Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

ish mano turimu tai ilgiausiai laiko Cristobal ir Viviene Westwood "anglomania" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 02 11, 23:54)
Ant mano odos Flower by Kenzo (Edp) laikosi 24 val - kaip tikras parfumas  tongue.gif

Kenzo man net EDT labai ilgai laiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 02 12, 00:54)
Ant mano odos Flower by Kenzo (Edp) laikosi 24 val - kaip tikras parfumas  tongue.gif

Net man biggrin.gif taip pat kuo puikiausiai kiaura para jie laiko, net EDT
Atsakyti
Kenzo "Jungle"- nerealiai- issiemus metus laiko nedevetus rubus- puikiai uzuodziu ta kvapa. Nors daug kam jie nepatinka, bet man- labai geras kvapas, taciau vis tiek neina man jais daznai kvepinyis. Gal kad sunkoki tokie? ax.gif
Versace " Crystal noir" atlaiko visa diena, ilgiau nebandziau 4u.gif
Lolita Lempicka " L"- irgi labai ilgai laiko.
Atsakyti
Is visu visu mano turetu,geriausiai laikydavosi CACHAREL "EDEN".Pasiilgau sio kvapo...
Atsakyti
Iš visų mano turėtų ilgiausiai laiko Anticipate Intense (iš Amway) 4u.gif Ant drabužių niekada kvepalų nepurškiu,tik ant kūno,bet drabužiai ir 3 kartus išplauti dar kvepia mirksiukas.gif O kadangi aš nemėgėja kiekvieną kartą kvėpintis kitais kvepalais,tai man tas labai patogu,nes aš paprastai pamirštu rytais pasikvėpinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 02 12, 19:16)
Is visu visu mano turetu,geriausiai laikydavosi CACHAREL "EDEN".Pasiilgau sio kvapo...

Cacharel kvapai man taip pat labai ilgai išsilaiko - EDEN, GLORIA ir LOU LOU wub.gif thumbup.gif Kitų nesu uosčiusi ax.gif
Atsakyti
Turbut vieni ilgiausiai issilaikanciu yra ANGEL, bet man asmeniskai jie per daug intensyvus ir neperku, pakako, kad drauge juokais ant kailiniu apykakles uzpurske, tai paskui pora savaiciu mane erzino ir jautesi biggrin.gif
O is mano turimu ir megstamu ilgaiusiai laiko CH 212 SEXY thumbup.gif
Apskritai parfumuotas vanduo, kuris dar ir saldus arba sunkesnis, paprastai laikosi ilgiau smile.gif
Tai tokie mano pastebejimai ax.gif
Lolitos Lempickos L man irgi patinka, bet bent jau man trumpiau jauciasi nei CH 212 Sexy...
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2008 02 13, 11:17)
Turbut vieni ilgiausiai issilaikanciu yra ANGEL, bet man asmeniskai jie per daug intensyvus ir neperku, pakako, kad drauge juokais ant kailiniu apykakles uzpurske, tai paskui pora savaiciu mane erzino ir jautesi  biggrin.gif
O is mano turimu ir megstamu ilgaiusiai laiko CH 212 SEXY  thumbup.gif
Apskritai parfumuotas vanduo, kuris dar ir saldus arba sunkesnis, paprastai laikosi ilgiau  smile.gif
Tai tokie mano pastebejimai ax.gif
Lolitos Lempickos L man irgi patinka, bet bent jau man trumpiau jauciasi nei CH 212 Sexy...

CH 212 sexy, tikrai neblogai laiko thumbup.gif man juose jaučiasi kažkoks pipiriukas, kuris laikosi labai ilgai smile.gif
Atsakyti
Mano naujieji mylimieji Samsara edp man laiko trumpai, del originalumo neabejoju( buteliukas tikrai kokybiskas ir ne fuflo, ir tapati dezute tvirta kaip ir champss elysees(is PE) dezutes atitinka visi uzrasiukai viskas Samsaros kodukas ant apacios atitinka ant dezutes esanti koduka... zodziu del originalumo neabejoju... BET trumpai laiko, ar man cia nosis ju nebejaucia.... parduotuvej ant rieso visad purksdavau edt (nes pastarieji man labiau patiko) tai ant rieso issilaikydavo kelias valandas, o lasiukam patekusiems ant rankogaliu isvis kelias dienas jausdavosi....
nebesuprantu ......
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 14, 18:54)
Mano naujieji mylimieji Samsara edp man laiko trumpai, del originalumo neabejoju( buteliukas tikrai kokybiskas ir ne fuflo, ir tapati dezute  tvirta kaip ir champss elysees(is PE) dezutes atitinka visi uzrasiukai viskas  Samsaros kodukas ant apacios atitinka ant dezutes esanti koduka... zodziu del originalumo neabejoju... BET trumpai laiko, ar man cia nosis ju nebejaucia.... parduotuvej ant rieso visad purksdavau edt (nes pastarieji man labiau patiko) tai ant rieso issilaikydavo kelias valandas, o lasiukam patekusiems ant rankogaliu isvis kelias dienas jausdavosi....
nebesuprantu ......

O gal tiesiog per visą dieną pripratai jau prie jų kvapo ir nebeužuodi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 02 14, 18:58)
O gal tiesiog per visą dieną pripratai jau prie jų kvapo ir nebeužuodi?  ax.gif

kad nezinia... dar taip nera buve, kad buciau pripatus prie kvepalu ir nebeuzuosciau g.gif
siaip gi guerlain kvepalai ilgai laiko... champs elysees edt, o laiko pasakiskai ilgai.... turejau dar insolens meginuka irgi laike ohoho.... na ir samsara edt esu pora kartu bandzius parduotuvej ant rieso.... keista g.gif
reikia kam nors duoti kakla pauostyt arba megztuka g.gif dabar tai neturiu kam... o vakare kluban eisiu tai jau samsara trauksiu i sona jamsiu kitus kvepalelius
Atsakyti