stokinėje fotografijoje arba turi pateikti nerealų konceptą, arba madingos išvaizdos žmones (ypač šeimas ir jaunimą), arba spėti viską daryti progom (pvz. greit valentinkės, tai jų tematika nuotraukos jau prieš porą mėnesių turėjo būti). o su kraštovaizdžiais - gamtovaizdžiais mūsų pilkais atsakymas vienas : atsiprašome, tokių nuotraukų pas mus pilna/jos neatitinka mūsų klientų poreikių....
pliusas vienas. labai pakelia techninę kokybę. bo už menkiausią broką atmeta.
QUOTE(Sansara @ 2008 02 11, 16:06)
būtent taip
kazkokia nesamone, gal kazkas ikliuve yra, bet jei taip butu, nekontaktuotu ir fotografuoti negaletum. keista.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 11, 16:09)
kazkokia nesamone, gal kazkas ikliuve yra, bet jei taip butu, nekontaktuotu ir fotografuoti negaletum. keista.
kažkur turiu knygą Li Frost "Foto na prodažu". ten surašyti pagrindiniai principai ką fotografuot ir kaip, kad tavo foto pirktų. jei reik, galiu per skypą permesti ar kitu būdu pas save į ftp įmesiu trumpam, jei ką
shuterstoke "užsidirbau" daugiausia - net 14,5 usd
perkamiausios foto:
15 kartų
8 kartus
6 kartus
norint ten gauti bent kiek apčiuopemesnes pajamas, reikia ir dirbti. kai skaitydavau stokinių fotografų forumą, tai žmonės ten per savaitę po 800 foto įmesdavo. tai ir rezultatai. ten vardas irgi turi savo svorį.
perkamiausios foto:
15 kartų
8 kartus
6 kartus
norint ten gauti bent kiek apčiuopemesnes pajamas, reikia ir dirbti. kai skaitydavau stokinių fotografų forumą, tai žmonės ten per savaitę po 800 foto įmesdavo. tai ir rezultatai. ten vardas irgi turi savo svorį.
QUOTE(Sansara @ 2008 02 11, 16:13)
kažkur turiu knygą Li Frost "Foto na prodažu". ten surašyti pagrindiniai principai ką fotografuot ir kaip, kad tavo foto pirktų. jei reik, galiu per skypą permesti ar kitu būdu pas save į ftp įmesiu trumpam, jei ką
rusiskai? amm.. nesuprantu sios kalbos.
Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2008 02 11, 16:31)
shuterstoke "užsidirbau" daugiausia - net 14,5 usd
o, pameginsim pasiekti toki lyyyygi
QUOTE(Elina @ 2008 02 11, 13:28)
Vieno vyruko nuotaikos
Dabar aš komentuosiu, laikykis
Pirmoj tas paveiksliuks iš pakaušio nu nilabai, (beje pačiam irgi taip gaunas, nes kažkodėl kai fotkini nematai. Antra, tai sorry, gal kiek nueisiu į asmeninę savo nuomonę, bet ji tokia pas mane, nu negaliu žiūrėt į pridėtus pirštus prie smakro, prie kaktos ir kitų vietų, nu man taip "dišovai", negaliu. Bet čia man. gal kitiems patinka. Na o trečioji man pati fainiausia, ir momentas geras pagautas, ir vyras nepozuoja. Gal truputelį truksta erdvės, ar apkarpymas Nžn. Bet šiaip neblogai
klausykit kaip ten su portretais juodai balta ar kazkas tokio?
QUOTE(Labradoriukė @ 2008 02 11, 18:04)
klausykit kaip ten su portretais juodai balta ar kazkas tokio?
apie ND klausi?
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 11, 15:14)
Siandien gavau atsakyma is bene populiariausio nuotrauko pardavimo puslapio,
Ei, parašyk kas čia per puslapis, niekad negirdėjau . Įdomu būtų pasižvalgyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 02 11, 18:15)
Labai ačiū, paskubėjau įkelti. Man visos trys jau nevykusios