Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 02 13, 21:09)
sveikinu abiejų temų laimėtojus.  4u.gif
nežinau kurią vietą užėmė manoji, net savo taškų nesusiskaičiavau, bet paviešinsiu visiems  4u.gif
naujokai galit puikiai pasitreniruot ir bandyt įžvelgt klaidas, kurias įžvelgė senbuviai ir pasakyt savo nuomonę, kuri tikrai neprivalo būt WOW arba KAIP GRAŽU...  mirksiukas.gif šioje foto gali kliūti labai daug kas...
Tai kad pirma reakcija tokia ir buvo bigsmile.gif
Is pastebejimu, man noretusi siek tiek maziau seselio ant desines veido puses, (vos vos pasviesinti), nors gal monitorius taip rodo, o kitu trukumu ir klaidu as nematau schmoll.gif

Apibendrinant 4u.gif Sillwio, Sansara, Dejavu, Westa as protestuoju protest.gif smoke.gif as netikiu kad foto darytos per sitas dvi savaites bigsmile.gif Sansaros minimum is uzpraeito amziaus, Sillwio is 70mt, Dejavu is 20-30, ir westos irgi is 30-40 smile.gif
Atsakyti
Bitute pirmoji liux..

būtų gerai jei laimėtojai įkeltų ar leistų įkelt savo foto.. Laputaitė - pirmoji ir Andriuska antroji, jei neapsirinku, vieta smile.gif
Atsakyti
Labai smagu buvo paskaityti, kad silwio mane pavadino mergaite su lanku blush2.gif Pusė dienos šypsojaus į ūsą, seniai niekas taip nevadino doh.gif

O čia ta mergaitė:
user posted image

Atsakyti
aš tai šiandien naktinių nekelsiu, bo tingiu. bet labai ačiū visiems, kurie dalyvavo, buvo smagu xixixi

nuo kai kurių ND fotkių aš apakus, nebėra ką komentuoti biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Nerealios nuotraukos thumbup.gif O svarbiausia, kaip gimsta tokios idėjos? Man tai nesuvokiama ir per daug sudėtinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 13, 21:43)
aš ką tik iš myto  biggrin.gif sušalom baisiai, bet labai smagiai pasibuvom  thumbup.gif gaila, kad tik keturiese buvom  g.gif
mano nuotraukų tik kelios, nes fotiko batarkė nusėdo  doh.gif

Pirmoji smagi. Gal kiek prigesinčiau (kokiu 1 stopu), kad taip šviesos neakintų. Antrojoj dešinė kiek sunkoka ir labai trūksta erdvės.
Papildyta:
QUOTE(laputaitė @ 2008 02 13, 21:50)
Labai smagu buvo paskaityti, kad silwio mane pavadino mergaite su lanku  blush2.gif Pusė dienos šypsojaus į ūsą, seniai niekas taip nevadino  doh.gif

biggrin.gif

Šaunuolė, laputaite. Labai geras darbas. Vienu metu jau buvau praradęs viltį - temoj štilis, nuotraukų labai mažai. Pasirodo visi fotografuoja paslapčiom ir vėliau rodo šedevrus smile.gif
Atsakyti
Laputaite 4u.gif Sveikinimai didziausi first.gif bis.gif

MMMMMMMM, Hmmm, blush2.gif aciu visiems kas balsavo uz mano darba blush2.gif nors darbu buvo laaaabai mazai, bet vis tiek malonu laimeti. Cia pats pirmiausis mano laimejimas, todel dvigubai malonu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 13, 22:03)
Laputaite 4u.gif  Sveikinimai didziausi  first.gif  bis.gif
MMMMMMMM, Hmmm, blush2.gif  aciu visiems kas balsavo uz mano darba blush2.gif  nors darbu buvo laaaabai mazai, bet vis tiek malonu laimeti. Cia pats pirmiausis  mano laimejimas, todel dvigubai malonu. blush2.gif

Sveikinimai didžiausi. Gera pradžia, pusė darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 13, 22:03)
Laputaite 4u.gif  Sveikinimai didziausi  first.gif  bis.gif
MMMMMMMM, Hmmm, blush2.gif  aciu visiems kas balsavo uz mano darba blush2.gif  nors darbu buvo laaaabai mazai, bet vis tiek malonu laimeti. Cia pats pirmiausis  mano laimejimas, todel dvigubai malonu. blush2.gif

sveikinimai.. neabejojau, kad ten tavo darbas kažkodėl .. turbūt dėl prieš tai įdėto darbelio su autobusais smile.gif.. tik greitį sumažinai.. šaunuolė 4u.gif

Laputaite, tau sekančią temą galvot.. tikiuos ji bus susijusi... su šunim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 vasario 2008 - 22:13
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 22:08)
Laputaite, tau sekančią temą galvot.. tikiuos ji bus susijusi... su šunim  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nejuokauk tu taip, o tai dalyvių bus ribotas skaičius biggrin.gif
Atsakyti
Laputaite first.gif clap_1.gif
Anasko first.gif clap_1.gif
Šaunuolės abidvi 4u.gif 4u.gif
Lauksim naujų temų ax.gif

Bitute, mielos tavo foto, tik dangus Vilniaus kaip Las Vegas'o biggrin.gif Kažkuriose mano naktinėse panašus dangus buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 13, 22:15)
Nejuokauk tu taip, o tai dalyvių bus ribotas skaičius biggrin.gif

blogam šokėjui, ksakant... smile.gif
Atsakyti