As noreciau paklausti,ar as galiu balsuoti, gatves temoje, jei ten pati nedalyvavau?
Rytoj jau tureciau vakare tureti fotoaparata.. labai labai laukiu,nes kitoj temoj jau galesiu sudalyvauti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 02 12, 21:07)
As noreciau paklausti,ar as galiu balsuoti, gatves temoje, jei ten pati nedalyvavau?
Rytoj jau tureciau vakare tureti fotoaparata.. labai labai laukiu,nes kitoj temoj jau galesiu sudalyvauti
gali be abejo balsuot
įdedu viena portretuką.. apšvietimas nebuvo labai smarkus, bet baltas rūbelis kažkiek padegė
įdėsiu neužilgo savo vaikų fantaziją .. tiesiog šiaip patiko nuotaika
saulės dukra
.. kompozicija mano vaikų
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 02 12, 18:08)
Mindozas aga, kai matai per objektyva apsvietima ir tai kas ten darosi kitaip, bet kai fokusa daugiau maziau pagauni ir laikmati stati, tai zinai nelabai ka ten tokio naturalaus pagausi, atsistoji ir nejudi
kažkaip netikėjau, kad čia selfportrait. Galvojau, kad kažkas fotografavo. Tai klaidos atleidžiamos. Paprašyk, kad tavasis jus pafotografuotų.
QUOTE(Anasko @ 2008 02 12, 22:03)
bet neisejo panaramos sulipdyti nesupratau kaip ir kur ir kas gal kada ir ismoksiu, tada parodysiu, nes vieta man labai patinka
kas nepavyko? Siųstelk žaliavą info@artdeco.lt pamėginsiu aš
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 12, 22:19)
kas nepavyko? Siųstelk žaliavą info@artdeco.lt pamėginsiu aš
O nuotraukas sumazinti? iki kiek?As fotografavau be statyvo ir biskuti ne taip kaip reikia, bet atrinkti galima, nes nuotrauku labai daug
QUOTE(Anasko @ 2008 02 12, 22:21)
O nuotraukas sumazinti? iki kiek?
As fotografavau be statyvo ir biskuti ne taip kaip reikia, bet atrinkti galima, nes nuotrauku labai daug
As fotografavau be statyvo ir biskuti ne taip kaip reikia, bet atrinkti galima, nes nuotrauku labai daug
gali nemažinti, jei turi greitą internetą, tada atkeliaus greitai. pažiūrėsim, gal kažką sulipdysim
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 12, 22:33)
gali nemažinti, jei turi greitą internetą, tada atkeliaus greitai. pažiūrėsim, gal kažką sulipdysim
ju 38 ir mano kompas ar pastas neleidzia tiek issiusti mazdaug po 4mgbInetrnetas letas
Papildyta:
O gal per skype gal greiciau bus
QUOTE(Elina @ 2008 02 12, 22:55)
weata, kaip tau gerai j/b gaunasi. Kuriuo būdu darai?
nežinau kieno čia būdas, bet verčiu per gradient map, tada curves tampau, šviesumą, kontrastą..