Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

paziurejau ND! eina sau!!!!! blink.gif blink.gif blink.gif negaliu issirinkti, cia man pacios graziausios nuotraukos kokios kada nors buvo ND 4u.gif as nesugebejau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 10:50)
O koks Canonui tinkamas plačiakampiausias? blush2.gif

žiūrėk gal Sigma kaip mano tik canonui... savo tai esu labai patenkinta.
Atsakyti
DĖMESIO

šiandien norintys susitikti ir, jei leis oro sąlygos, užsiropšti ant Gedimino kalno su tikslu paspaudyti mygtukus, susitinkame 17,30 val. prie Katedros aikštėje stūksančio bokšto ARBA, jei lis arba snigs, tarp Katedros kolonų. laukiam visų norinčių wink.gif nepamirškit štatyvų biggrin.gif

p.s. jei oro sąlygos neleis spaudyti mygtukų, eisim gerti arbatos wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 vasario 2008 - 11:11
QUOTE(sayonara @ 2008 02 13, 11:10)
DĖMESIO

šiandien norintys susitikti ir, jei leis oro sąlygos, užsiropšti ant Gedimino kalno su tikslu paspaudyti mygtukus, susitinkame 17,30 val. prie Katedros aikštėje stūksančio bokšto ARBA, jei lis arba snigs, tarp Katedros kolonų. laukiam visų norinčių wink.gif nepamirškit štatyvų biggrin.gif

p.s. jei oro sąlygos neleis spaudyti mygtukų, eisim gerti arbatos wink.gif

Gero susitikimo 4u.gif
Aš tai dirbu iki 17:30 Trakuose. Neprisijungsiu unsure.gif
Atsakyti
Mindoozai, matau esi. Taigi parodyk tą nuotraukų pardavimo puslapį, nu taip įdomu, nesu girdėjusi apie tokius 4u.gif

Klaipėdiečiai
, negąsdinkit manęs, patikslinkit meeto datą blink.gif . Juk apie 16 dieną kalbėjom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 02 13, 11:13)
Gero susitikimo  4u.gif
Aš tai dirbu iki 17:30 Trakuose. Neprisijungsiu  unsure.gif

tai gal galėsi vėliau prisijungt? duočiau savo mobilų, paskambintum, aš pasakyčiau, kur esame.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 13, 11:17)
tai gal galėsi vėliau prisijungt? duočiau savo mobilų, paskambintum, aš pasakyčiau, kur esame.. 4u.gif

Dėkui, bet nespėsiu. Dar važiuosiu pro Trakų Vokę draugę paimti ir nuvežti į Elektrėnus, jau gausis apie 18 val, o jei dar į Vln centrą (su mano vairavimo patirtim), tai ir 20 val ateis...
Nu gal kada nors ištaikysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 11:13)
Klaipėdiečiai[/b], negąsdinkit manęs, patikslinkit meeto datą blink.gif . Juk apie 16 dieną kalbėjom unsure.gif

planuojam šeštadieniui vakarop .. tik kur - kartu papsrpendžiam ir pasiūlom.. kol kas bus Peppi, aš, Zveris ir tu .. gal dar kas ???lyg Smiltis žadėjo.. Opa?

ačiū Bitei ir Inc už komentarą mano portretui.. 4u.gif

dėl ND neberašysiu.. smile.gif vis kartojuos.. žinau tik kad kiekvienas taškas tokiuose aukso vertės biggrin.gif . tiek gerų foto smile.gif

Gatvės Nd išdalinau ir paskutinius likusius taškus.. pagalvojau, kad nelabai sąžininga visų neišdalint ..gi visgi pastangos buvo.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 vasario 2008 - 11:33
Elinut, jei canon, tai Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM (zoomas), Canon EF 14mm f/2.8L USM, Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Lens (fiksuoto zidinio nuotolio), jei Sigmos - Sigma 10-20MM F4-5.6 EX DC HSM for Canon EOS, Sigma AF 15mm f/2.8 Fisheye EX Lens for Canon, dar yra 8mm Sigma.

Ar sugalvojau platu kampa pirkt? ir kam tu ji perki? architekturai? portretu su juo nelabai pafotografuosi g.gif

Ech, meetas, smagu... bigsmile.gif Gero jums pasibuvimo ir lauksim nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 13, 12:15)
portretu su juo nelabai pafotografuosi g.gif

Jumoristinius portretus - kodėl gi ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 13, 13:15)
Elinut, jei canon, tai Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM (zoomas), Canon EF 14mm f/2.8L USM, Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Lens (fiksuoto zidinio nuotolio), jei Sigmos  - Sigma 10-20MM F4-5.6 EX DC HSM for Canon EOS, Sigma AF 15mm f/2.8 Fisheye EX Lens for Canon, dar yra 8mm Sigma.

Ar sugalvojau platu kampa pirkt? ir kam tu ji perki? architekturai? portretu su juo nelabai pafotografuosi g.gif
Ech, meetas, smagu... bigsmile.gif Gero jums pasibuvimo ir lauksim nuotrauku bigsmile.gif

nu labai dėkui už konkretų atsakymą. Peizažams blush2.gif
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 13, 13:20)
Jumoristinius portretus - kodėl gi ne? biggrin.gif

o ką? Juokingi gautųsi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 12:22)
o ką? Juokingi gautųsi? blush2.gif

Aha. Bruožus iškraipo, panašiai kaip žiūrėtum į save ant maišytuvo vamzdžio biggrin.gif

Praeitoje temoje toro buvo įmetęs nuorodą su nuotraukų pavyzdžiais, esant įvairiems objektyvams. tai ten daug visokio gėrio buvo. jei netingi, permesk akimis, tai suprasi, kaip fotkina plačiakampis. beje, man visai patiko kai kurios nuotraukos su juo ir nebūtinai architektūrinės. Labai jis tinka, kai nori pabrėžti ekspresiją nuotraukoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 13 vasario 2008 - 12:32