o man šviesa kaip tik nemaišė.. du šviesuliai tamsoje.. mėgstu šešėlius, man nemaišo net kai jie kerta veidą pusiau..
kitą kartą Matą aprenk gal kokiu dryžuotu alia Bonifacijaus maudymosi kostiumu, turėtų prikolas gautis. bet tada pati būtinai privalėsi būti nuoga
QUOTE(westa @ 2008 02 12, 12:51)
DI, sutinku su tavim dėl ND.. aš iki šiol nežinau kaip balsuosiu .. labai gražūs ND , šaunuoliai jų atlikėjai.. pilni minčių, idėjų , fantazijos..
šiandien ir už Gatvę balsuojam?
šiandien ir už Gatvę balsuojam?
Aga ir uz gatve ir uz retro
va eisiu arbatos isgersiu, gal apsispresiu uz ka balsuoti
o kad retro tiek daug nuotrauku bus nesitikejau Saunuoliai, as jau kelinti namu darbai nedalyvauju, bet uz tairpabalsuosiu tikrai, ir lauksiu kitos temos, gal turesiu daugiau ideju... ir galu gale jas igyvendinsiu
QUOTE(Elina @ 2008 02 11, 23:04)
Peppi, ar susitiksim?
panasu
Labradoriuke, man 6 labiausiai patiko
QUOTE(Sansara @ 2008 02 12, 13:01)
ech o man objektyvas taip ir nenusiima negi teks į kelionę vežtis 50tuką. nieko nesutalpinsiu
tai galgi kur galima nunešt pataisyt
Labai patinka šios katės spalvos, norėjau jas perteikti Tik nežinau ar man tai pavyko
QUOTE(kooala @ 2008 02 12, 13:05)
Labai patinka šios katės spalvos, norėjau jas perteikti Tik nežinau ar man tai pavyko
o ar nematai, kad katė yra ne fokuse antroj nuotraukoj, o pirmoj peršviesta apykaklė? na, tiesiog į nekokybiškas nuotraukas, nėra smagu žiūrėt...
Labradoriuke, aš pritariu sayonaros komentarams bet šiaip šaunuolė, kad bandai
Dekui visiems uz komentarus, tai ka keiciu slaptazodi, jei dar bus norinciu, rasykit AZ Spresim del slaptazodzio
siandien 46 lankytojai - jooooo matyt kai kam buvo ka pasiziuret.
zodziu, daugiau nebedesiu, jei kas nores, asmeniskai per AZ siusiu slaptazodi
siandien 46 lankytojai - jooooo matyt kai kam buvo ka pasiziuret.
zodziu, daugiau nebedesiu, jei kas nores, asmeniskai per AZ siusiu slaptazodi