Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

La Prairie midnight rain wub.gif
Atsakyti
Man asmeniskai visi bandyti Chanel kvepalai laikesi labai gerai. Dar galiu pamineti Guerlain INSOLENCE ir Dior Hypnotic Poison.
O absoliutus lyderis, mano uosle (nors nuo sito kvapo mane svelniai tariant pykina doh.gif ) - Thierry Mugler ANGEL (kelios pazistamos jais kvepinasi, ir man atrodo, kad tas kvapas velkasi paskui mane ore dar keleta valandu lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 08 05, 17:56)
O absoliutus lyderis, mano uosle (nors nuo sito kvapo mane svelniai tariant pykina doh.gif ) - Thierry Mugler ANGEL (kelios pazistamos jais kvepinasi, ir man atrodo, kad tas kvapas velkasi paskui mane ore dar keleta valandu lotuliukas.gif )

pasirašau 100 proc. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labai ilgai laiko:
Robert Piguet "Bandit"
Etro "Palais jamais"
Rochas "Alchimie"
Frapin "1270"
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 08 05, 17:56)
Man asmeniskai visi bandyti Chanel kvepalai laikesi labai gerai. Dar galiu pamineti Guerlain INSOLENCE ir Dior Hypnotic Poison.

Aš kai pirmąkart pasikvėpinau Angel, tai visas ofisas žinojo kur esu lotuliukas.gif blush2.gif , bet po to radau normą, jų vos vos reikia, pusės ar trečdalio tiek, kiek kitų.

Dar neblogai Givenchy Organza laikosi.
Atsakyti
Man Dior Addict labai ilgai laikosi... bigsmile.gif
Atsakyti
Man labai ilgai laikėsi, labai intensyvus kvapas buvo Gucci Rush EDT. Retkarčiais pradėdavo kvapas erzinti, nes stipriai visada užsiuosdavo smile.gif Bet be viso to, tai vieni mano mėgstamiausių wub.gif
Atsakyti
Gal šiek tiek reklamos smile.gif dirbu FM firmoje, pardavinėju žinomų firmų kvepalų analogus, kainos nuo 22 iki 61 Lt, jei kas susidomis, rašykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RenataG @ 2009 08 11, 16:56)
Gal šiek tiek reklamos  smile.gif dirbu FM firmoje, pardavinėju žinomų firmų kvepalų analogus, kainos nuo 22 iki 61 Lt, jei kas susidomis, rašykite  4u.gif

Temos pavadinimas neatitinka reklamos turinio, keliaukite prašom su visa savo reklama į Išparduotuvę, kuri yra Skelbimų lentoje.
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2009 08 11, 18:24)
Temos pavadinimas neatitinka reklamos turinio,

Kaip tai neatitinka??? Taigi FM - ilgiausiai besilaikantys kvepalai. Visos tą žinom. ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti