Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

stokinėje fotografijoje arba turi pateikti nerealų konceptą, arba madingos išvaizdos žmones (ypač šeimas ir jaunimą), arba spėti viską daryti progom (pvz. greit valentinkės, tai jų tematika nuotraukos jau prieš porą mėnesių turėjo būti). o su kraštovaizdžiais - gamtovaizdžiais mūsų pilkais atsakymas vienas : atsiprašome, tokių nuotraukų pas mus pilna/jos neatitinka mūsų klientų poreikių....

pliusas vienas. labai pakelia techninę kokybę. bo už menkiausią broką atmeta.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 11, 16:06)
būtent taip

kazkokia nesamone, gal kazkas ikliuve yra, bet jei taip butu, nekontaktuotu ir fotografuoti negaletum. keista.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 11, 16:09)
kazkokia nesamone, gal kazkas ikliuve yra, bet jei taip butu, nekontaktuotu ir fotografuoti negaletum. keista.

kažkur turiu knygą Li Frost "Foto na prodažu". ten surašyti pagrindiniai principai ką fotografuot ir kaip, kad tavo foto pirktų. jei reik, galiu per skypą permesti ar kitu būdu g.gif pas save į ftp įmesiu trumpam, jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
shuterstoke "užsidirbau" daugiausia - net 14,5 usd bigsmile.gif

perkamiausios foto:

user posted image

15 kartų

user posted image

8 kartus

user posted image
6 kartus

norint ten gauti bent kiek apčiuopemesnes pajamas, reikia ir dirbti. kai skaitydavau stokinių fotografų forumą, tai žmonės ten per savaitę po 800 foto įmesdavo. tai ir rezultatai. ten vardas irgi turi savo svorį.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 11, 16:13)
kažkur turiu knygą Li Frost "Foto na prodažu". ten surašyti pagrindiniai principai ką fotografuot ir kaip, kad tavo foto pirktų. jei reik, galiu per skypą permesti ar kitu būdu g.gif pas save į ftp įmesiu trumpam, jei ką  mirksiukas.gif

rusiskai? amm.. nesuprantu sios kalbos.
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2008 02 11, 16:31)
shuterstoke "užsidirbau" daugiausia - net 14,5 usd bigsmile.gif

o, pameginsim pasiekti toki lyyyygi biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(Elina @ 2008 02 11, 13:28)
Vieno vyruko nuotaikos blush2.gif

Dabar aš komentuosiu, laikykis drinks_cheers.gif
Pirmoj tas paveiksliuks iš pakaušio nu nilabai, (beje pačiam irgi taip gaunas, nes kažkodėl kai fotkini nematai. Antra, tai sorry, gal kiek nueisiu į asmeninę savo nuomonę, bet ji tokia pas mane, nu negaliu žiūrėt į pridėtus pirštus prie smakro, prie kaktos ir kitų vietų, nu man taip "dišovai", negaliu. Bet čia man. gal kitiems patinka. Na o trečioji man pati fainiausia, ir momentas geras pagautas, ir vyras nepozuoja. Gal truputelį truksta erdvės, ar apkarpymas g.gif Nžn. Bet šiaip neblogai
Atsakyti
klausykit kaip ten su portretais juodai balta ar kazkas tokio?
Atsakyti

QUOTE(Labradoriukė @ 2008 02 11, 18:04)
klausykit kaip ten su portretais juodai balta ar kazkas tokio?

g.gif

apie ND klausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 02 11, 18:06)
g.gif

apie ND klausi? g.gif

aga, jau baigesi?
Atsakyti
dar nesibaige, iki rytojaus vakaro. Viena tema yra gatve -labiau technine, kita - Retro - labiau interpretacine mirksiukas.gif
Papildyta:
gal kas nors praktikuojate ir galetumet pamokinti, kaip vandens zenklus ant nuotraukos uzdeti? Ar tas vis tiek mazai apsaugo?
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 11, 15:14)
Siandien gavau atsakyma is bene populiariausio nuotrauko pardavimo puslapio,

Ei, parašyk kas čia per puslapis, niekad negirdėjau unsure.gif . Įdomu būtų pasižvalgyti bigsmile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 11, 18:15)
4u.gif 
Dabar aš komentuosiu, laikykis  drinks_cheers.gif

Labai ačiū, paskubėjau įkelti. Man visos trys jau nevykusios doh.gif
Atsakyti
mano savaitgalinis ikvepimas. man tai grazu, bet kritikai pasiruosus mirksiukas.gif spalvotos irgi svelniai atrode, bet fonas siek tiek blaske, tai verciau i j/b. formatai siek tiek skiriasi, nes kai kur kirpau intuityviai cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti