Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

As kasdienai C-thru rozinius kvepalus naudoju, tikrai ilgai laikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2009 06 11, 19:15)
Atsiprašau, aš dar naujokė. Ką reiškia Šv.? Švieži?  wub.gif

Jo, Šv. yra švieži, todėl ilgiau laikosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 11, 18:17)
Matyt megstat nepagailet purskiant kvepaliuku, nes man abeji nelaiko. Na D&G geriau, bet tikrai ne iki vakaro, o vat 'Daisy', tai visiskai nelaiko.

oi ne, tikrai nesu is tu megeju belekiek purkstis, 2-3 papurskimai ir viskas... na anyway bet kokiu atveju isties keista. Nes mano kolege MJ Daidy naudoja, visa diena jauciu jos kvepalu sleifa, kartais net bloga jau nuo ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2009 06 11, 19:58)
oi ne, tikrai nesu is tu megeju belekiek purkstis, 2-3 papurskimai ir viskas... na anyway bet kokiu atveju isties keista. Nes mano kolege  MJ Daidy naudoja, visa diena jauciu jos kvepalu sleifa, kartais net bloga jau nuo ju smile.gif

Atba parfumuota naudoja. Nors viskas juk priklauso nuo zmogaus chemijos ir kaip sureaguoja kvepalai. Vieniems ir tie lengvi kvapai laikosi puikiai visa diena, o kitiems po 10min nieko neuzsiuodzia.
Atsakyti
Del skonio nesigincijama. Man asmeniskai tai Dior "Jadore" smile.gif
Atsakyti
sakyčiau, kad Britney Spears kvepalai labai normaliai laikosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilga2 @ 2009 06 12, 18:59)
Del skonio nesigincijama. Man asmeniskai tai Dior  "Jadore" smile.gif

O kaip susijęs skonis ir kvapo laikymosi trukmė? g.gif
Atsakyti
labai ilgai laiko EL PURE WHITE LINEN.tiek ant odos,tiek ant drabuziu.
Atsakyti
Man Angel TM yra tikrai baisus: niekaip jo nenuplausi.
Atsakyti
QUOTE(kiskalt @ 2009 06 13, 20:54)
Man Angel TM yra tikrai baisus: niekaip jo nenuplausi.

Visapusiskai pritariu drinks_cheers.gif Baisiai stiprus kvapalas. Kuom tik ne ploviau kada supratau kad pasikvepinus riesa padariau didziule klaida.
Atsakyti
O aš bandžiau Miss Balmain kvepalus,tai ploviau 3 kartus,bet nunusiplovė gal kokia parą laikėsi blink.gif Dar stipresnio kvapo neteko bandyt doh.gif Ir panašiai su Molinard EDT buvo,labai prilipo ir nenorėjo nusiplaut doh.gif ,bet po plovimo kvapas man patiko biggrin.gif
Atsakyti
manau priklauso ir kur pirkta, pvz turiu dvejus is aglisko superdrug tinklo, ten jie turi irgi visokiu parfumu mazesnem kainom. Pirkau Escada "Moon sparkle" ir Agent Provocateur "Maitresse", tai abu super trumpai laiko. Is gerai laikanciu tai Angel, Donna Karan "Red Delicious", Guerlain "My Insolence". Sitie pirkti duty free, tai manau kad ten jie originalus buna, o sopuose, ypac pigesniuose, visko gali tiketis. Man idomu kaip is Parfum Express laikosi parfumai? Trumpiau ar viskas su jais gerai?
Atsakyti