Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 02 13, 22:18)
blogam šokėjui, ksakant...  smile.gif

Kagi tokiu atveju teks šunį pirkt blink.gif arba skolintis blink.gif lotuliukas.gif
O tau westa teks saviškius padalint čia keliems, nu negi gaila biggrin.gif juk vardan rezultato lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtoją Laputaitę. O taip pat ir užėmusius kitas vietas 4u.gif
Nebalsavau, nes negalėjau išskirti kelių labiau vertų nei kitos ax.gif

Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 23:08)

Laputaite, tau sekančią temą galvot.. tikiuos ji bus susijusi... su šunim  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

O šiaip tai laukia sunki naktelė unsure.gif Po nuostabios avytess temos retro, visos temos atrodo netikusios... doh.gif

Ačiū visiems už sveikinimus, man kaip ir Anasko, pirmą kart ne tik dalyvavus, bet ir laimėjus, džiaugsmas nerealus biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 13, 22:21)
O šiaip tai laukia sunki naktelė  unsure.gif  Po nuostabios avytess temos retro, visos temos atrodo netikusios...  doh.gif
Ačiū visiems už sveikinimus, man kaip ir Anasko, pirmą kart ne tik dalyvavus, bet ir laimėjus, džiaugsmas nerealus  biggrin.gif  wub.gif

4u.gif ryt iš ryto kad būtų tema ant stalo biggrin.gif 4u.gif cool.gif

Anasko, ir Tu ryt rytui turi turėt techninių ND temą..biggrin.gif
Atsakyti
Laputaite tikrai neverta naktį nemiegot.. visos temos bus geros, mielos mirksiukas.gif .. visom reikia ruoštis, sukt galvą smile.gif ..

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 13, 22:13)

QUOTE(westa @ 2008 02 13, 22:14)

QUOTE(dejavu @ 2008 02 13, 22:32)

QUOTE(bite maja @ 2008 02 13, 22:43)

QUOTE(laputaitė @ 2008 02 13, 22:50)

Sveikinimai nugalėtojai wub.gif
Nu ką gi, chebra, teks nešti mėsas man iš čia. Va, sėdžiu ir vos nežliumbiu iš nevilites. Supratau, kad niekada aš tokių foto nepadarysiu schmoll.gif . Aš netgi nesuprantu kaip jums jos pavyko tokios wub.gif . Nerealu.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 22:18)
blogam šokėjui, ksakant...  smile.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 22:52)
Nu ką gi, chebra, teks nešti mėsas man iš čia. Va, sėdžiu ir vos nežliumbiu iš nevilites. Supratau, kad niekada aš tokių foto nepadarysiu schmoll.gif . Aš netgi nesuprantu kaip jums jos pavyko tokios wub.gif . Nerealu.

Elina, negi dabar pasiduosi? Nepasiduok. Tau puikiai sekasi.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 23:52)

Kaip aš tave suprantu... drinks_cheers.gif
Pati jaučiuosi taip fool.gif

p.s. Retro ND net nebalsavau šį kartą, nes man visos nuotraukos 5 balų vertos bigsmile.gif (na gal tik porą kokių 4 smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajas: 13 vasario 2008 - 23:09
Aciu visiems uz sveikinimus flirt.gif

QUOTE(westa @ 2008 02 13, 22:08)
sveikinimai.. neabejojau, kad ten tavo darbas kažkodėl .. turbūt dėl prieš tai įdėto darbelio su autobusais smile.gif.. tik greitį sumažinai.. šaunuolė  4u.gif
Padariau didziausia klaida doh.gif idejau cia, galvodama kad sugalvosiu ko nors geresnio, o gavosi kaip visada ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 13, 22:29)
Anasko, ir Tu ryt rytui turi turėt techninių ND temą..biggrin.gif
tiesa sakant as turiu jau 2 temas topsecret.gif viena labiau technine, kita siap niekas daugiau i galva nelenda doh.gif man labiau patinka "jis ir ji" geriau tikrai nesugalvosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 14, 00:05)
tau puikiai sekasi.

sillwio, betgi tikrai nieko gero nebeišspaudžiu schmoll.gif . Tiesiog neturiu gyslelės ir tiek. Galiu sunkt iš savęs sultis, nieko neišsunksiu schmoll.gif . Šeimos albumui pramokau. Ir tai gerai.
P.S. negaliu atsižiūrėti į jūsų darbus. Dar diedas suparino doh.gif . Sakau: žiūrėk kaip mūsiškiai daro foto wub.gif . O jis sako: ai, nu čia kažkokios neryškios, tavo geresnės lotuliukas.gif . Ot doh.gif
QUOTE(ajas @ 2008 02 14, 00:06)

p.s. Retro ND net nebalsavau šį kartą, nes man visos nuotraukos 5 balų vertos  bigsmile.gif  (na gal tik porą kokių 4  smile.gif  )

Aš irgi nebalsavau blush2.gif . Man visos nerealios, nė vienos iš jų pati nesugebėčiau padaryt schmoll.gif
Atsakyti
Laputaite,Anasko didziausi jums sveikinimai 4u.gif Anasko tema tavoji thumbup.gif kaip tik valentinkei biggrin.gif
Nu Andriuska bigsmile.gif bet tai koks tu modelis,matau kad ne tik iskalbus bet dar ir J.Bondas rolleyes.gif lb miela matyt ir vyriska veida 4u.gif
Elina,as lygiai taip pat jauciuosi del nuotrauku unsure.gif nesuprantu is kur pas jus tokia fantazija g.gif pagirtina.
Bitele,as jau atsibosiu ta pati karksedama apie tavaji Vilniu,bt negaliu nepasakyt,kad man lb grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 23:17)
sillwio, betgi tikrai nieko gero nebeišspaudžiu schmoll.gif . Tiesiog neturiu gyslelės ir tiek. Galiu sunkt iš savęs sultis, nieko neišsunksiu schmoll.gif . Šeimos albumui pramokau. Ir tai gerai.

Nusiramink. Aš irgi neturiu gyslelės ir menininku nebūsiu.
Net ir gyslelės neturint galima išmokti labai gerai fotografuoti. Kai pradėsi tvarkytis su technika, tada pradėsi improvizuot. Čia kaip važiavimas dviračiu - kol nemoki, pavydi tiems, kas moka. Kai išmoksti, pradedi važiuot, o kartais pralenki seniau važiuojančius. Tik rankų nenuleisk.
Atsakyti