Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

As noreciau paklausti,ar as galiu balsuoti, gatves temoje, jei ten pati nedalyvavau?

Rytoj jau tureciau vakare tureti fotoaparata.. labai labai laukiu,nes kitoj temoj jau galesiu sudalyvauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 12, 21:07)
As noreciau paklausti,ar as galiu balsuoti, gatves temoje, jei ten pati nedalyvavau?

Rytoj jau tureciau vakare tureti fotoaparata.. labai labai laukiu,nes kitoj temoj jau galesiu sudalyvauti  blush2.gif

gali be abejo balsuot 4u.gif

įdedu viena portretuką.. apšvietimas nebuvo labai smarkus, bet baltas rūbelis kažkiek padegė unsure.gif

user posted image

įdėsiu neužilgo savo vaikų fantaziją .. tiesiog šiaip patiko nuotaika smile.gif

saulės dukra smile.gif
.. kompozicija mano vaikų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 12 vasario 2008 - 21:54
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 02 12, 18:08)
Mindozas aga, kai matai per objektyva apsvietima ir tai kas ten darosi kitaip, bet kai fokusa daugiau maziau pagauni ir laikmati stati, tai zinai nelabai ka ten tokio naturalaus pagausi, atsistoji ir nejudi smile.gif

kažkaip netikėjau, kad čia selfportrait. Galvojau, kad kažkas fotografavo. Tai klaidos atleidžiamos. Paprašyk, kad tavasis jus pafotografuotų.
Atsakyti
Gaila kad mazai gatveje sudalyvavo verysad.gif nejaugi tiek mazai naujuoku g.gif verysad.gif

Westa nu kad antra tai man super bigsmile.gif tikrai saules dukra.

O as dar norejau i gatve viena nuotrauka ikelti bet neisejo panaramos sulipdyti verysad.gif nesupratau kaip ir kur ir kas unsure.gif gal kada ir ismoksiu, tada parodysiu, nes vieta man labai patinka ax.gif
Atsakyti
Gatvės ND atidaviau tris aukščiausius balus.. kitus pasilieku sau, nes likusios foto man lygiavertės ...

o Retro tema nereali.. kaži kelintą kartą jau sakau g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 12, 22:03)
bet neisejo panaramos sulipdyti verysad.gif  nesupratau kaip ir kur ir kas unsure.gif  gal kada ir ismoksiu, tada parodysiu, nes vieta man labai patinka ax.gif

kas nepavyko? Siųstelk žaliavą info@artdeco.lt pamėginsiu aš
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 12, 22:19)
kas nepavyko? Siųstelk žaliavą info@artdeco.lt pamėginsiu aš
O nuotraukas sumazinti? iki kiek?
As fotografavau be statyvo blush2.gif ir biskuti ne taip kaip reikia, bet atrinkti galima, nes nuotrauku labai daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 02 12, 22:21)
O nuotraukas sumazinti? iki kiek?
As fotografavau be statyvo  blush2.gif  ir biskuti ne taip kaip reikia, bet atrinkti galima, nes nuotrauku labai daug ax.gif

gali nemažinti, jei turi greitą internetą, tada atkeliaus greitai. pažiūrėsim, gal kažką sulipdysim
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 12, 22:33)
gali nemažinti, jei turi greitą internetą, tada atkeliaus greitai. pažiūrėsim, gal kažką sulipdysim
ju 38 doh.gif ir mano kompas ar pastas neleidzia tiek issiusti doh.gif biggrin.gif mazdaug po 4mgb
Inetrnetas letas verysad.gif
Papildyta:
O gal per skype g.gif gal greiciau bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 12 vasario 2008 - 22:57
weata, kaip tau gerai j/b gaunasi. Kuriuo būdu darai?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 12, 22:55)
weata, kaip tau gerai j/b gaunasi. Kuriuo būdu darai?

nežinau kieno čia būdas, bet verčiu per gradient map, tada curves tampau, šviesumą, kontrastą..
Atsakyti
jokių rimtumų, just for fun!

a.a.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 13 vasario 2008 - 00:47