QUOTE(westa @ 2008 02 13, 21:14)
[b]Sansara, o tu papasakok iš kur tavo senelė tokią suknelę gavo
tos suknelės ilga istorija, bet ne tokia ilga, kad senelės laikus trauktų sudurniavus, romantiškų paskatų vedina prieš gerus 11 metų nusipirkau ją padevėtuose už 6 lt (gulėjo prie naktinių)... svajodama gal kada nors su ja žengti prie altoriaus tokia man ji romantiška ir tinkanti mano dvasiai atrodė... o kai teko žengti, neįtilpau nė pro kur... dabar vėl įtelpu bet jau žengti prie altoriaus nebereik tai nuvažiavus pas mamą sode išknisau iš senų drabužių maišo ir pasinaudojau šiai temai bent jau įamžinau
rida_r dėl peršvietimo yra tiesos. nuotrauka neperšviesta, apdirbimo problema. bandžiau spręst kaip tik mokėjau. bet per daug kontrastinga foto, tai sendinant suknelė išdegė
Sillwio, Westa, Sansara jūsų visų foto man mielos iki negalėjimo, už šitas buvo atiduoti mano balsai
QUOTE(Sansara @ 2008 02 13, 21:23)
tos suknelės ilga istorija, bet ne tokia ilga, kad senelės laikus trauktų sudurniavus, romantiškų paskatų vedina prieš gerus 11 metų nusipirkau ją padevėtuose už 6 lt (gulėjo prie naktinių)... svajodama gal kada nors su ja žengti prie altoriaus tokia man ji romantiška ir tinkanti mano dvasiai atrodė... o kai teko žengti, neįtilpau nė pro kur... dabar vėl įtelpu bet jau žengti prie altoriaus nebereik tai nuvažiavus pas mamą sode išknisau iš senų drabužių maišo ir pasinaudojau šiai temai bent jau įamžinau
jau vien istorija ND pirmos vietos verta
Getter ačiū .. ir visiems kitiems ačiū.. nesakau, kad nesitikėjau taškų, bet tiek ir tokiam konkurse .. ačiū
QUOTE(Sansara @ 2008 02 13, 21:23)
rida_r dėl peršvietimo yra tiesos. nuotrauka neperšviesta, apdirbimo problema. bandžiau spręst kaip tik mokėjau. bet per daug kontrastinga foto, tai sendinant suknelė išdegė
Labai šauni suknelė, ir aš tokios norėčiau
Aš peršvietimų nematau, tik atspalvis toks nelabai patinka. Gaila nukirstų rankų - jei jau netelpa į kadrą gal galėjai šiek tiek aukščiau pakelti (pagalvojau lyg visai tiktų sudėtos rankos lyg maldai )
ir maniškė foto:
[quote=Sansara,2008 02 13, 22:09]
sveikinu abiejų temų laimėtojus.
nežinau kurią vietą užėmė manoji, net savo taškų nesusiskaičiavau, bet paviešinsiu visiems
naujokai galit puikiai pasitreniruot ir bandyt įžvelgt klaidas, kurias įžvelgė senbuviai ir pasakyt savo nuomonę, kuri tikrai neprivalo būt WOW arba KAIP GRAŽU... šioje foto gali kliūti labai daug kas...
Bandysiu ir aš išsakyti savo nuomone
Sansara. Kas man užkliuvo, tai dešinė akytė. Kažkaip žiuri ne į mane. Arba man čia kažkas vaidenasi. Ir norėtųsi lyg daugiau erdvės dešiniame kampe.
Bet aš neskaitau kad čia klaidos, taip tiesiog gavos tuo momentu.
sveikinu abiejų temų laimėtojus.
nežinau kurią vietą užėmė manoji, net savo taškų nesusiskaičiavau, bet paviešinsiu visiems
naujokai galit puikiai pasitreniruot ir bandyt įžvelgt klaidas, kurias įžvelgė senbuviai ir pasakyt savo nuomonę, kuri tikrai neprivalo būt WOW arba KAIP GRAŽU... šioje foto gali kliūti labai daug kas...
Bandysiu ir aš išsakyti savo nuomone
Sansara. Kas man užkliuvo, tai dešinė akytė. Kažkaip žiuri ne į mane. Arba man čia kažkas vaidenasi. Ir norėtųsi lyg daugiau erdvės dešiniame kampe.
Bet aš neskaitau kad čia klaidos, taip tiesiog gavos tuo momentu.
Westa tu žinok šaunuolė ir labai labai, nes apgalvotos net menkiausios detalės, vaiko apranga, batukai, aplinka ir das tas žaismingumas.....niu viskas viskas
*****, kokios gražios jūsų visų fotkes !!!
QUOTE(Getter @ 2008 02 13, 21:35)
Westa tu žinok šaunuolė ir labai labai, nes apgalvotos net menkiausios detalės, vaiko apranga, batukai, aplinka ir das tas žaismingumas.....niu viskas viskas
visi autoriai labai pasistengė..man dabar labai kirba kas ten tokis gražus vyrukas buvo
žinai, o daba sukirbėjo kokiom senienom savo vaiką rengiu.. nes visi rūbai nešiojami dabar
dejavu viena mano favoričių ir jei neapsirinku viena iš 5 tuko šio konkurso .. gaila, kad pati nebalsavai...
laputaitė laimėtoja šaunuolė !!!! o čia tai pavarei
QUOTE(peppi @ 2008 02 13, 21:40)
taigi tas grazuolis jau pasirase westa
ui nemačiau .. Andriuska.. uch....