Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2008 02 11, 14:26)
tuoj išsiųsiu

AČIŪ SAYONARA !!!
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 11, 14:21)
vasario 29 mirksiukas.gif

lauk musu sventej smile.gif
ir nepamirsk pranesti kurioj vietoj zadi ''apsistoti'' smile.gif

QUOTE(peppi @ 2008 02 11, 14:40)
oho koks didelis menulis blink.gif
tik biskeli svyra kairen mirksiukas.gif

aga, svyra... Na, bet jau netaisysiu, ikeliau kad manes visiskai neuzmirstumet smile.gif
na ir darviena, vasariska, is Druskininku

user posted image
o sita atrodo i desine svyra lotuliukas.gif

na ir dar viena, man paciai nuotaikinga ji atrodo. Tik kiek padegus vaiko kepuryte, bet man cia tai beveik nekliuna....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 11 vasario 2008 - 14:01
aha, sita i desine biggrin.gif

idesiu ir as nuotrauku...
uzsizaidziau su jusu tuo lomo biggrin.gif dabar nuotraukos be jo atrodo tokios neidomios doh.gif
mano vaikis gamtos vaikas, kaip ir mama smile.gif
vakar isejom pasivaikscioti tai za adno ir pasivoliojom...
user posted image

ir stagaru pavalgem doh.gif
user posted image

pas mano vaiki dabar nepozavimo stadija...tikiuosi praeis

na o cia biskeli gamtiniu - industriniu vaizdu
user posted image

user posted image

na ir mano mylimiausios dziuvenos biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

o cia dar viena ant baerio, vadinasi "mama nusipirko šalmą" biggrin.gif
user posted image
labai busiu dekinga uz komentarus
Atsakyti
Siandien gavau atsakyma is bene populiariausio nuotrauko pardavimo puslapio, kad sekmingai praejau ju "filtra" ir esu prijamtas ir galiu siusti bei pardavineti savo nuotraukas. Dabar susimasciau, ar tikrai turiu kazka kokybisko, ka galeciau pasiulyti viso pasaulio nuotrauki pirkejams. Reikes imesti kazka, o isvaziavus fotografuoti ir galvoti ne apie save, bet ir apie pirkeja, jei noresiu pardavineti tas nuotraukas. Gal pavyks kazkiek uzsidirbti $. Vienas lietuvaitis taip pardavinedamas uzsidirbo kelionei i Kuba... mmmm.. ir as taip noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 11, 14:14)
Reikes imesti kazka, o isvaziavus fotografuoti ir galvoti ne apie save, bet ir apie pirkeja, jei noresiu pardavineti tas nuotraukas. Gal pavyks kazkiek uzsidirbti $.

Tavo pirkejai pagrinde bus dizaineriai...paskaityk apie tai, kokios nuotraukos ten einamiausios...paprastai kiekvienoje tokioje svetaineje buna marios naudingos literaturos...
siaip tai gan nykus uzsiemimas... ax.gif
beje kuriame puslapyje?
Atsakyti
peppi, nu graziai atrodo tas lomo tavo nuotraukose. Man ypac patiko gamtiniai - industriniai vaizdai, bei dziuvenos. Labai grazu. Jei uztenkakokybes daryciausi tokias dideles ir antsienos. Su sunum, patiko pirmoji smile.gif labiau nei antra. Bet ta pargriuvimo poza vis tiek nelabai, nes atrodo kad vaiki kas pastume, o ne jis pats sugalvojo pasivolioti.
Atsakyti
Dekui DI, tikrai paziurejau kitokiom akim, atrodo, kad nelaimingas, pargriove kazkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 02 11, 14:19)
Tavo pirkejai pagrinde bus dizaineriai...paskaityk apie tai, kokios nuotraukos ten einamiausios...paprastai kiekvienoje tokioje svetaineje buna marios naudingos literaturos...
siaip tai gan nykus uzsiemimas... ax.gif
beje kuriame puslapyje?

ai, man kazkaip nelabai aktualu kas pirks. Tik belieka suprasti ko jie nori ir kokio stiliaus foto jiems reikia. Uzsiemimas tik toks, kad sukelsiu nuotraukas ir viskas.
www.istockphotos.com
Atsakyti
patarkit, kas gali būt, nenusiima nuo fotiko Nikon D50 objektyvas g.gif ne pirmą kart nuiminėju, tai žinau kaip tai daroma. bet šį kartą nė pro kur nenuimu... mano ND plaukia, nes su 50tuku neišsitenku kadre verysad.gif
Atsakyti
Zuvialia - dekui!
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 02 11, 14:36)
bet šį kartą nė pro kur nenuimu... mano ND plaukia, nes su 50tuku neišsitenku kadre  verysad.gif

paspauduk mygtuka nesisuka objektyvas??
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 02 11, 14:51)
paspauduk mygtuka nesisuka objektyvas??

būtent taip
Atsakyti