La Prairie midnight rain

Man asmeniskai visi bandyti Chanel kvepalai laikesi labai gerai. Dar galiu pamineti Guerlain INSOLENCE ir Dior Hypnotic Poison.
O absoliutus lyderis, mano uosle (nors nuo sito kvapo mane svelniai tariant pykina
) - Thierry Mugler ANGEL (kelios pazistamos jais kvepinasi, ir man atrodo, kad tas kvapas velkasi paskui mane ore dar keleta valandu
)
O absoliutus lyderis, mano uosle (nors nuo sito kvapo mane svelniai tariant pykina

Labai ilgai laiko:
Robert Piguet "Bandit"
Etro "Palais jamais"
Rochas "Alchimie"
Frapin "1270"
Robert Piguet "Bandit"
Etro "Palais jamais"
Rochas "Alchimie"
Frapin "1270"
QUOTE(minik @ 2009 08 05, 17:56)
Man asmeniskai visi bandyti Chanel kvepalai laikesi labai gerai. Dar galiu pamineti Guerlain INSOLENCE ir Dior Hypnotic Poison.
) - Thierry Mugler ANGEL (kelios pazistamos jais kvepinasi, ir man atrodo, kad tas kvapas velkasi paskui mane ore dar keleta valandu
)

Aš kai pirmąkart pasikvėpinau Angel, tai visas ofisas žinojo kur esu

Dar neblogai Givenchy Organza laikosi.
Man Dior Addict labai ilgai laikosi...

Gal šiek tiek reklamos
dirbu FM firmoje, pardavinėju žinomų firmų kvepalų analogus, kainos nuo 22 iki 61 Lt, jei kas susidomis, rašykite

QUOTE(RenataG @ 2009 08 11, 16:56)
Gal šiek tiek reklamos
dirbu FM firmoje, pardavinėju žinomų firmų kvepalų analogus, kainos nuo 22 iki 61 Lt, jei kas susidomis, rašykite 

Temos pavadinimas neatitinka reklamos turinio, keliaukite prašom su visa savo reklama į Išparduotuvę, kuri yra Skelbimų lentoje.
QUOTE(straige @ 2009 08 11, 18:24)
Temos pavadinimas neatitinka reklamos turinio,
Kaip tai neatitinka??? Taigi FM - ilgiausiai besilaikantys kvepalai. Visos tą žinom.

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.