Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

o man šviesa kaip tik nemaišė.. du šviesuliai tamsoje.. mėgstu šešėlius, man nemaišo net kai jie kerta veidą pusiau.. blush2.gif
kitą kartą Matą aprenk gal kokiu dryžuotu alia Bonifacijaus maudymosi kostiumu, turėtų prikolas gautis. bet tada pati būtinai privalėsi būti nuoga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
DI, sutinku su tavim dėl ND.. aš iki šiol nežinau kaip balsuosiu smile.gif .. labai gražūs ND , šaunuoliai jų atlikėjai.. pilni minčių, idėjų , fantazijos.. smile.gif
šiandien ir už Gatvę balsuojam?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 12, 12:51)
DI, sutinku su tavim dėl ND.. aš iki šiol nežinau kaip balsuosiu  smile.gif .. labai gražūs ND , šaunuoliai jų atlikėjai.. pilni minčių, idėjų , fantazijos..  smile.gif
šiandien ir už Gatvę balsuojam?

Aga ir uz gatve ir uz retro smile.gif
va eisiu arbatos isgersiu, gal apsispresiu uz ka balsuoti g.gif
o kad retro tiek daug nuotrauku bus nesitikejau bigsmile.gif Saunuoliai, as jau kelinti namu darbai nedalyvauju, bet uz tairpabalsuosiu tikrai, ir lauksiu kitos temos, gal turesiu daugiau ideju... ir galu gale jas igyvendinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 11, 23:04)
Peppi, ar susitiksim? bigsmile.gif  4u.gif

panasu smile.gif

Labradoriuke, man 6 labiausiai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
ech o man objektyvas taip ir nenusiima sad.gif negi teks į kelionę vežtis 50tuką. nieko nesutalpinsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 12, 13:01)
ech o man objektyvas taip ir nenusiima sad.gif negi teks į kelionę vežtis 50tuką. nieko nesutalpinsiu  verysad.gif

tai galgi kur galima nunešt pataisyt g.gif
Atsakyti
Labai patinka šios katės spalvos, norėjau jas perteikti 4u.gif Tik nežinau ar man tai pavyko g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labradoriuke, aciu kad pasidalinai fotosesija, spejau uzmatyt smile.gif
Komentarus visus jau parase, nenoriu kartotis, tai tik ivardinsiu savo favoritus - 3 ir 5 labai gerai atrodo siam fone ir apsvietime, dar 8 labai miela, bet per tamsi.
Aciu dar kart, malonu ziuret tokius bandymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2008 02 12, 13:05)
Labai patinka šios katės spalvos, norėjau jas perteikti 4u.gif  Tik nežinau ar man tai pavyko g.gif

o ar nematai, kad katė yra ne fokuse antroj nuotraukoj, o pirmoj peršviesta apykaklė? ax.gif na, tiesiog į nekokybiškas nuotraukas, nėra smagu žiūrėt...

Labradoriuke, aš pritariu sayonaros komentarams ax.gif bet šiaip šaunuolė, kad bandai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 12 vasario 2008 - 13:16
Žmonės, ND tiesiog super thumbup.gif kaip aš pavydžiu jums tokios fantazijos... sužavėta kaip niekada bigsmile.gif
Atsakyti
jooo.. su retro namu darbais bus šakės... gal balų skaičių padidinam?..smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Dekui visiems uz komentarus, tai ka keiciu slaptazodi, jei dar bus norinciu, rasykit AZ wink.gif Spresim del slaptazodzio wink.gif
siandien 46 lankytojai - jooooo matyt kai kam buvo ka pasiziuret. g.gif doh.gif
zodziu, daugiau nebedesiu, jei kas nores, asmeniskai per AZ siusiu slaptazodi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 12 vasario 2008 - 14:04