Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 13, 12:50)

o štai portretas su plačiakampiu biggrin.gif
http://www.flickr.co...@N00/2094286592

snd mano veidas toks buvo doh.gif galvojau autoportreta padarysiu,su 85mm per arti viskas,su placiakampiu kai cirko klounas gavausi doh.gif nutariau,kad autoportreto nebus tongue.gif
Elina,as irgi pirkau placiakampi vien del peizazu rolleyes.gif gera tau toki seni salti turet rolleyes.gif mano svajone dabar trikojis blush2.gif
vakar pas mus toks grazus rukas buvo,galvojau nuotrauku imesiu ir cia,pasirodo mano fotoaparatas demiu liga pasigaves unsure.gif reikia nest valyt.
Atsakyti
Pagaliau parskrido manasis fixas Nikkor 50 f/1.8.
Čia pirmas bandymas: " Susimasčiusi "

Pirmi įspūdžiai užsimetus 50-uka geri. Greitai fokusuoja. Tik reiks paprast zoominti kojomis.
Atsakyti
Na ką.. baigėm ND .. sveikinam fotografijos ,,Gimnastė" autorių/ę ir laukiam naujos temos 4u.gif
Gatvės ND nugalėtojas 100km/h.. laukiam fotografijų autorių.. ir naujos temos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 vasario 2008 - 20:35
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 20:29)
Na ką.. baigėm ND .. sveikinam fotografijos ,,Gimnastė" autorių/ę ir laukiam naujos temos  4u.gif
Gatvės ND nugalėtojas 100km/h.. laukiam fotografijų autorių.. ir naujos temos

Sveikinu nugalėtoją dar kartą 4u.gif Laukiam temos.
Autoriai, marš pasirašyt po nuotraukom.
Atsakyti
Nius tai kieno ta nuostabi nuotrauka??? 4u.gif Taip norisi pasveikinti ir leteną paspaust biggrin.gif
Atsakyti
sveikinu abiejų temų laimėtojus. 4u.gif
nežinau kurią vietą užėmė manoji, net savo taškų nesusiskaičiavau, bet paviešinsiu visiems 4u.gif
naujokai galit puikiai pasitreniruot ir bandyt įžvelgt klaidas, kurias įžvelgė senbuviai ir pasakyt savo nuomonę, kuri tikrai neprivalo būt WOW arba KAIP GRAŽU... mirksiukas.gif šioje foto gali kliūti labai daug kas...

user posted image

Atsakyti
Bet man šita foto nerealiai graži, nieko nieko nematau prie ko kibt. Nu kokia graži foto wub.gif
O čia kas? Tu, Sansara? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 13, 21:09)
sveikinu abiejų temų laimėtojus.  4u.gif
nežinau kurią vietą užėmė manoji, net savo taškų nesusiskaičiavau, bet paviešinsiu visiems  4u.gif
naujokai galit puikiai pasitreniruot ir bandyt įžvelgt klaidas, kurias įžvelgė senbuviai ir pasakyt savo nuomonę, kuri tikrai neprivalo būt WOW arba KAIP GRAŽU...  mirksiukas.gif šioje foto gali kliūti labai daug kas...

Ech, sansara. Negaliu atsižiūrėt. Labai gerai.

Idedu ir aš savo.

user posted image
Atsakyti
Sansara, jei nepasirinku. tai trečia tavo ir tik vienu tašku atsilikus nuo gražiojo James Bondo smile.gif .. apskritai 4 po pirmos vietos foto praktiškai petys į petį...būtų gerai, kad kas perskaičiuotų.. o tu papasakok iš kur tavo senelė tokią suknelę gavo bigsmile.gif

Sillwio nepažinau tavo braižo... nors dabar įsižiūriu.. matyti bruožai.. va tik tatuiruotė paslėpta smile.gif .. puikus darbelis.. jis man iš karto patiko ..

mano darbas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 vasario 2008 - 21:17
QUOTE(Sansara @ 2008 02 13, 22:09)
sveikinu abiejų temų laimėtojus.  4u.gif
nežinau kurią vietą užėmė manoji, net savo taškų nesusiskaičiavau, bet paviešinsiu visiems  4u.gif
naujokai galit puikiai pasitreniruot ir bandyt įžvelgt klaidas, kurias įžvelgė senbuviai ir pasakyt savo nuomonę, kuri tikrai neprivalo būt WOW arba KAIP GRAŽU...  mirksiukas.gif šioje foto gali kliūti labai daug kas...

user posted image

pirmas įspūdis - labai keista poza blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 21:13)

O čia kas? Tu, Sansara? bigsmile.gif

smile.gif

sillwio, nepažinau tavo žmonos blush2.gif vis spėliojau kas čia galėtų būt, bet apie tavo antrą pusę net minčių nebuvo... doh.gif čia antra iš foto, dėl kurios sielojausi, kad pritrūkau taškų... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 13, 21:09)

Aš nematau klaidų blush2.gif Kažkiek akis už rūbo kliūna, lyg peršviesta vietomis atrodo, bet gal taip tik monitorius rodo.
Atsakyti