Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 02 12, 10:37)
sveikuciai, stai nuoroda:

Kadangi ziuriu per labai prasta monitoriu, tai komentarai gali buti labai jau netikslus:
Visose nuotraukose man kandziojo apsvietimas. Jis kazkaip per ryskus (kaip minejau, gali buti del monitoriaus). Ir kliuna apsvietimo santykis. Labai greitai praeina sviesa i tamsa.
ammmm pakeitei slaptazodi, bet apziureti spejau, tik komentuoti nebesuspesiu taip konkreciai.
Ok, apatiniai rubai: siek tiek subtilesniu noretusi (kaip vyrui biggrin.gif ).
Berniuka salia pasisodinai, as nematau nieko blogo, kad jis mato savo mama nuoga. Zinoma, nuomoniu yra ivairiausiu siuo klausimu ir tikiu, kad didzioji dalis ju butu neigiamos.
Del pozu. Kadangi pats visai nesenai fotografavau nude, tai sunkiausias dalykas - kaip graziai pateikti nuoga kuna, kaip ji graziai pastatyti, kad ziuretusi. O dar bandziau ne toki statiska vaizda padaryti, tai visiskai nesigavo. Apsvietimo neturejau, tik lempos ir viskas. Negaliu parodyti, nesman baisu. Griztam prie pozu. Per daug sustatytos jos, tiesiog nesijaucia naturalumo, nor, su mazu vaiku ar apskritai tai imanoma, nezinau.
kol kas tiek.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Skyrelis aprimęs. Matyt įkvėpimas apleido ne tik mane biggrin.gif
Vis dėl to šiandien ryte buvo rūkas, tai nuvežiau vaikus į daržiuką ir lėkiau fotkint. Siužetų turėjau, bet ar rankos drebėjo, ar nelemta buvo... Taigi, pykstuosi su fotiku pastaruoju metu.
Labradoriuke, pora nuotraukų, kurios man patiko - tai 5 ir 7. O visa kita... na, nesuprantu aš tų kailiukų ir rogučių ir t... Ne vietoje man tie daiktai. Bet jau toks mano tas skonis, dėl kurio nesuk sau galvos 4u.gif
Atsakyti
Gal tai meilė?..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 12, 15:02)
Gal tai meilė?..

niuniuju daina dabar pagal toki pavadinima ir galvoju kas ja atlieka biggrin.gif
o jei apie nuotrauka, tai virsaus siek tiek per daug, gaila, kad krano strele ne is sono, o ziuri i tave. Bet visai gerai pagauta. Uz ruka ir uz ideja +
Atsakyti
Ir aš spėjau užmatyti, ne visas atidžiai peržiūrėjau, bet bendrą įspudį susidariau, man šviesa visai patiko, tačiau kiek pamenu buvo kiek per daug gelsvo atspalvio (gali nekreipt dėmesio į šį komentarą, jei tau atrodo kitaip, nes prie laptopo sėdžiu), bet daugumoj sutinku su Sayonara 9ypač dėl berniuko nuogumo ir tavo apatinių rūbų), na ir nelabai mano skoniu kaip jau Puriena sakė, tos rogutės ir kailiukai..

Aš visad esu natūralių siužetų mėgėja, net ir studijinėje fotografijoje..
Atsakyti
Mindoozai, čia ne kranas, o stadiono prožektorius biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 02 12, 15:14)
Mindoozai, čia ne kranas, o stadiono prožektorius biggrin.gif  4u.gif

na, man kranas kazkaip ir paziurejau dar karta, vel kranas, nesugalvoju kaip cia galetu buti prozektorius. prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
Puolęs angelas..sad.gif

kadangi tai nėra malonus vaizdas, greitai išimsiu..

ai, išėmiau.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 vasario 2008 - 17:25
vietoj liūdno vaizdo keliu nostalgišką uostą. bent jau man nostalgiškas..smile.gif

Paralelė.

user posted image
Papildyta:
kad visai tema nenumirtų, dar viena iš pajūrio.

Trise.

user posted image
Papildyta:
ir dar viena iš uosto..

Žemkasė.

user posted image
Atsakyti
Mindozas aga, kai matai per objektyva apsvietima ir tai kas ten darosi kitaip, bet kai fokusa daugiau maziau pagauni ir laikmati stati, tai zinai nelabai ka ten tokio naturalaus pagausi, atsistoji ir nejudi smile.gif Ir tik daugiau maziau isivazduoji kas ten galetu matytis ir kaip smile.gif O kai vaikas, tai is vis sunku butu.
Ideju buvo nedaug, salygos fotografuot prastos ir sutinku, kad ypac balti apatiniai nelabai tiko, bent fotografuojant taip neatrode, o isikelus i kompa aiskiai pasimate. Tai va - ikisau i pinta ir daugiau nenaudosiu fotografuojantis bigsmile.gif
O svarbiausia - pasimokyt is klaidu 4u.gif
Del nuogumo, man vaikas atsistoja uz fotiko ir rodo kaip man atsistot, o jis mane nufotografuos. Tai patikek manim parode tokias pozas blink.gif kad maza nepasirodytu blink.gif
Persirenginejant as labai nesislepiu, bet vaikas pakankamai supranta.
Puriena6, pupeliukas dekui labai, pripazistu tas klaidas ir pati matau mirksiukas.gif

Ne i tema pasakysiu: vaikui aiskinu, kad mama turi didelius papus, o vaikas maziukus, kaip tete, nes berniukas, kaip ir tete turi pimpaliuka. O jis man sako: reikia tetei nuimti pimpaliuka ir bus dideli papai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 12 vasario 2008 - 18:12
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 02 12, 18:08)
Ne i tema pasakysiu: vaikui aiskinu, kad mama turi didelius papus, o vaikas maziukus, kaip tete, nes berniukas, kaip ir tete turi pimpaliuka. O jis man sako: reikia tetei nuimti pimpaliuka ir bus dideli papai  blink.gif

kadangi mūsiškiai panašaus amžiaus, pas mus panašios kalbos prasidėjo.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 12, 18:09)
kadangi mūsiškiai panašaus amžiaus, pas mus panašios kalbos prasidėjo.. biggrin.gif biggrin.gif

pas mus irgi biggrin.gif .. vaikis jau supranta kad pas moterį yra tai, ko nėra pas vyrus ir atvirkščiai.. bet va kodėl pas sesę nėr didelių p...., o pas mamą yra - nesupranta lotuliukas.gif
nu ir temos hihihi.gif
Atsakyti