Marchesa, 14 Bir 2009 - 01:41, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Marchesa, 14 Bir 2009 - 01:41, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
manau priklauso ir kur pirkta, pvz turiu dvejus is aglisko superdrug tinklo, ten jie turi irgi visokiu parfumu mazesnem kainom. Pirkau Escada "Moon sparkle" ir Agent Provocateur "Maitresse", tai abu super trumpai laiko. Is gerai laikanciu tai Angel, Donna Karan "Red Delicious", Guerlain "My Insolence". Sitie pirkti duty free, tai manau kad ten jie originalus buna, o sopuose, ypac pigesniuose, visko gali tiketis. Man idomu kaip is Parfum Express laikosi parfumai? Trumpiau ar viskas su jais gerai?
Del PE, esu pirkus - laiko kaip ir bet kur kitur pirkti. O del laikymo, tai nepriklauso ar perkat vaistinej, isparduotuvej ar normalioj kosmetikos parduotuvej - visur jie originalus. Bet siuo atveju jus lyginat visiskai skirtingus kvapus, tai nereiskia, kad jie ir kvepet turetu vienodu ilgumu. Va jei lygintumet Esada 'moon sparkle' pirktus vaistinej ir duty free... Tiesa, man Escada nei vieni ilgai nelaiko....
Cia (JAV) irgi perkuosi kvepalus kaip papuola: ir Saks 5th Avenue, ir Sephoroj, ir isparduotuvese (kaip Marshall's, Filene's Basement) - kolkas padielku nepapuole. Jei vaistine pas jus normali, tai tikrai nepardavines padielku - o kainu mazumas jau kitas dalykas. Jau ne vienoj temoj esu rasius kai nusipirkau 100ml Escada kvepaliukus uz 10$ mazdaug (cia vyko isparduotuvej, jie ten 40$ kainuoja, bet kelios dezutes buvo pasilankste, tai pardavinejo po 20$ ir dar ta diena taike 50% nuolaida). Be to, paciu naujausiu kvepaliuku ir nebuna tose vietose papigiai, dazniausiai viskas is senesniu kolekciju.
mukuki, 14 Bir 2009 - 02:23, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
mukuki, 14 Bir 2009 - 02:23, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Chloe bent jau man tai sis kvapas ilgai laikosi

vetruze, 15 Bir 2009 - 18:51, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
vetruze, 15 Bir 2009 - 18:51, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
kas liecia Escada kvapus,tai tikrai jie vieni prasciausiai laikanciu,tiek mot tiek vyr,man ilgiausiai laikosi Chanel kompanijos
jo, pritariu, mano chanel tikrai labai ilgai laikosi, bet manau, jie turi kažkiek sugroti su kūno kvapu, ir mano vyro kvepalai puikiai laikosi, gal kokias 2-3 paras... niam kaip man tada patinka

Gilberta, 14 Bir 2009 - 00:04, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Gilberta, 14 Bir 2009 - 00:04, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: O aš bandžiau Miss Balmain kvepalus,tai ploviau 3 kartus,bet nunusiplovė gal kokia parą laikėsi
Dar stipresnio kvapo neteko bandyt
![]()

Cikadelė, 18 Bir 2009 - 11:40, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Cikadelė, 18 Bir 2009 - 11:40, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
sutinku, labai stiprūs, bet mano pakolkas sutikti stipriausi- Guerlain Insolence EDP
![]()

Vicious Vici, 13 Bir 2009 - 18:49, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
Vicious Vici, 13 Bir 2009 - 18:49, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
sakyčiau, kad Britney Spears kvepalai labai normaliai laikosi

O as turejau britney spears ir drauges kelios buvo nusipirke tai visos likom nepatenkintos nes isvis mum jie nelaiko.
Papildyta:
(adrija), 03 Lie 2009 - 13:26, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
(adrija), 03 Lie 2009 - 13:26, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
O as turejau britney spears ir drauges kelios buvo nusipirke tai visos likom nepatenkintos nes isvis mum jie nelaiko.
Turiu nemazai rusiu kvepalu.Ir nors nera man patys mylimiausi shenel,bet jie laikosi isties ilgai

drauge1, 02 Lie 2009 - 20:34, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†:
drauge1, 02 Lie 2009 - 20:34, paraƄĀ ÄĀÄā€Ā¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„†Ā¦Ä€Ā½Ć„Ä€ ÄĀÄā€Ā¬Ä–›Ć„ĀĀĆ„ĀĀ€ĀÄā€Ā¬Ä€Ć†: ![]()
Gal zinote ar gerai laikosi Gucci II kvepaliukai?

Kadangi jie sakyciau is tokiu gaivesniu, tai ir laikosi neilgai, bent mano nosis tai ju neuzuodzia ilgai

va Gucci EDP tas rudas tai laikosi tikrai ilgai