Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sansara taip ir norisi rėmelio balto tavo foto, atspausdint ir tą rėmelį trikampiukais sukarpyt.. tikiuos supratai smile.gif .. patiko labai padirbimas.. deja man taip nepavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 21:14)
[b]Sansara, o tu papasakok iš kur tavo senelė tokią suknelę gavo  bigsmile.gif

tos suknelės ilga istorija, bet ne tokia ilga, kad senelės laikus trauktų lotuliukas.gif sudurniavus, romantiškų paskatų vedina prieš gerus 11 metų nusipirkau ją padevėtuose už 6 lt (gulėjo prie naktinių)... svajodama gal kada nors su ja žengti prie altoriaus blush2.gif tokia man ji romantiška ir tinkanti mano dvasiai atrodė... o kai teko žengti, neįtilpau nė pro kur... dabar vėl įtelpu lotuliukas.gif bet jau žengti prie altoriaus nebereik hihihi.gif tai nuvažiavus pas mamą sode išknisau iš senų drabužių maišo ir pasinaudojau šiai temai tongue.gif bent jau įamžinau blush2.gif

rida_r dėl peršvietimo yra tiesos. nuotrauka neperšviesta, apdirbimo problema. bandžiau spręst kaip tik mokėjau. bet per daug kontrastinga foto, tai sendinant suknelė išdegė 4u.gif
Atsakyti
Sillwio, Westa, Sansara jūsų visų foto man mielos iki negalėjimo, už šitas buvo atiduoti mano balsai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 13, 21:23)
tos suknelės ilga istorija, bet ne tokia ilga, kad senelės laikus trauktų  lotuliukas.gif sudurniavus, romantiškų paskatų vedina prieš gerus 11 metų nusipirkau ją padevėtuose už 6 lt (gulėjo prie naktinių)... svajodama gal kada nors su ja žengti prie altoriaus blush2.gif tokia man ji romantiška ir tinkanti mano dvasiai atrodė... o kai teko žengti, neįtilpau nė pro kur... dabar vėl įtelpu  lotuliukas.gif bet jau žengti prie altoriaus nebereik  hihihi.gif tai nuvažiavus pas mamą sode išknisau iš senų drabužių maišo ir pasinaudojau šiai temai  tongue.gif bent jau įamžinau  blush2.gif

jau vien istorija ND pirmos vietos verta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Getter ačiū .. ir visiems kitiems ačiū.. nesakau, kad nesitikėjau taškų, bet tiek ir tokiam konkurse rolleyes.gif .. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 13, 21:23)
rida_r dėl peršvietimo yra tiesos. nuotrauka neperšviesta, apdirbimo problema. bandžiau spręst kaip tik mokėjau. bet per daug kontrastinga foto, tai sendinant suknelė išdegė  4u.gif

Labai šauni suknelė, ir aš tokios norėčiau blush2.gif
Aš peršvietimų nematau, tik atspalvis toks nelabai patinka. Gaila nukirstų rankų - jei jau netelpa į kadrą gal galėjai šiek tiek aukščiau pakelti (pagalvojau lyg visai tiktų sudėtos rankos lyg maldai smile.gif ) mirksiukas.gif

ir maniškė foto:

user posted image
Atsakyti
[quote=Sansara,2008 02 13, 22:09]
sveikinu abiejų temų laimėtojus. 4u.gif
nežinau kurią vietą užėmė manoji, net savo taškų nesusiskaičiavau, bet paviešinsiu visiems 4u.gif
naujokai galit puikiai pasitreniruot ir bandyt įžvelgt klaidas, kurias įžvelgė senbuviai ir pasakyt savo nuomonę, kuri tikrai neprivalo būt WOW arba KAIP GRAŽU... mirksiukas.gif šioje foto gali kliūti labai daug kas...

Bandysiu ir aš išsakyti savo nuomone blush2.gif

Sansara. Kas man užkliuvo, tai dešinė akytė. Kažkaip žiuri ne į mane. Arba man čia kažkas vaidenasi. Ir norėtųsi lyg daugiau erdvės dešiniame kampe.
Bet aš neskaitau kad čia klaidos, taip tiesiog gavos tuo momentu.
Atsakyti
Westa tu žinok šaunuolė 4u.gif ir labai labai, nes apgalvotos net menkiausios detalės, vaiko apranga, batukai, aplinka ir das tas žaismingumas.....niu viskas viskas wub.gif
Atsakyti
*****, kokios gražios jūsų visų fotkes !!!
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2008 02 13, 21:35)
Westa tu žinok šaunuolė  4u.gif  ir labai labai, nes apgalvotos net menkiausios detalės, vaiko apranga, batukai, aplinka ir das tas žaismingumas.....niu viskas viskas  wub.gif

visi autoriai labai pasistengė..man dabar labai kirba kas ten tokis gražus vyrukas buvo biggrin.gif
žinai, o daba sukirbėjo kokiom senienom savo vaiką rengiu.. nes visi rūbai nešiojami dabar biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dejavu viena mano favoričių ir jei neapsirinku viena iš 5 tuko šio konkurso .. gaila, kad pati nebalsavai...

laputaitė laimėtoja drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif šaunuolė !!!! o čia tai pavarei biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 vasario 2008 - 21:41
taigi tas grazuolis jau pasirase westa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 13, 21:40)
taigi tas grazuolis jau pasirase westa mirksiukas.gif

ui nemačiau blush2.gif .. Andriuska.. uch.... cool.gif
Atsakyti
aš ką tik iš myto biggrin.gif sušalom baisiai, bet labai smagiai pasibuvom thumbup.gif gaila, kad tik keturiese buvom g.gif
mano nuotraukų tik kelios, nes fotiko batarkė nusėdo doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti