snd mano veidas toks buvo galvojau autoportreta padarysiu,su 85mm per arti viskas,su placiakampiu kai cirko klounas gavausi nutariau,kad autoportreto nebus
Elina,as irgi pirkau placiakampi vien del peizazu gera tau toki seni salti turet mano svajone dabar trikojis
vakar pas mus toks grazus rukas buvo,galvojau nuotrauku imesiu ir cia,pasirodo mano fotoaparatas demiu liga pasigaves reikia nest valyt.
Na ką.. baigėm ND .. sveikinam fotografijos ,,Gimnastė" autorių/ę ir laukiam naujos temos Gatvės ND nugalėtojas 100km/h.. laukiam fotografijų autorių.. ir naujos temos
Na ką.. baigėm ND .. sveikinam fotografijos ,,Gimnastė" autorių/ę ir laukiam naujos temos
Gatvės ND nugalėtojas 100km/h.. laukiam fotografijų autorių.. ir naujos temos
Sveikinu nugalėtoją dar kartą Laukiam temos.
Autoriai, marš pasirašyt po nuotraukom.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso
sveikinu abiejų temų laimėtojus. nežinau kurią vietą užėmė manoji, net savo taškų nesusiskaičiavau, bet paviešinsiu visiems naujokai galit puikiai pasitreniruot ir bandyt įžvelgt klaidas, kurias įžvelgė senbuviai ir pasakyt savo nuomonę, kuri tikrai neprivalo būt WOW arba KAIP GRAŽU... šioje foto gali kliūti labai daug kas...
sveikinu abiejų temų laimėtojus.
nežinau kurią vietą užėmė manoji, net savo taškų nesusiskaičiavau, bet paviešinsiu visiems
naujokai galit puikiai pasitreniruot ir bandyt įžvelgt klaidas, kurias įžvelgė senbuviai ir pasakyt savo nuomonę, kuri tikrai neprivalo būt WOW arba KAIP GRAŽU... šioje foto gali kliūti labai daug kas...
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso
Sansara, jei nepasirinku. tai trečia tavo ir tik vienu tašku atsilikus nuo gražiojo James Bondo .. apskritai 4 po pirmos vietos foto praktiškai petys į petį...būtų gerai, kad kas perskaičiuotų.. o tu papasakok iš kur tavo senelė tokią suknelę gavo
Sillwio nepažinau tavo braižo... nors dabar įsižiūriu.. matyti bruožai.. va tik tatuiruotė paslėpta .. puikus darbelis.. jis man iš karto patiko ..
sveikinu abiejų temų laimėtojus.
nežinau kurią vietą užėmė manoji, net savo taškų nesusiskaičiavau, bet paviešinsiu visiems
naujokai galit puikiai pasitreniruot ir bandyt įžvelgt klaidas, kurias įžvelgė senbuviai ir pasakyt savo nuomonę, kuri tikrai neprivalo būt WOW arba KAIP GRAŽU... šioje foto gali kliūti labai daug kas...
sillwio, nepažinau tavo žmonos vis spėliojau kas čia galėtų būt, bet apie tavo antrą pusę net minčių nebuvo... čia antra iš foto, dėl kurios sielojausi, kad pritrūkau taškų...