Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 02 12, 18:13)
pas mus irgi  biggrin.gif .. vaikis jau supranta kad pas moterį yra tai, ko nėra pas vyrus  ir atvirkščiai.. bet va kodėl pas sesę nėr didelių p...., o pas mamą yra - nesupranta  lotuliukas.gif
nu ir temos hihihi.gif

ai, vis tiek tema apspangus, galim ir papliurpt, tuoj atsiras besipiktinančių ir atgysim biggrin.gif
Atsakyti
Oho ir temos blink.gif

Sayonara, mane labiausiai uzkabino su meskerem - patinka antras planas, ruke paskende kranai. Jie nuotraukai suteikia zavesio. Kitos dvi nelabai.

Purienos rukas toks urbanistinis nelabai zavi, o del siuzeto ir pati nuotrauka, kiek ji bebutu kokybiska, lieka nelabai idomi.

Dar pamenu Gaziulkos fotosesija. Nesikartosiu, tik noriu pasakyti, kad mano akimis kai kurie kadrai atrodo persviesti, lyg per daug uzkontrastinti. Taciau gali buti, kad as per savo nauja kompa tik matau taip blogai.

As netycia uzsiziurejau, kad sis savaitgalis bus ilgas. Kada klaipedieciai planuojat susitikti? Gal ir as atlekciau ax.gif , jei oras fotografuoti bus tinkamas. Nes jei toks kaip siandien Vilniuj, tai nezinau g.gif

Pasigendu Desiree, ji cia kaip sio skyrelio siela. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 12 vasario 2008 - 18:44
QUOTE(sayonara @ 2008 02 12, 19:04)
vietoj liūdno vaizdo keliu nostalgišką uostą. bent jau man nostalgiškas..smile.gif

Paralelė.

user posted image

sayonara, kaip man patiko blink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Opa planuojam vakarinį pasisedėjimą šeštadienio vakarui , o fotografuot gal sekmadienį g.gif
Atsakyti
Sveiki bigsmile.gif

va, ir aš rūko radau smile.gif Trakuose. Prieš darbą taip gražu buvo, galvojau, padirbsiu, varysiu pilies ieškot rūke, ogi išsisklaidė visas grožis, lyt pradėjo...

user posted image

Einu temos skaityt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 02 11, 20:54)

Kaip smagiai žiūrisi bigsmile.gif Labai patiko ši ax.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 12, 15:02)
Gal tai meilė?..

user posted image

Pavadinimas geras bigsmile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 02 12, 18:04)
vietoj liūdno vaizdo keliu nostalgišką uostą. bent jau man nostalgiškas..smile.gif

1. Paralelė.

2. Trise.

3.Žemkasė.

1. Fainai tos meškerės su strėlėm susišaukia. Dar jei nebūtų tų dviejų prie dėdulio meškerių, būtų tada po tris iš apbiejų pusių ax.gif

2. Man tai visą vaizdelį gadina tie stulpai. Nesijaučia tų žmogelių vienišumo tokiam pajūry per juos smile.gif

3. Laivė su laiviuku smile.gif Smagu, kad rūkas ax.gif
Atsakyti
Keletas baisuokliškų vaizdelių Sename name unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

nebijok, sese biggrin.gif

user posted image

vistiek bijau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 12 vasario 2008 - 19:54
Aš čia taip nekukliai prikroviau, tuoj pratrinsiu unsure.gif
Atsakyti
Elina, kažkaip su šviesa (blykste turbūt) nesusitvarkiai, man kiek kliūva tas viršaus apšvietimas, o visa kita tamsoje. plius WB negeras - per mėlyna. Nuotraukytės į šeimos albumą 4u.gif

O aš va ką tik sužinojau, kad nieko nepavyko atstatyti iš suformatuoto kompiuterio cray.gif gerai, kad bent kiek esu atspausdinusi nuotraukų, apsiverksiu verysad.gif
Atsakyti
Opa, Degute, ačiū 4u.gif 4u.gif

Elina, aš renkuosi antrąją, kur berniukas nusisukęs. Šiaip, kas man dažnai kliūna tavo nuotraukose, kad stipriai jaučiamas pozavimas, o t.y. įsitempimas, nenatūralumas. Dažniau pagaudyk vaikus , kai jie to nemato. Sustabdysi tikras emocijas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 12, 20:08)
O aš va ką tik sužinojau, kad nieko nepavyko atstatyti iš suformatuoto kompiuterio  cray.gif gerai, kad bent kiek esu atspausdinusi nuotraukų, apsiverksiu verysad.gif

Žiauru.. Buvo ir man tokia situacija - žinau , ką reiškia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 12 vasario 2008 - 20:27
Pupeliukas užuojauta 4u.gif Pirkis išorinį Hard drive'ą ir kelk ten info reguliariai, tokiu atveju kas kompui benutiktų viskas bus išsaugota 4u.gif

Bitute man va ta kur pupeliukas pacitavo fainiausia ir geriausiai žiūrisi, buvo dar viena kuri man pasirodė juokinga, nes atrodė kaip vabalas hihihi.gif

Elina nieko nemaaaaaatau unsure.gif

Degute tavoji man miela, kažkuom traukia, norisi ten pabūt tam rūke ax.gif
Atsakyti
patiko ta retro tema, bet iki galo kas tas tikrasis klasikinis retro tai ir nesupratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 12, 21:02)
patiko ta retro tema, bet iki galo kas tas tikrasis klasikinis retro tai ir nesupratau doh.gif

tema buvo labai interpretacinė, mano galva. man buvo LABAI sunku balsuoti, prabalsauvau ir širdį skauda, tuoj imsiu kaitalioti balsus biggrin.gif rytoj dar surašysiu detaliau, kas ir kodėl..smile.gif

tiesa, dėkui už komentarus mano pajūriui. man su stulpais pačiai patiko.. man jie netrukdo.. ax.gif o kranai ir meškerės šiaip žaismingai atrodė labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 vasario 2008 - 21:05