Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

Angel
Cristobal
Addict
Euphorija
Deep Reed
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 02 10, 16:11)
Kiek kitų Chanelių bandžiau, tai jie visi daugmaž ilgiau kvepia už kitus.

drinks_cheers.gif Užtat jų ir kaina nemaža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 14, 18:54)
Mano naujieji mylimieji Samsara edp man laiko trumpai, del originalumo neabejoju

Man Samsara EDT irgi palyginus trumpai laiko, nors abejonių dėl originalumo neturiu. Pavyzdžiui, L'Instant laikosi žymiai ilgiau, nors irgi EDT, to paties Guerlain kvapas.

Kadangi kvepalų (pure parfum) nesu [kol kas tongue.gif ] turėjusi, galiu lyginti tik EDP ir EDT variantus. Kol kas be konkurencijos man Chanel Coco EDP. Poros purkštelėjimų pakanka visai dienai bigsmile.gif ,
Atsakyti
mano ilgiausiai besilaikantys kvepalai buvo spazio krizia . wub.gif
Atsakyti
Ypač ilgai laikosi "Magie Noir " ir "Chanel Allure" wink.gif
Atsakyti
O kaip laiko kvepiantys kremai? Kažkur girdėjau, kad geriau laiko nei EDP, ypač vasarą. Gal bandėt?
Atsakyti
o kas tie kvepiantys kremai? losjonai? na ilgiau tai tikrai nekvepia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2008 02 10, 15:48)
Man puikiai laiko D&G The one  wub.gif

drinks_cheers.gif Man "The one" EDP vieni ilgiausiai laikanciu, net po 3-4 dienu istraukus megztini is spintos kvapas puikiai jauciasi thumbup.gif
Atsakyti
Man ilgai issilaiko kvapas Gucci Rush rolleyes.gif
Atsakyti
Buciau niekaip nepatikejus, kad Escados Magnetism'as gali laikytis savaite. blink.gif Ant pirstines uzpurskiau vos vos, nes norejau suzinoti, kiek laiko kvapas laikys, tai jau savaite kaip jis ten stovi (o su pirstinem gi keliauju kasdien, ir suslapusios nuo sniego buvo). Labai keistai man cia viskas gavosi, nes tris dienas kvapas buvo toks intensyvus, kad net kitus mano kvepalus uzgozdavo. blink.gif Tikriausiai tik skalbimas pades kvapo atsikratyti... biggrin.gif

Sakau gal ten buteliuki per klaida fabrike supyle ne EDP, o tikra parfuma g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danela @ 2008 03 26, 18:11)
Buciau niekaip nepatikejus, kad Escados Magnetism'as gali laikytis savaite. blink.gif  Ant pirstines uzpurskiau vos vos, nes norejau suzinoti, kiek laiko kvapas laikys, tai jau savaite kaip jis ten stovi (o su pirstinem gi keliauju kasdien, ir suslapusios nuo sniego buvo). Labai keistai man cia viskas gavosi, nes tris dienas kvapas buvo toks intensyvus, kad net kitus mano kvepalus uzgozdavo.  blink.gif  Tikriausiai tik skalbimas pades kvapo atsikratyti...  biggrin.gif

Sakau gal ten buteliuki per klaida fabrike supyle ne EDP, o tikra parfuma  g.gif  lotuliukas.gif

Escada negamina pure parfum. rolleyes.gif Deja, o gal reikia sakyti, ačiū die, bet nedaugelis parfumerinių brendų gamina PP.
Atsakyti
tai cia nieko stebetino, kad laikosi savaite irnesakyk.gif dauguma tokiu saldziu panasiai laikosi. buna, net ir ne tokie saldus laikosi ne ka trumpiau rolleyes.gif
Atsakyti