paziurejau ND! eina sau!!!!! negaliu issirinkti, cia man pacios graziausios nuotraukos kokios kada nors buvo ND as nesugebejau
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 10:50)
O koks Canonui tinkamas plačiakampiausias?
žiūrėk gal Sigma kaip mano tik canonui... savo tai esu labai patenkinta.
DĖMESIO
šiandien norintys susitikti ir, jei leis oro sąlygos, užsiropšti ant Gedimino kalno su tikslu paspaudyti mygtukus, susitinkame 17,30 val. prie Katedros aikštėje stūksančio bokšto ARBA, jei lis arba snigs, tarp Katedros kolonų. laukiam visų norinčių nepamirškit štatyvų
p.s. jei oro sąlygos neleis spaudyti mygtukų, eisim gerti arbatos
šiandien norintys susitikti ir, jei leis oro sąlygos, užsiropšti ant Gedimino kalno su tikslu paspaudyti mygtukus, susitinkame 17,30 val. prie Katedros aikštėje stūksančio bokšto ARBA, jei lis arba snigs, tarp Katedros kolonų. laukiam visų norinčių nepamirškit štatyvų
QUOTE(sayonara @ 2008 02 13, 11:10)
DĖMESIO
Gero susitikimo
Aš tai dirbu iki 17:30 Trakuose. Neprisijungsiu
QUOTE(Degutė @ 2008 02 13, 11:13)
tai gal galėsi vėliau prisijungt? duočiau savo mobilų, paskambintum, aš pasakyčiau, kur esame..
QUOTE(sayonara @ 2008 02 13, 11:17)
tai gal galėsi vėliau prisijungt? duočiau savo mobilų, paskambintum, aš pasakyčiau, kur esame..
Dėkui, bet nespėsiu. Dar važiuosiu pro Trakų Vokę draugę paimti ir nuvežti į Elektrėnus, jau gausis apie 18 val, o jei dar į Vln centrą (su mano vairavimo patirtim), tai ir 20 val ateis...
Nu gal kada nors ištaikysiu
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 11:13)
Klaipėdiečiai[/b], negąsdinkit manęs, patikslinkit meeto datą . Juk apie 16 dieną kalbėjom
planuojam šeštadieniui vakarop .. tik kur - kartu papsrpendžiam ir pasiūlom.. kol kas bus Peppi, aš, Zveris ir tu .. gal dar kas ???lyg Smiltis žadėjo.. Opa?
ačiū Bitei ir Inc už komentarą mano portretui..
dėl ND neberašysiu.. vis kartojuos.. žinau tik kad kiekvienas taškas tokiuose aukso vertės . tiek gerų foto
Gatvės Nd išdalinau ir paskutinius likusius taškus.. pagalvojau, kad nelabai sąžininga visų neišdalint ..gi visgi pastangos buvo..
Elinut, jei canon, tai Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM (zoomas), Canon EF 14mm f/2.8L USM, Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Lens (fiksuoto zidinio nuotolio), jei Sigmos - Sigma 10-20MM F4-5.6 EX DC HSM for Canon EOS, Sigma AF 15mm f/2.8 Fisheye EX Lens for Canon, dar yra 8mm Sigma.
Ar sugalvojau platu kampa pirkt? ir kam tu ji perki? architekturai? portretu su juo nelabai pafotografuosi
Ech, meetas, smagu... Gero jums pasibuvimo ir lauksim nuotrauku
Ar sugalvojau platu kampa pirkt? ir kam tu ji perki? architekturai? portretu su juo nelabai pafotografuosi
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 13, 12:15)
portretu su juo nelabai pafotografuosi
Jumoristinius portretus - kodėl gi ne?
QUOTE(wyshnia @ 2008 02 13, 13:15)
Elinut, jei canon, tai Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM (zoomas), Canon EF 14mm f/2.8L USM, Canon EF 15mm f/2.8 Fisheye Lens (fiksuoto zidinio nuotolio), jei Sigmos - Sigma 10-20MM F4-5.6 EX DC HSM for Canon EOS, Sigma AF 15mm f/2.8 Fisheye EX Lens for Canon, dar yra 8mm Sigma.
nu labai dėkui už konkretų atsakymą. Peizažams
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 13, 13:20)
Jumoristinius portretus - kodėl gi ne?
o ką? Juokingi gautųsi?
QUOTE(Elina @ 2008 02 13, 12:22)
o ką? Juokingi gautųsi?
Aha. Bruožus iškraipo, panašiai kaip žiūrėtum į save ant maišytuvo vamzdžio
Praeitoje temoje toro buvo įmetęs nuorodą su nuotraukų pavyzdžiais, esant įvairiems objektyvams. tai ten daug visokio gėrio buvo. jei netingi, permesk akimis, tai suprasi, kaip fotkina plačiakampis. beje, man visai patiko kai kurios nuotraukos su juo ir nebūtinai architektūrinės. Labai jis tinka, kai nori pabrėžti ekspresiją nuotraukoje.