jį Man kaip ne profui puikiai ten visks yr
Saynara,man pirma kokia gera lb geros spalvos antroj lyg kreivokas horizontas siaip man pirma lb patiko nesikuklink ir daugiau parodyk kitu nekomentuosiu nors ir lb suzavjo,nesikartosiu Papildyta: Westa,mano akim 1,3,4 labai geros,antra nekabino,per mano kompa rodo lyg kaip sharpo butu padauginta beet gal klystu,o paskutine net nzn,gal apacios per daug bet tu saunuole gera vel prisimint gimtus krastus
Na Bitele, man gražu nors tu ką. Kur tu randaitokį paslaptingą grožį? Ir galiu pasakyt, net nesinori ieškot kažkokio trūkumo, kai nuotrauka užburia tokia paslaptim.. Kaip sako lietuviai :MALADEC Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 20:25)
sveiki visi. grįžome mes iš Klaipėdos, praleidę ten nuostabų savaitgalį.. Mušiu klaipėdiečius, kad tokį fotogenišką miestą ir jūrą šalia turėdami taip retai juos mums parodo..
Zhverie, mes tikriausiai prasilenkinėjom šeštadienį kažkur netoliese..