Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 13, 00:46)
jokių rimtumų, just for fun!
a.a.

pasikartosiu .. žiaurus tu smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Atsilieku nuo jusu baisingai. Labai dekoju uz komentarus mano nuotraukoms. Nespejau apsisukt, o cia jau 20psl. blink.gif

Atejau padziugaut, kad ND senokai tiek daug geru darbu nebuvo.Balu pritruko.Labai labai smagu.
4u.gif
Atsakyti
ačiū vvvv už komentarą mano vaiko portretui .. nuėjau prie normalaus savo kompo.. ir tikrai perbalinau veidą unsure.gif unsure.gif dabar matau..bandysiu tvarkyt o tą seną monitorių mesiu lauk .. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2008 02 12, 14:05)
Labai patinka šios katės spalvos, norėjau jas perteikti 4u.gif  Tik nežinau ar man tai pavyko g.gif

Nu žiauriai nieko gero. Sorry.
Dabar taip" ką tik vėl iš žvejybos(stintų tik neprašykit) ir vieną fotkė, nes daugiau negaliu įkelt, labai miego noriu smile.gif velnias , yra gražesnių , ryt parodysiu<...
user posted image

ir dar: ryt jau trečiadienis, o meet'as kur? niekas nieko neorganizuoja. JMJ Peppi atvažiuoja su savo nuostabiom lūpom, o mes net nežinom kur susitinkam. Westa , Elina jūs pas mus čia KLP svarbiausios , greit sutvarkot meet'a. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 13 vasario 2008 - 03:03
QUOTE(westa @ 2008 02 12, 23:44)
nežinau kieno čia būdas, bet verčiu per gradient map, tada curves tampau, šviesumą, kontrastą..

mano mano mano būdas biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
prabalsavau. Puikus ND. Balu per mazai, kad ivertinciau visas patinkancias.
Visiems balionai 4u.gif
Atsakyti
man irgi buvo balų per mažai. deja, bet pati nedalyvavau retro ND.. šiuo metu jaučiuosi kažkokia ne tokia.. bent jau tikrai ne retro ir ne kūrybinga.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 13, 00:53)
pasikartosiu .. žiaurus tu  smile.gif

gi reikia kiek kitaip pažiūrėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 12, 18:04)
vietoj liūdno vaizdo keliu nostalgišką uostą. bent jau man nostalgiškas..smile.gif

Paralelė.

pirmoj man norisi tą žveją šiek tiek į dešinę pastumt.
antra patiko. spalvos geros.

QUOTE(westa @ 2008 02 12, 21:29)
įdedu viena portretuką.. apšvietimas nebuvo labai smarkus, bet baltas rūbelis kažkiek padegė  unsure.gif

švarūs ir skaidrūs darbai, ypač pirmasis. progresuoji sparčiai mirksiukas.gif

QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 13, 00:46)
jokių rimtumų, just for fun!
a.a.

mdazzz.... net nežinau kaip reaguot į tokį darbą g.gif biggrin.gif interpretacijų daug, tik nežinau, kuri tikroji.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 13, 03:55)

ir dar: ryt jau trečiadienis, o meet'as kur? niekas nieko neorganizuoja. JMJ Peppi atvažiuoja su savo nuostabiom lūpom, o mes net nežinom kur susitinkam. Westa , Elina jūs pas mus čia KLP svarbiausios , greit sutvarkot meet'a. rolleyes.gif

Oi, negąsdink, ką trečiadienį, t.y. šiandien susitikimas blink.gif . Man šiandien vaiką skiepyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 13, 08:32)
mdazzz.... net nežinau kaip reaguot į tokį darbą

beliakaip biggrin.gif
Atsakyti
žinot, noriu pasigirt ax.gif vakar gavau didelį laišką ir net su foto viduje. galvojau, kad pagaliau mano mainų foto mane pasiekė, bet nea. tai mūsų Desiree mane sugalvojo nudžiuginti, kad nebūtų taip ilgu laukt savosios thumbup.gif

Desiree, didelis didelis dėkui ir daug oro bučkių oro_buckis.gif oro_buckis.gif už tokią nuostabiai nuostabią staigmeną biggrin.gif man ji labai labai patinka rolleyes.gif

Elina, komentuosiu tik tas , kurias matau. iš tavo vyro nuotraukų serijos man trečioji, kur nusisukęs nuo šviesos geriausia.... tokia natūrali. tik žinai, tas kadravimas per vidurį ausies man nelabai. gal yra iš ko pridėt? arba visai nurėžt tada reiktų mirksiukas.gif beje, dar Bankoko visai liuks mirksiukas.gif

Peppi,
patiko man tavo foto su stulpais ir laidais. ten tokie keisti kryžiukai iš tų stulpų gaunasi biggrin.gif tik nežinau, lyg kažkas kompozicijoj kliūna? gal kad tie stulpai, kurie pirmam plane, kad irgi iš šono matytusi g.gif šiaip siužetas liuksiškas. jei netoli tu ten gyveni, tai pafotkinkt ten dažniau. gal dar kokį gerą kampą rastum?

Gaziulka, būtų viskas gerai ir gražu ir jausminga, bet man ryškumo daugiau norisi ir kompoziciškai sunkiai įkertu g.gif gal dar yra iš ko kitaip pakarpyt , a? mirksiukas.gif

Bite maja, eina sau doh.gif net užpavydėjau. aš ir bandžiau mūsų katedrą panašiais kampais paimt, bet nei iš tolo neprilygsta taviškiams. irgi labai norėjau tokių didelių ir storų kolonų biggrin.gif tik toj prie įėjimo antroj nuotraukoj man norisi namuką apačioj prie varpinės nukirpt. jis mane lyg blaško. o šiaip, tai jėga biggrin.gif thumbup.gif

Sayonara, tos tavo meškerės - fainos. kas kranus į vandenį merkia, o kas tik meškeres, ane? aha. ir gerai Bite pastebėjo, kad būtų gerai žveją dešinėn pastumt biggrin.gif

Degutė, ohoho, kokį tu čia rūką prigriebei. aš galvojau, kad man būtų smagiau matyt pirmą planą fokuse ir dar tą namuką kairėj nurėžčiau mirksiukas.gif

Pupeliuk, eina sau kaip liūdna, kad neišėjo atstatyt verysad.gif verysad.gif

Westa, man patinka kaip tu sugebi tą gražų baltumą išgaut

ZverisKLP, aha. lauksim dar fotkių iš naktinės žvejybos
Atsakyti