Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 02 11, 21:48)
jei kazkas labai noretu paziureti dar mano nuotraukyciu savo pacios fotosesijos, kazkur pries savaitele, tai rytoj parasysiu slaptazodi keletui valandeliu, kad spetu besidomintys zvilgtert wink.gif
Panasiai nuo 10 tureciau prisijungt wink.gif

laukiam, laukiam, norim norim..smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 02 11, 23:30)
Bankokas iš paukščio skrydžio

user posted image

bankokas ne tik pavirtęs, bet švirtęs į visas puses. toks gražus kadras gali būti, ale kad dangoraižiai kur kas pavirtę..sad.gif sorry.

Dėl valdų apžiūrėjimo. abi būtų nieko nuotraukos, bet pirmoje tas nenatūralus kontrastas tarp visiškos tamsos ir apšviesto ploto kažkaip nukerpa įspūdį. antroje norėtųsi mergaitę iš šono matyti (nepatinka nepatogiai išsižergęs vaikas), bet šiaip smagus momentas.. 4u.gif

bite_maja, gal Tu jau pabaigsi vieną kartą čia visus stebint su savo plačiu kampu?!
aš gal netradiciškai, bet man antra įdomesnė..smile.gif o vidaus - irgi super.. noriu plataus kampo..biggrin.gif rytoj paklausinėsiu apie tai..biggrin.gif 4u.gif Tu čia baik siautėti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 02 12, 00:30)
Bankokas iš paukščio skrydžio

Man labai patinka bigsmile.gif , bet rėmą tai jau nuimk schmoll.gif
Net ir tas pasvirimas per daug netrukdo, kadangi iš paukščio skrydžio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 02 12, 08:12)
bite_maja, gal Tu jau pabaigsi vieną kartą čia visus stebint su savo plačiu kampu?!

be be tongue.gif
duosiu net ir paveizėt per jį rytoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 12, 08:19)
be be  tongue.gif
duosiu net ir paveizėt per jį rytoj  biggrin.gif

gYrai biggrin.gif 4u.gif jamam biggrin.gif
Atsakyti
sveikuciai, stai nuoroda:
http://public.fotki....uke/fotosesija/
slaptazodis: fotosesija

Panasiai apie 14 val pakeisiu slaptazodi wink.gif

Labai laukiu visu komentaru wink.gif
Atsakyti
Labradoriuke, permečiau akimis.

už drąsą ir kokybę - valio.. 4u.gif

bet va pasakysiu atvirai, kas man netiko.
nepatiko nuogas vaikiukas. kūdikėlis nuogas - viskas ok. o čia jau ūgtelėjęs berniukas. jis nebėra kūdikis, jo lyties identitetas formuojasi, o čia jis nuogutėlis su mama.. matosi, kad jam smagu buvo fotografuotis, o man žiūrint - kažkas ne taip.
po to netiko apatinis trikotažas.. ana fotosesija buvo grynesnė..
man tikrai patiko 8 nuotrauka - nes nuogumas ir visos kitos detalės tik numanomos po kailiais..
patiko 7 savo poza labai, bet ne išpildymu - vėlgi, apatinis trikotažas bado akis..
ir labai miela 5-oji ir 3-ioji..smile.gif 4u.gif 3-ioji kažkuo neišbaigta, bet nežinau, kuo..

šiaip Tu šaunuolė.. šitaip sugebi su šviesa žaisti.. ieškok toliau, pavydžiu tokios drąsos ir sugebėjimo..smile.gif
nesupyk už nuomonę, jeigu ką.. tai tik MANO nuomonė..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
sayonara as su tavim sutinku praktiškai 100%, dar pridėčiau keletą minusiukų. Dėkui už išsamius komentarus wink.gif
Dėl nuogumo, aš galvojau, bet niekaip nesuradau kažko, kas duotu lengvuma, atvirumą, todėl ir pabandžiau su nuogaliukų. Beje, stengiausi, kad niekus nesimatytų intymios vaiko vietelės smile.gif
Slubuoja ryskumas sitose mazose, bet didelese normaliai.
Atsakyti
dabar aš parašysiu...
smile.gif iš tiesų žinau kaip sunku fotografuot tamsiame fone.. tikrai gerai valdai šviesas.. bet visgi toks pateikimas fotosesijai su vaikiuku mano akimis netinka.. man maišo tie šešėliai, norisi vaiką visą matyt..gi tai gražutis berniukas !! kam jį slėpt smile.gif.. va anoj sesijoj, kur buvai anksčiau įdėjus tikrai norėjosi šešėlių, užslėptų detalių...
nuogumas, kaip sayonarai, man nemaišo, bet va rūbai - taip.. tada aš abu nuogus būčiau fotografavus smile.gif..
labiausiai patiko 5 ir 6 , tik 6 nuimčiau tuos rūbelius smile.gif

dar kartą pasikartosiu - turi puikius gebėjimus susitvarkyti su šviesa.. baltai pavydžiu blush2.gif

Zveri jei ką sužinosi, būsiu labai dėkinga 4u.gif
Bitute , tikrai reik pas Jokužį pasidomėt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 12 vasario 2008 - 10:59
QUOTE(westa @ 2008 02 12, 10:56)
man maišo tie šešėliai, norisi vaiką visą matyt..gi tai gražutis berniukas !!

Dekui labai uz komentara wink.gif
su situo sutinku 100%

Del nuogumo, jis pakankamai supranta, o be to man kilo panasios mintys kaip sayonarai, kad gal bus perdaug didelis skirtumas ir mano nuogumas nesiderins, juo labiau, kai nemokeciau perteikti konkreciu ideju ar minciu.

Su sviesa sunkokai sekasi, juo labiau, kai tik is nuojautos galiu pamatyt, nes nematau pries save veidrodzio, kaip yra apsvietimas.

Vaiko seseliukai ypac ant veido man trugdo, o tas yra del to, kad buvo pakankamai stipri lempa ir jis bande viskiais budais nusisukti, kai paprasydavau ziuret ten, jis man sako - man sviecia ir nusisuka isvis, tai va cia reikejo kazkokio tokio uzdangalo, kad taip nesviestu i akis smile.gif
Atsakyti
Perziurejau retro ND tema..... neizivaizduoju uz ka balsuoti doh.gif tiek daug geru darbu bigsmile.gif

Labradoriuke, mano nuomone apie tavo foto tu jau zinai wink.gif
Atsakyti
Labradoriuke, labai man patiko fotosesija. Labiausiai dėl apšvietimo wub.gif . Niekaip nesugebu to pasiekti, o bandžiau tikrai. Nuostabios spalvos. Jei tai šeimos albumui, man ir vaikutis plikšius- nieko blogo, na, gal kiek ir per didelis g.gif , aj, bet viskas gerai. Bet dabar kad išsižiosiu, bijau įžeisti unsure.gif . Gal nesakyt? Pasakysiu cool.gif . Vienoje nuotraukoje man nepatiknka kaip krinta šešėliai tau ant kojų. Kažką turi patvarkyti, nes tikrai, manau, tavo kojytės dailios ( matosi kitose foto). O toje nuotraukoje atrodo nuvagotos celiulito ir padribusios blink.gif . Tiesiog, tai- apšvietimo brokas. Aš kartą bandžiau prie žvakės fotkintis, gavausi kaip babytė unsure.gif , nepažinau savęs doh.gif . Taigi....Nepyk
Kalbėjau apie 4 nuotrauką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 12 vasario 2008 - 11:19
As neisizeisiu - galit tiesa rezt i akis wink.gif

Elina - sutinku del celiulito thumbup.gif Maciau ir palikau, patingejau blush2.gif , bet reikes bandyt tvarkyt.
Visas dariau tik seimos albumui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 12 vasario 2008 - 11:23