Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

Chloe bent jau man tai sis kvapas ilgai laikosi
Atsakyti
QUOTE(Marchesa @ 2009 06 14, 01:41)

Marchesa, 14 Bir 2009 - 01:41, para�ė:

Marchesa, 14 Bir 2009 - 01:41, para�ė:

manau priklauso ir kur pirkta, pvz turiu dvejus is aglisko superdrug tinklo, ten jie turi irgi visokiu parfumu mazesnem kainom. Pirkau Escada "Moon sparkle" ir Agent Provocateur "Maitresse", tai abu super trumpai laiko. Is gerai laikanciu tai Angel, Donna Karan "Red Delicious", Guerlain "My Insolence". Sitie pirkti duty free, tai manau kad ten jie originalus buna, o sopuose, ypac pigesniuose, visko gali tiketis. Man idomu kaip is Parfum Express laikosi parfumai? Trumpiau ar viskas su jais gerai?

manau priklauso ir kur pirkta, pvz turiu dvejus is aglisko superdrug tinklo, ten jie turi irgi visokiu parfumu mazesnem kainom. Pirkau Escada "Moon sparkle" ir Agent Provocateur "Maitresse", tai abu super trumpai laiko. Is gerai laikanciu tai Angel, Donna Karan "Red Delicious", Guerlain "My Insolence". Sitie pirkti duty free, tai manau kad ten jie originalus buna, o sopuose, ypac pigesniuose, visko gali tiketis. Man idomu kaip is Parfum Express laikosi parfumai? Trumpiau ar viskas su jais gerai?

Del PE, esu pirkus - laiko kaip ir bet kur kitur pirkti. O del laikymo, tai nepriklauso ar perkat vaistinej, isparduotuvej ar normalioj kosmetikos parduotuvej - visur jie originalus. Bet siuo atveju jus lyginat visiskai skirtingus kvapus, tai nereiskia, kad jie ir kvepet turetu vienodu ilgumu. Va jei lygintumet Esada 'moon sparkle' pirktus vaistinej ir duty free... Tiesa, man Escada nei vieni ilgai nelaiko....

Cia (JAV) irgi perkuosi kvepalus kaip papuola: ir Saks 5th Avenue, ir Sephoroj, ir isparduotuvese (kaip Marshall's, Filene's Basement) - kolkas padielku nepapuole. Jei vaistine pas jus normali, tai tikrai nepardavines padielku - o kainu mazumas jau kitas dalykas. Jau ne vienoj temoj esu rasius kai nusipirkau 100ml Escada kvepaliukus uz 10$ mazdaug (cia vyko isparduotuvej, jie ten 40$ kainuoja, bet kelios dezutes buvo pasilankste, tai pardavinejo po 20$ ir dar ta diena taike 50% nuolaida). Be to, paciu naujausiu kvepaliuku ir nebuna tose vietose papigiai, dazniausiai viskas is senesniu kolekciju.

QUOTE(mukuki @ 2009 06 14, 02:23)

mukuki, 14 Bir 2009 - 02:23, para�ė:

mukuki, 14 Bir 2009 - 02:23, para�ė:

drinks_cheers.gif Bandydama kvapa uzsipurskiau ant juosteles (prie ju ne popiereliai, o firminiai tokie medziaginiai kaspineliai), tai darbe 3 dienas kvepinau ta kvapa.... Po to neatsilaikiau ir isigijau wub.gif
Atsakyti
kas liecia Escada kvapus,tai tikrai jie vieni prasciausiai laikanciu,tiek mot tiek vyr,man ilgiausiai laikosi Chanel kompanijos
Atsakyti
is visu mano turetu ilgiausiai laikosi Calvin Klein Obsession Night bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 06 15, 18:51)

vetruze, 15 Bir 2009 - 18:51, para�ė:

vetruze, 15 Bir 2009 - 18:51, para�ė:

kas liecia Escada kvapus,tai tikrai jie vieni prasciausiai laikanciu,tiek mot tiek vyr,man ilgiausiai laikosi Chanel kompanijos

jo, pritariu, mano chanel tikrai labai ilgai laikosi, bet manau, jie turi kažkiek sugroti su kūno kvapu, ir mano vyro kvepalai puikiai laikosi, gal kokias 2-3 paras... niam kaip man tada patinka smile.gif bet jie ne chanel...
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 06 14, 00:04)

Gilberta, 14 Bir 2009 - 00:04, para�ė:

Gilberta, 14 Bir 2009 - 00:04, para�ė:

O aš bandžiau Miss Balmain kvepalus,tai ploviau 3 kartus,bet nunusiplovė gal kokia parą laikėsi blink.gif  Dar stipresnio kvapo neteko bandyt doh.gif

O aš bandžiau Miss Balmain kvepalus,tai ploviau 3 kartus,bet nunusiplovė gal kokia parą laikėsi blink.gif  Dar stipresnio kvapo neteko bandyt doh.gif
thumbup.gif sutinku, labai stiprūs, bet mano pakolkas sutikti stipriausi- Guerlain Insolence EDP lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Chanel , ypac Coco edp ir Guerlain Insolence edp
Atsakyti
man ilgiausiai laikosi, beveik visi tureti ir turimi chanel kvepalai(allure, allure sensuelle, coco, coco mademoiselle) taip pat dior addict mirksiukas.gif dar moschino i love love smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 06 18, 11:40)

Cikadelė, 18 Bir 2009 - 11:40, para�ė:

Cikadelė, 18 Bir 2009 - 11:40, para�ė:

thumbup.gif sutinku, labai stiprūs, bet mano pakolkas sutikti stipriausi- Guerlain Insolence EDP lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif sutinku, labai stiprūs, bet mano pakolkas sutikti stipriausi- Guerlain Insolence EDP lotuliukas.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif isties ilgai isliekantis kvapas
Atsakyti
Gal zinote ar gerai laikosi Gucci II kvepaliukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 13, 18:49)

Vicious Vici, 13 Bir 2009 - 18:49, para�ė:

Vicious Vici, 13 Bir 2009 - 18:49, para�ė:

sakyčiau, kad Britney Spears kvepalai labai normaliai laikosi g.gif

sakyčiau, kad Britney Spears kvepalai labai normaliai laikosi g.gif

O as turejau britney spears ir drauges kelios buvo nusipirke tai visos likom nepatenkintos nes isvis mum jie nelaiko.
Papildyta:
QUOTE((adrija) @ 2009 07 03, 13:26)

(adrija), 03 Lie 2009 - 13:26, para�ė:

(adrija), 03 Lie 2009 - 13:26, para�ė:

O as turejau britney spears ir drauges kelios buvo nusipirke tai visos likom nepatenkintos nes isvis mum jie nelaiko.

Turiu nemazai rusiu kvepalu.Ir nors nera man patys mylimiausi shenel,bet jie laikosi isties ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 07 02, 20:34)

drauge1, 02 Lie 2009 - 20:34, para�ė:

drauge1, 02 Lie 2009 - 20:34, para�ė:

Kadangi jie sakyciau is tokiu gaivesniu, tai ir laikosi neilgai, bent mano nosis tai ju neuzuodzia ilgai schmoll.gif
va Gucci EDP tas rudas tai laikosi tikrai ilgai wub.gif
Atsakyti