Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 02 10, 17:43)
fotografuota su plačiakampiu... šiandien galutinai įsitikinau, kad esu juo labai patenkinta.

mirsiu is pavydo!!!!
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 10, 19:36)
Jau kad nusišnekėsiu blush2.gif . Aj, bet jūs jau įpratot prie mano nusišnekėjimų, ania? unsure.gif  Ar mano objektyvas EF-17-40, f 4- plačiakampis?
Liuks foto, bitut 4u.gif

mano Sigma 10-20 mm.

QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 19:37)
žodžiu, aš gal savo Klaipėdos fotkių nerodysiu  schmoll.gif  lotuliukas.gif

kadangi žinom, kad tu mėgsti šiek tiek paverkt dėl savo nuotraukų tongue.gif .... tai davai greit rodai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 10, 20:42)
mano Sigma 10-20 mm. 

O kaip žinoti ar mano plačiakampis? unsure.gif
Atsakyti
Nepabaigta dar sena tema.. cia tik primenu,jeigu ka blush2.gif

p.s. ka tik ka tik,kazkas pabaige blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuke*: 10 vasario 2008 - 19:49
QUOTE(bite maja @ 2008 02 10, 19:42)
kadangi žinom, kad tu mėgsti šiek tiek paverkt dėl savo nuotraukų  tongue.gif .... tai davai greit rodai 

nYvarom biggrin.gif rimtai, buvo baisus rūkas, nesu tikra, kad bent kas gavosi..biggrin.gif biggrin.gif (esu linkusi teisintis.. man su žmonėmis, berods, geriau sekasi)
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 10, 19:46)
O kaip žinoti ar mano plačiakampis? unsure.gif

<18mm jau galima vadinti placiakampiu
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 10, 19:50)
nYvarom biggrin.gif rimtai, buvo baisus rūkas, nesu tikra, kad bent kas gavosi..biggrin.gif biggrin.gif (esu linkusi teisintis.. man su žmonėmis, berods, geriau sekasi)

apie rūką tik ir svajoju, o tau jis trukdo lotuliukas.gif

valanda pirma patiko. nors taip noris, kad foto nuo žemės prasidėtų blush2.gif bet ir kaip yra - patinka. antroj kaip ir bitė maja... lyg ir tvarkinga ir idėja yra apie paukštį ir svajojančius skrist. bet žiūriu be emocijų blush2.gif

bitės pirma ir paskutinė kabina. aš architektūros nebandžius "traukt" tai sudėtinga ir vertinti blush2.gif

pamenu dar elinos auto - su retro nesisieja nei vienas. pirmas dar įdomesnis, bet kasytė ant akies - nepatiko. antras - kaip jau matyti 10+n iki tol. žvilgsnis į kažkur ir daug kitų tautų aksesuarų.. blush2.gif

olo, kiek mačiau patiko viena oranžinė gėlė. būtent simetrija ir tobulu nufotografavimu iš viršaus rolleyes.gif tokia nefotografiška net pasirodė. kibti yra prie ko, bet patiko.

Atsakyti
Pabaigiau sena tema. Ot begėdžiai, vis persikraunu psl. kaip nieks nieko nerašo taip nerašo. Galvoju kažkas negerai štilis kažkoks tai smile.gif

Dedu vieną . Bukit geri/geros pakomentuokit. Man pačiam tai labai patink, bet įdomi ir jūsų nuomonė.
user posted image
Atsakyti
labvakarėli,

kodėl niekas anos temos nebaigia a? gausim velnių nuo moderatorių.. ane, Getter smile.gif

grįžau ką tik iš Druskininkų.. įdėsiu kelias foto, kiek spėjau pafotografuot.. sakiau viena važiuosiu kitą kartą.. o tai niekas mano pomėgio nesupranta unsure.gif .. neturi kantrybės su manim unsure.gif unsure.gif

foto ne šedevrai bet kelios šiaip man mielos, gražūs objektai blush2.gif

beje galutinai įsitikinau kad ir man reikia plačiakampio doh.gif doh.gif

kiek spėjau permest akimis.. Bitute, man pirmoji irgi labai patiko.. ir ta su vaikiuku..

Zverio paksutinės serijos naktinės antra patiko.. tik būčiau pakarpius
Atsakyti
Sansara, man rūkas netrukdo.. aš tiesiog nemoku jo fotkint..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu jau ,sayonara, kas čia per šnekos blush2.gif Nesikuklink taip smile.gif Mačiau aš tokių nemokančių.
Atsakyti
Na va, tik nauja tiema, ir kiek nuostbių darbų užderėjo bigsmile.gif Labai malonu žiūrėti į tokias nuotraukas - tikra atgaiva sekmadienio vakarui wub.gif

bite_maja, valanda, šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti