Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 02 11, 22:56)
nu jau ne.. aš šiek tiek mažiau depresuojanti asaba  smile.gif

o avataras kaip čia? bendras?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 11, 22:03)
o avataras kaip čia? bendras?

nu radau inete ir tiek smile.gif .. googlej ne vien tokį išmeta smile.gif .. pasijutau lyg ką nuplagijavus blink.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 11 vasario 2008 - 22:04
labs, dirbu daug tai nėr laiko čia labai dalyvaut, tik perbėgu greit dienos naujienas smile.gif

Bitės serijos labai patiko, iš Katedros nuotraukų, tai pirmoji super, antroji man nelabai tas pavertimas. Kaip aš noriu plataus kampo rolleyes.gif

Gazulka - j/b gražus, modelis labai gražus, tačiau kompozicija man ne, komentuoju kas man užkliuvo - pirmoje tas atrodo visai mažytis vyro veido kraštelis, tačiau jis gan sunkiai spaudžia merginą žemyn, kažkokia sunki gaunasi nuotrauka, tai priduoda jaučiu plaukų padėtis, tarsi mergina slystų žemyn; antra man geriausia, tačiau viršuje per daug nereikalingos ir papildomomis detalėmis apkrautos erdvės ir dar tas pirštas tarp merginos rankų visiškai neaiškų iš kur, be to piršto nėra net užuominos į kitą žmogų; trečioje - trirankė biggrin.gif vyriškio ranka yra absoliučiai ne prie ko, nes nesimato nė kraštelio pačio žmogaus, tarsi ranka iš sofos išlindus, taip pat kaip ir antroje blaško dėmesį fono detalės; ketvirtoje - perdaug erdvės dešinėje spaudžia prie kairio krašto merginą, žvilgsniui mažoka erdvės.

Getter, gal tik pirmoji man visai žiūrėjosi iš visų įkeltų, bet irgi trūksta kažkokio akcento g.gif

Peppi - čia lomo visai gražiai sužaidė, ypatingai patiko ta su elektros stulpais ir TV bokštu, sausiukai irgi įdomiai žiūrisi, vieni daugiau kiti mažiau bet visai gerai thumbup.gif Sūnelio nuotrauka pirmoji visai patiko, bet kaip jau kažkas pasakė atrodo kaip nuskriaustas biggrin.gif o antroji ryškumo labai stinga.

Marakeš - nelabai čia išgelbėjo tavo kadrą tas lomo, norisi įdomesnio kampo, o dar PS ir aureolių pridarė (arba čia man jau akyse nuo sedėjimo prie kompo blink.gif )

Elina - trečiasis geriausias, bet daugumoje tavo nuotraukų man taip norisi daugiau erdvės rolleyes.gif
Atsakyti
Išėjom apžiūrėti savo valdas unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gaziulka, modelis labai tavo nieko bet visiems kadrams kazko truksta, nera vieno tokio, kuris patiktu labiau uz kitus...regis fotkinta paskubomis, neatsipalaidavus ax.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 02 11, 21:02)
na, ir dar vieną parodysiu   ax.gif

sita labiausiai patiko, nors kitos idomios savo netradiciskumu mirksiukas.gif ypac ta, kur bokstas prisiglaudes prie kolonos biggrin.gif

aciu visiems uz komentarus 4u.gif

P.S. bilietas i klaipeda ir atgalios jau mano piniginej ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 11 vasario 2008 - 22:44
gal kas žinot kur galima perket fotografiją ant drobės? arba pasidaryt didelio formato foto.. nu nepadoriai didelio blush2.gif

peppi 4u.gif
Atsakyti
Peppi, ar susitiksim? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Bankokas iš paukščio skrydžio

user posted image
Atsakyti
Elina patiesink Bankoką , kairėn man važiuoja.. ir rėmas man schmoll.gif .. nedėčiau tookio storo unsure.gif o šiaip visai įdomi foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 02 11, 22:30)
Gazulka - j/b gražus, modelis labai gražus, tačiau kompozicija man ne, komentuoju kas man užkliuvo - pirmoje tas atrodo visai mažytis vyro veido kraštelis, tačiau jis gan sunkiai spaudžia merginą žemyn, kažkokia sunki gaunasi nuotrauka, tai priduoda jaučiu plaukų padėtis, tarsi mergina slystų žemyn; antra man geriausia, tačiau viršuje per daug nereikalingos ir papildomomis detalėmis apkrautos erdvės ir dar tas pirštas tarp merginos rankų visiškai neaiškų iš kur, be to piršto nėra net užuominos į kitą žmogų; trečioje - trirankė biggrin.gif vyriškio ranka yra absoliučiai ne prie ko, nes nesimato nė kraštelio pačio žmogaus, tarsi ranka iš sofos išlindus, taip pat kaip ir antroje blaško dėmesį fono detalės; ketvirtoje - perdaug erdvės dešinėje spaudžia prie kairio krašto merginą, žvilgsniui mažoka erdvės.

aciu didelis uz toki issamu komentara 4u.gif nors ne su viskuo sutinku (pvz ta triranke tai man tuo ir idomi buvo, arba pirmoje slydimas zemyn ir buvo ir uzfiksuotas, tai man kaip ir ok), bet puikiai suprantu, kaip tu jas pamatei. del tu detaliu aplinkui tai sutinku 100 proc. kad j/b grazus ir modelis tai jo, bet ne mano nuopelnas visiskai biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2008 02 11, 22:42)
Gaziulka, modelis labai tavo nieko bet visiems kadrams kazko truksta, nera vieno tokio, kuris patiktu labiau uz kitus...regis fotkinta paskubomis, neatsipalaidavus ax.gif

fotkinta ir pateikta kaip serija, tai nei vieno kaip ir neplanavau akcentuoti. del fotkinimo neatspejai - visiskai priesingomis salygomis, tiesiog specialiai nesiruosiant ir nerezisuojant, bet atsipalaidavus tai jau tikrai irnesakyk.gif bet jeigu taip neatrodo, reiskia neatrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 12 vasario 2008 - 00:03
QUOTE(westa @ 2008 02 11, 22:56)
gal kas žinot kur galima perket fotografiją ant drobės? arba pasidaryt didelio formato foto.. nu nepadoriai didelio  blush2.gif

peppi  4u.gif

o pas jus Jokužio spaustuvė nedaro tokių dalykų? Vilniuj žinau kur galima pasidaryt. ten daro ant tokios ala drobės. visai įdomiai išeina.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 02 11, 23:30)
Bankokas iš paukščio skrydžio

nepatinka tik rėmas, o daugiau viskas tinka ir patinka... na, dar šiek tiek griūva, bet čia yra pataisoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 02 11, 23:56)
gal kas žinot kur galima perket fotografiją ant drobės? arba pasidaryt didelio formato foto.. nu nepadoriai didelio  blush2.gif

peppi  4u.gif

Aš žinau, Kanto g. yra toks salonas. Dar patikslinsiu šiandien, ok? Pakentėsi dienelę?
Atsakyti