labs, dirbu daug tai nėr laiko čia labai dalyvaut, tik perbėgu greit dienos naujienas
Bitės serijos labai patiko, iš Katedros nuotraukų, tai pirmoji super, antroji man nelabai tas pavertimas. Kaip aš noriu plataus kampo
Gazulka - j/b gražus, modelis labai gražus, tačiau kompozicija man ne, komentuoju kas man užkliuvo - pirmoje tas atrodo visai mažytis vyro veido kraštelis, tačiau jis gan sunkiai spaudžia merginą žemyn, kažkokia sunki gaunasi nuotrauka, tai priduoda jaučiu plaukų padėtis, tarsi mergina slystų žemyn; antra man geriausia, tačiau viršuje per daug nereikalingos ir papildomomis detalėmis apkrautos erdvės ir dar tas pirštas tarp merginos rankų visiškai neaiškų iš kur, be to piršto nėra net užuominos į kitą žmogų; trečioje - trirankė
vyriškio ranka yra absoliučiai ne prie ko, nes nesimato nė kraštelio pačio žmogaus, tarsi ranka iš sofos išlindus, taip pat kaip ir antroje blaško dėmesį fono detalės; ketvirtoje - perdaug erdvės dešinėje spaudžia prie kairio krašto merginą, žvilgsniui mažoka erdvės.
Getter, gal tik pirmoji man visai žiūrėjosi iš visų įkeltų, bet irgi trūksta kažkokio akcento
Peppi - čia lomo visai gražiai sužaidė, ypatingai patiko ta su elektros stulpais ir TV bokštu, sausiukai irgi įdomiai žiūrisi, vieni daugiau kiti mažiau bet visai gerai
Sūnelio nuotrauka pirmoji visai patiko, bet kaip jau kažkas pasakė atrodo kaip nuskriaustas
o antroji ryškumo labai stinga.
Marakeš - nelabai čia išgelbėjo tavo kadrą tas lomo, norisi įdomesnio kampo, o dar PS ir aureolių pridarė (arba čia man jau akyse nuo sedėjimo prie kompo
)
Elina - trečiasis geriausias, bet daugumoje tavo nuotraukų man taip norisi daugiau erdvės