Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(drauge1 @ 2009 07 02, 20:34)
Gal zinote ar gerai laikosi Gucci II kvepaliukai? g.gif

Pati juos turiu, tai nepasakyčiau, kad ilgai schmoll.gif
Iš gaivesnių kvepalų gerai laikosi Moschino "I love love" ir Lanvin "Eclat arpege" smile.gif
Atsakyti
man labiausiai patinkantys YSL Cinema laikosi ilgiausiai ax.gif
Atsakyti
YSL Nu ax.gif
Atsakyti
QUOTE((adrija) @ 2009 07 03, 15:33)
O as turejau britney spears ir drauges kelios buvo nusipirke tai visos likom nepatenkintos nes isvis mum jie nelaiko.
Papildyta:
Turiu nemazai rusiu kvepalu.Ir nors nera man patys mylimiausi shenel,bet jie laikosi isties ilgai smile.gif

o cia tai kokia tai negirdeta nauja kompanija kvepalu shenel? g.gif
Atsakyti
O as turejau britney spears ir drauges kelios buvo nusipirke tai visos likom nepatenkintos nes isvis mum jie nelaiko.
Papildyta:
Turiu nemazai rusiu kvepalu.Ir nors nera man patys mylimiausi shenel,bet jie laikosi isties ilgai smile.gif

Nagi, nagi papasakokite tamsta kaip is rusiu kvepalu gaunate ( kai kurios ruses turi neprasta skoni wub.gif ) bigsmile.gif ? Kaip saunu..... rolleyes.gif
Beje, kaip del shenel tai nezinau, bet Chanel koncentracija neteko nusivylti cool.gif
Atsakyti
manau zmogus turejo omenyje rušis o ne ruses 4u.gif
Atsakyti
Siaip patinka gaivūs kvapai,bet jau keletą metų kvėpinuosi Chanel Chanse thumbup.gif ,ilgai išsilaiko,berods pernais mačiau naujieną,tokie patys tik žalsvi,skirti vasarai,tai irgi labai patiko kvapas,bet kazkaip neprisiruosiu nusipirkti.
O mama kvepinasi su Givenhy Organza,jai labai patinka,o ir laikosi labai ilgai ,bet ne kiekvienam sis kvapas patinka.
Atsakyti
Papildyta:

Kažin mudvi su vienodais nicais " nesusimaišysime?" lotuliukas.gif
Kažkaip įdomu-skaitau ,kad atrašyta į mano postą,nors nieko nerašiau biggrin.gif
Atsakyti
man visai neblogai issilaiko Givenchy ange ou demon EDP wub.gif
Atsakyti
Givenchy "Hot couture" edp, "Very irresistible sensual" edp, "Ange ou demon" edp thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(oksanaa4 @ 2009 07 28, 23:20)
Givenchy "Hot couture" edp, "Very irresistible sensual" edp, "Ange ou demon" edp thumbup.gif

Reikia pratestuot, nes Hot Couture mano sena meilė, ieškau kažko panašaus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2009 07 29, 23:52)
Reikia pratestuot, nes Hot Couture mano sena meilė, ieškau kažko panašaus. smile.gif

Ups sumaišiau su kita tema doh.gif , saulės pasekmės matyt lotuliukas.gif
Atsakyti