bite maja, įdomios tos architektūrinės, bet nelabai galiu ką nors daugiau pasakyti. Paskutinė kur su berniuku per daug tamsi.
valanda, pirmoji labai graži, jau kūdroj pastebėta:) Toli man iki ten.
Anta šiaip sau, per daug dangaus,kirpčiau, o jei labai nori to paukščiuko kadre gali su PS perkelt
Elina, tavo avataras labai geras, jau prabalsuota už jį Man kaip ne profui puikiai ten visks yr
kodėl manęs neįtraukėt į sąrašus? neišlaikiau egzamino?
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 02 10, 20:23)
kodėl manęs neįtraukėt į sąrašus? neišlaikiau egzamino?
manau, kad neegzaminuoja čia niekas. tiesiog pamiršo.. bet kadangi turim moderatorių pas save, manau, kad Getter įtrauks..
QUOTE(toro @ 2008 02 10, 20:58)
Žiariai man ta nuotrauka patinka . Vis primena sillwio rudajį peizažą
QUOTE(toro @ 2008 02 10, 21:22)
Elina, tavo avataras labai geras, jau prabalsuota už jį Man kaip ne profui puikiai ten visks yr
labai dėkui
kol kroviau foto žiūriu ir sayonara įdėjo savo kelionės įspūdžius.. pakomentuosiu tuoj kitų
dėsiu keliom grupėm
pirmoji..naktinė
Druskininkų soboras..
Deja netilpusi visa į kadrą Druskininkų bažnyčia .. fotografavau be štatyvo ..
ir šios dienos kelios foto
Druskonio ežero panoramos
na ir turbūt jau galėsiu visą seriją daryt
Ir vėl ... išėjo..
dėsiu keliom grupėm
pirmoji..naktinė
Druskininkų soboras..
Deja netilpusi visa į kadrą Druskininkų bažnyčia .. fotografavau be štatyvo ..
ir šios dienos kelios foto
Druskonio ežero panoramos
na ir turbūt jau galėsiu visą seriją daryt
Ir vėl ... išėjo..
Saynara,man pirma kokia gera lb geros spalvos antroj lyg kreivokas horizontas siaip man pirma lb patiko nesikuklink ir daugiau parodyk
kitu nekomentuosiu nors ir lb suzavjo,nesikartosiu
Papildyta:
Westa,mano akim 1,3,4 labai geros,antra nekabino,per mano kompa rodo lyg kaip sharpo butu padauginta beet gal klystu,o paskutine net nzn,gal apacios per daug bet tu saunuole gera vel prisimint gimtus krastus
kitu nekomentuosiu nors ir lb suzavjo,nesikartosiu
Papildyta:
Westa,mano akim 1,3,4 labai geros,antra nekabino,per mano kompa rodo lyg kaip sharpo butu padauginta beet gal klystu,o paskutine net nzn,gal apacios per daug bet tu saunuole gera vel prisimint gimtus krastus
QUOTE(bite maja @ 2008 02 10, 18:43)
vis ieškau sakykit viską drąsiai kas ir kaip...
fotografuota su plačiakampiu... šiandien galutinai įsitikinau, kad esu juo labai patenkinta.
fotografuota su plačiakampiu... šiandien galutinai įsitikinau, kad esu juo labai patenkinta.
Na Bitele, man gražu nors tu ką. Kur tu randaitokį paslaptingą grožį? Ir galiu pasakyt, net nesinori ieškot kažkokio trūkumo, kai nuotrauka užburia tokia paslaptim.. Kaip sako lietuviai :MALADEC
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 20:25)
sveiki visi. grįžome mes iš Klaipėdos, praleidę ten nuostabų savaitgalį.. Mušiu klaipėdiečius, kad tokį fotogenišką miestą ir jūrą šalia turėdami taip retai juos mums parodo..
Zhverie, mes tikriausiai prasilenkinėjom šeštadienį kažkur netoliese..
Zhverie, mes tikriausiai prasilenkinėjom šeštadienį kažkur netoliese..
Nu sažinės neturit ir viskas.. ką jau kokį bokaliuką Carlsbergo galėjom juk ... ot būt fainai...
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 20:50)
nYvarom rimtai, buvo baisus rūkas, nesu tikra, kad bent kas gavosi.. (esu linkusi teisintis.. man su žmonėmis, berods, geriau sekasi)
Mano naktinės uosto fotkės irgi per rūką darytos...