Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

klaipėdiečiai kaip manot ar įmanoma K pastate išeit į balkoną tokiu oru?? o šiaip visgi būtų gerai sugalvot kokią susibėgimo vietą g.gif .. aš intensyviai suku galvą g.gif .. tai mūsų 4? nes jei daugiau reik ir staliuko didesnio

peppi pasirūpinsim tavim gi kaip nors smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 14:53)
klaipėdiečiai kaip manot ar įmanoma K pastate išeit į balkoną tokiu oru?? o šiaip visgi būtų gerai sugalvot kokią susibėgimo vietą  g.gif .. aš intensyviai suku galvą  g.gif .. tai mūsų 4? nes jei daugiau reik ir staliuko didesnio

peppi pasirūpinsim tavim gi kaip nors  smile.gif ..

Westa, as kol kas giliam apmastyme - vaziuot ar ne, nes sirguliuoju. Na bet jeigu nuspresiu vaziuoti, tai butinai prasinesiu ir pasimatysiu.

Ir labai gaila, bet mano aukle siandien negali, pasikeite kazkas pas ja, o ir as juodai apsisnargliavus, pasuoju del fotomeeto. verysad.gif
Atsakyti
GAila ir aš nesudalyvausiu susitikime, pati sirguliuoju, o ir darbo iki ryt ryto turiu verysad.gif
Atsakyti
toks jausmas, kad būsim trise.....

sveikit, sirgaliai.. 4u.gif kitą kartą kad visi būtumėt pasiruošę..wink.gif
Atsakyti
Photobucketas neatsidaro, tai ikelsiu nuoroda http://fotokudra.lt/...=65674&nav=newk.

Vienas is vasaros archyvu.
Papildyta:
Va, uzsikure, tai ikeliu dar spalvota.
user posted image
Atsakyti
Opa, man spalvota visgi smagesnė smile.gif ..
p.s ar turi Peppi kontaktus jei sugalvotum prisijungt?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 13, 14:39)
toks jausmas, kad būsim trise.....

sveikit, sirgaliai..  4u.gif kitą kartą kad visi būtumėt pasiruošę..wink.gif

o gal koks vyriškis vėl netikėtai pagerbs mūsų kompaniją? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 12:31)
Ai, supratau, tai pro tuos plačiakampius matosi kaip per "žuvies akį", matau ir čia rašot fisheye 4u.gif . Bet kaip gražiai pastatai gaunasi su tokiu objektyvu wub.gif

nemaisyk placiakampio ir zuvies akies. jie visiskai skirtingi. Jei fish eye, tai nereiskia, kad jis fotografuoja kaip placiakampis.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 15:58)
Opa, man spalvota visgi smagesnė  smile.gif  ..
p.s ar turi Peppi kontaktus jei sugalvotum prisijungt?

:-) Kudra spalvota uzmete trejetais, siaip ar taip buciau pelkej paskendusi, tai apkarpiusi idejau juodai /balta.

Ne, neturiu ne vieno is jusu kontaktu, o ar vaziuosiu, tiksliai zinosiu matyt penktadieni jau.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 13, 15:00)
o gal koks vyriškis vėl netikėtai pagerbs mūsų kompaniją?  lotuliukas.gif

žiūrėsim..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taigi, ND turim nepavejama lyderi - mergaite su lanku. Manau galim sveikint autoriu ir laukt naujos temos. Atrimiausias konkurentas atsilieka daugiau negu 30 tasku, o 6 balsuotoju, kurie uz dabar antroje vietoje esancia nuotrauka atiduotu savo penketus, jau manau nesulauksim. Taigi, sveikinu autoriu.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 02 13, 15:26)
Taigi, ND turim nepavejama lyderi - mergaite su lanku. Manau galim sveikint autoriu ir laukt naujos temos. Atrimiausias konkurentas atsilieka daugiau negu 30 tasku, o 6 balsuotoju, kurie uz dabar antroje vietoje esancia nuotrauka atiduotu savo penketus, jau manau nesulauksim. Taigi, sveikinu autoriu.

analitikas biggrin.gif
tiesa, norėtųsi ne tik laimėtoją, bet ir kitas dvi daugiausia balų surinkusias nuotraukas sužinoti smile.gif ax.gif

tai gal jau ir autoriai retro tegul prisistato? nes aš asmeniškai tai vystu iš nekantrumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 vasario 2008 - 15:37