Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 11, 21:05)
Mano kompozicijos gal nera teoriskai geros, bet nzn - bandziau is ivariu pusiu fotkint. patinka man tokie keisti kampai ir tiek. padetumet, jeigu pasakytumet kas del ju tokiu, kokios yra dabar, negerai - pvz erdves nera, ar zvilgsnis ne ten krypsta ir pan mirksiukas.gif

eee... ten gi pirmoj nuotraukoj vyriškio nepastebėjau doh.gif norėčiau juos abu matyt.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 11, 21:13)
O čia tas spalvas paryškinai, ar taip gavos? Na man kaip ir per daug ryškus tas žalumas... nenaturalu schmoll.gif Ir šiaip nėr džiaugsmo žiūrint.. g.gif

patinka man tavo komentarai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 11, 18:14)
gal kas nors praktikuojate ir galetumet pamokinti, kaip vandens zenklus ant nuotraukos uzdeti? Ar tas vis tiek mazai apsaugo?

aš ir iš pradžių gerai į juos žiūrėjau, bet po to nebereikia. tiesiog.. su PS lengva dėlioti. Apsaugo, jei gerai uždedi, bet aš nedarau kažką tokio, ką norėtų visi vogti.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 11, 21:19)
Žinai Bitele, jei būtum parodžius vieną nuotrauką sakyčiau fainai, bet dabar sunku pasakyt kuri geresnė (o DAR SUNKIAU PASAKYT, KURI BLOGESNĖ). Bet kadangi kampas netradicinis, man labai fein , net nesinori (nors ko gero ir nėr dėl ko) kritikuot.

yra, yra... antroji man patinka, bet vat pirmoji, manau, yra blogesnė - man pačiai keistai žiūrisi ir nesuprantu kodėl g.gif tikriausiai teisingas yra Gaziulkos komentaras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 11, 22:20)
eee... ten gi pirmoj nuotraukoj vyriškio nepastebėjau  doh.gif norėčiau juos abu matyt.
patinka man tavo komentarai  lotuliukas.gif  doh.gif

Ta prasme ???? Jei skaitai kad geriau rašyt "nekabina" na tada sorry. Man tas žodis jau toks nuvalkiotas ... blush2.gif Juk lietuvių kalba tokia trurtinga gražiais išsireiškimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 11 vasario 2008 - 21:29
QUOTE(bite maja @ 2008 02 11, 21:20)
eee... ten gi pirmoj nuotraukoj vyriškio nepastebėjau  doh.gif norėčiau juos abu matyt.

ten visose nuotraukose yra tas vyriskis biggrin.gif as kaip tik nenorejau jo tiesiogiai rodyt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 11, 21:25)
Ta prasme ???? Jei skaitai kad geriau rašyt "nekabina" na tada sorry. Man tas žodis jau toks nuvalkiotas ... blush2.gif

zverie, ramiai, mano moterisku supratimu, bite teigiamai ivertino tavo komentarus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 02 11, 21:02)
man labai patinka pirmoji... tik šiek tiek ryškumo man trūksta.
o tau ne per siauras toks kampas?  ax.gif nes man jau su 50-tuku erdvės trūksta  doh.gif tai su tokiu, nežinau net...
P.S. o pas jus jau kaip žalia  blink.gif  wub.gif

Pirmojoje ryškus tik pirmas suoliukas ir turėjo būt, toks sumanymas blush2.gif

Šiaip siaurokas beabejo, bet aš jį daugiausia portretukams lauke naudosiu, čia tik šiandien norėjosi išbandyti jį visur kur tik įmanoma blush2.gif

Žalia žalia, ir net narcizai jau skleidžiasi ir kažkurie medžiai (vyšnios ar obelys) žydi smile.gif
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 11, 21:13)
O čia tas spalvas paryškinai, ar taip gavos? Na man kaip ir per daug ryškus tas žalumas... nenaturalu schmoll.gif Ir šiaip nėr džiaugsmo žiūrint.. g.gif

Su curves reguliavau tik kontrastą, ta žalia ir natūraliai tokia žalia mirksiukas.gif
Ir saulei leidžiantis buvo taip smagu kad sunku apibūdinti tongue.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 11, 21:16)
getter, man pirmoji irgi labiausiai patinka - sviezia zalia spalva, berzu baltumu ir perspektyva. kitos dvi -  schmoll.gif antroje pats momentas gal ir nieko butu, bet yra turbut panasiu momentu zymiai idomiau "paimtu", o trecia - gan svari, bet siaip parkelis kaip parkelis

Dėkui Gaziulka 4u.gif

Va dar pora
user posted image
(Stulpas tikrai žalias ir vijoklis žalias žalias)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 11, 21:25)
Ta prasme ???? Jei skaitai kad geriau rašyt "nekabina" na tada sorry. Man tas žodis jau toks nuvalkiotas ... blush2.gif Juk lietuvių kalba tokia trurtinga gražiais išsireiškimais.

viskas tvarkoj mirksiukas.gif aš sakau, kad patiko, tai vadinas tikrai patiko... be jokios ironijos... tiesiog prajuokinai su "ir šiaip nėr džiaugsmo žiūrint" biggrin.gif reiks įsidėmėt biggrin.gif

P.S. o žodį "išsireiškimas" tai jau negerai yr sakyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 11 vasario 2008 - 21:35
Westa, a čia tavo puslapiuks?
http://www.blogas.lt.../psichozes.html
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 02 11, 22:33)
viskas tvarkoj  mirksiukas.gif aš sakau, kad patiko, tai vadinas tikrai patiko... be jokios ironijos... tiesiog prajuokinai su "ir šiaip nėr džiaugsmo žiūrint"  biggrin.gif reiks įsidėmėt  biggrin.gif

P.S. o žodį "išsireiškimas" tai jau negerai yr sakyt tongue.gif

Noris truputį pagyvint tuos komentarus, kad bent jau naujų posakių įvest drinks_cheers.gif
O kuo jau jis blogas Tas "išsireiškimas"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 11 vasario 2008 - 21:40
O jus man kitą kartą apie planuojamą meet'a mestelkit AŽ, nes aš nevisada speju užbėgt wink.gif

jei kazkas labai noretu paziureti dar mano nuotraukyciu savo pacios fotosesijos, kazkur pries savaitele, tai rytoj parasysiu slaptazodi keletui valandeliu, kad spetu besidomintys zvilgtert wink.gif
Panasiai nuo 10 tureciau prisijungt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 11 vasario 2008 - 21:51
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 02 11, 22:48)
O jus man kitą kartą apie planuojamą meet'a mestelkit AŽ, nes aš nevisada speju užbėgt wink.gif

jei kazkas labai noretu paziureti dar mano nuotraukyciu savo pacios fotosesijos, kazkur pries savaitele, tai rytoj parasysiu slaptazodi keletui valandeliu, kad spetu besidomintys zvilgtert wink.gif

Na bet mes juk ne visi galim prisitaikyt su tais nelemtais darbais savo... verysad.gif
gal labiausiai besidomintieji tuo momentu dirbs svarbius darbus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 11 vasario 2008 - 21:53
Siandien gavau atsakyma is bene populiariausio nuotrauko pardavimo puslapio, kad sekmingai praejau ju "filtra" ir esu prijamtas ir galiu siusti bei pardavineti savo nuotraukas. Dabar susimasciau, ar tikrai turiu kazka kokybisko, ka galeciau pasiulyti viso pasaulio nuotrauki pirkejams. Reikes imesti kazka, o isvaziavus fotografuoti ir galvoti ne apie save, bet ir apie pirkeja, jei noresiu pardavineti tas nuotraukas. Gal pavyks kazkiek uzsidirbti $. Vienas lietuvaitis taip pardavinedamas uzsidirbo kelionei i Kuba... mmmm.. ir as taip noreciau smile.gif

kaip tik skaitydama Bryan Peterson sita knyga jis raso apie viena foto daryta "panning" masina vazuojancia per geltonu geliu lauka. Atrodo nieko ten ipatingo, bet sako kad auto reklamom si stock foto jam $7K dol labai greit uzdirbo.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 11, 21:36)
Westa, a čia tavo puslapiuks?
http://www.blogas.lt.../psichozes.html

nu jau ne.. aš šiek tiek mažiau depresuojanti asaba smile.gif
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 02 11, 21:48)

oi noriu pamatyt smile.gif .. patiko praeitos blush2.gif

Bite maja esu mačius tą pirmą objektą ( Katedra ane).. kitokiu rakursu.. man patiko.. šiaip ir tavo patiko smile.gif bet labiau antroji, kur viduje visgi kabina..

Getter nieko naujo nepasakysiu.. man patiko pirmoji.. ir man trūksta ryškumo zonos.. gal būčiau kiš žemiau fotografavus g.gif .. bet kuriu atveju ieškai vis ir tai labai šaunu mirksiukas.gif

ką dar praleidau g.gif
Atsakyti