Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ai, supratau, tai pro tuos plačiakampius matosi kaip per "žuvies akį", matau ir čia rašot fisheye 4u.gif . Bet kaip gražiai pastatai gaunasi su tokiu objektyvu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 13 vasario 2008 - 12:31
QUOTE(Degutė @ 2008 02 13, 11:21)
Dėkui, bet nespėsiu. Dar važiuosiu pro Trakų Vokę draugę paimti ir nuvežti į Elektrėnus, jau gausis apie 18 val, o jei dar į Vln centrą (su mano vairavimo patirtim), tai ir 20 val ateis...
Nu gal kada nors ištaikysiu  ax.gif

na tai lauksim kito karto..smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 12:31)
Ai, supratau, tai pro tuos plačiakampius matosi kaip per "žuvies akį", matau ir čia rašot fisheye 4u.gif . Bet kaip gražiai pastatai gaunasi su tokiu objektyvu wub.gif

tikrai ne pro visus matosi stiprūs iškraipymai.. fisheye ir yra fisheye.. o kiti plačiakampiai yra plačiakampiai.. bent jau mano kukliomis žiniomis biggrin.gif
a dar vieną pirksi?!
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 13, 13:36)
a dar vieną pirksi?!

nu juk ne aš perku. Senis Šaltis nori, kad pamirščiau Tailandą, nebenorėčiau vėl ten važiuoti, tai Valentinkei pasiūlė objektyvą išsirinkt doh.gif blush2.gif . Aš tai Tailandą renkuosi tyliai, bet objektyvą lai perka unsure.gif , gal pramoksiu kažkada fotkinti, prireiks unsure.gif . Galvoju apie šitą Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM (zoomas), reikia kainą pažiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 13 vasario 2008 - 12:40
Elina, pirmiausia vietą meetui išsirenkam, tada ir apie objektyvą padiskutuosim smile.gif

aš irgi buvau pradėjus svaigt apie plačiakampį.. na jei pasitaikys kokis pigus variantas.. kada nors .. o gal , kai pasitaikys, galvosiu, kad jau nebereik

Klaipėdiečiai, tai kur renkamės vasario 16 d. vakare.... fotografuot ?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 12:43)
Klaipėdiečiai, tai kur renkamės vasario 16 d. vakare.... fotografuot ?? smile.gif

į uostą eikit... ten tiek siužetų, spalvų ir formų..smile.gif
Atsakyti
Radau, Elina smile.gif Pasižiūrėk, kokios nuotraukos su tavuoju fotiku išeitų skirtingais objektyvais.

http://www.pixel-pee...&...;res=3&p=38

o štai portretas su plačiakampiu biggrin.gif
http://www.flickr.co...@N00/2094286592
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 13 vasario 2008 - 12:53
QUOTE(sayonara @ 2008 02 13, 12:46)
į uostą eikit... ten tiek siužetų, spalvų ir formų..smile.gif

uii gi šalta smile.gif
Atsakyti
ziuriu ziuriu..... o man vis gi patinka iskraipytos nuotraukos su placiakampiais .... Tiek portretines, tiek buitines, tiek architekturines

Sayonara, o kaip Jus zadat uzsirosti i gedimino kalna? Slapia... slidu.

Gaila, as negalesiu sudalyvauti, vyras uztrunka darbe.. Na jauciu dabar jau tik per Kaziuka susimatysim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 13 vasario 2008 - 13:05
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 12:51)
uii gi šalta  smile.gif

nešalta..smile.gif be to, yra batai, kepurės, pirštinės, megztiniai - gi ne ant podiumo su kablais lipsit..biggrin.gif

Elina, jei sąžiningai, aš manau, kad gal geriau koncentruotis į jau turimus objektyvus ir juos maksimaliai išnaudoti.. neskubėk. pabandyk su 50-uku ne tik portretus, bet ir gamtą, gatvę pafotkint, gal ką nauja atrasi. Bus tų progų, nepabėgs nei plačiakampis, nei siaurastulpis.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(DI @ 2008 02 13, 13:04)
Sayonara, o kaip Jus zadat uzsirosti i gedimino kalna? Slapia... slidu.

užsiropšim kaip nors..biggrin.gif už plaukų, už rankovių viena kitą užtempsim..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 02 12, 19:23)
va, ir aš rūko radau smile.gif Trakuose. Prieš darbą taip gražu buvo, galvojau, padirbsiu, varysiu pilies ieškot rūke, ogi išsisklaidė visas grožis, lyt pradėjo...

labai sharpo padauginai mirksiukas.gif sharpinai sumazinusi gal?

QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 12, 20:08)
O aš va ką tik sužinojau, kad nieko nepavyko atstatyti iš suformatuoto kompiuterio  cray.gif gerai, kad bent kiek esu atspausdinusi nuotraukų, apsiverksiu verysad.gif

siaubas...

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 13, 02:55)
ir dar: ryt jau trečiadienis, o meet'as kur? niekas nieko neorganizuoja. JMJ Peppi atvažiuoja su savo nuostabiom lūpom, o mes net nežinom kur susitinkam. Westa , Elina jūs pas mus čia KLP svarbiausios , greit sutvarkot meet'a. rolleyes.gif

oi prajuokinai biggrin.gif
sestadieni vakarop manau galima kur susibegt smile.gif
nu as siaip ne bajaka, jei ten netoli tas uostas tai gal ir nieko butu pafotografuoti ale statyvo tikrai neimsiu tai nezinia ar kas gausis smile.gif
o veliau tai ir alucio, vyno... ax.gif
tik as Klaipedoje gal pora kartu buvusi tad nesiorientuoju kokiu ten pas jus pramogu yra ar vietu mytui, man kuo paprasciau tuo geriau, jokiu pompastiku smile.gif

QUOTE(inc @ 2008 02 13, 09:40)
Peppi,[/b] patiko man tavo foto su stulpais ir laidais. ten tokie keisti kryžiukai iš tų stulpų gaunasi  biggrin.gif tik nežinau, lyg kažkas kompozicijoj kliūna? gal kad tie stulpai, kurie pirmam plane, kad irgi iš šono matytusi  g.gif šiaip siužetas liuksiškas. jei netoli tu ten gyveni, tai pafotkinkt ten dažniau. gal dar kokį gerą kampą rastum?

gyvenu salia smile.gif buvau su vaiku tai biskeli skubejau, manau paieskosiu geresnio kampo, dekui ax.gif

westa, patiko man saulute smile.gif ideja jau matyta bet savo vaika taip iamzinti manau smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 11:26)
planuojam šeštadieniui vakarop .. tik kur - kartu papsrpendžiam ir pasiūlom.. kol kas bus Peppi, aš, Zveris ir tu .. gal dar kas ???lyg Smiltis žadėjo.. Opa?

Sekanti karta ir as prisijungsiu, si sestad i Vilniu islekiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 12:31)

Labai graziai gaunasi tiems, kas zino, kaip juos nufotografuoti biggrin.gif Va Bitele musu tai tikrai talenta turi - jos pastatai ne griuna, o kyla 4u.gif Bet cia tikrai ne taip, kad paemiau, nufotografavau su 10mm objektyvu ir grozis 4u.gif

O del pirkimo, parasyk, koki issirinksi pries pirkdama - reiktu internete apzvalgas pasiskaityt mirksiukas.gif ir o gal ir tu turi ta talenta, tik nezinai, nes niekad nebandei mirksiukas.gif ... ech, geras tavo senis saltis... biggrin.gif
Atsakyti