Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(daikteliautoja @ 2008 02 10, 16:44)
Kurie? Ant lapelio EDP purskiau, kaip mat isgaravo, net nesupratau. O gal man cia ju purkstukams antipatija.  tongue.gif

obuoliukas EDP mirksiukas.gif man tai labai ilgai laiko ant odos ir ant rūbų thumbup.gif matyt tavo lapukas blogas arba aš labai gerus nusipirkus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 02 10, 16:41)
Todel ir uzvedziau sia tema, nes kam uz vandeni moketi pinigus ir nemazus  doh.gif nebent labai, laaabai jau patiktu  wub.gif
Girdejau, dar S. Dali dauguma isgaruoja lyg nieko nebutu...

naomi campbel trumpai laikydavo kiek pamenu(senai turejau bet pamenu kad trumpai laikydavo) dar trumpai laiko bekhemu kvepalai, bent jau tie nauji intimately night ( atrodo) nors kvepia skaniai bet laiko pora valandu nedaugiau)
Atsakyti
Man ilgiausiai laiko Paco Rabanne Black XS (edt) ir Kenzo Flower (edp), LAAAABAI ilgai laikosi! o vat neseniai nusipirkau Givenchy Hot Couture EDP tai ant rubu irgi laaabai ilgai kvepia, o vat nuo odos gan greitai nugaruoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 02 10, 14:56)
nu as apie ninocka tikrai taip nepasakyciau. is pradziu isvis atrode, kad blogai laikosi (gal tiesiog nejauciau), o dabar. nu vidutiniokai. man tai jie toli grazu ne prie ilgiausiai besilaikanciu...

As kai pasikvepinu jais is ryto, tai is darbo iseidama apie 16-17 val. dar jauciu kvapa ant saves tongue.gif

Lempicka L tai isvis ant rubu 3-4 dienas kvepia, Guerlainas taip pat wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 10 vasario 2008 - 17:51
QUOTE(daikteliautoja @ 2008 02 10, 16:44)
1.Turbut saldus, is buteliuko, bent jau taip atrodo.  bigsmile.gif

2.Kurie? Ant lapelio EDP purskiau, kaip mat isgaravo, net nesupratau. O gal man cia ju purkstukams antipatija.  tongue.gif

1. tai kad pusei merginu jie raugintais agurkais atsiduoda doh.gif lotuliukas.gif

2. turiu pati Lempickos EDP. laikosi tikrai labai ilgai. o apie drabuzius tai isvis nekalbu doh.gif
nors ir EDT puikiai laiko. kiek silpniau, bet palyginus, tikrai gerai.

kazkas minejo S. Dali. Turejau Laguna senai lb. ir dar Ruby... kazkokie ten unsure.gif blush2.gif (nepamenu pavadinimo doh.gif ) tai nepasakyciau,kad prastai laike.tikrai geriau uz Arden.nors ne ypatingai visgi rolleyes.gif

dar atsiminiau, kad Cacharel Promesse EDT laiko neispasakytai gerai thumbup.gif net keista, nors ir EDT, bet laikymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 10, 18:34)
dar atsiminiau, kad Cacharel Promesse EDT laiko neispasakytai gerai  thumbup.gif net keista, nors ir EDT, bet laikymas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš turiu cacharel promesse tai tikrai gerai laiko, nepagalvotum, kad edt thumbup.gif aš jau pati būna nejaučiu, bet kiti vakare dar jaučia thumbup.gif bet lolita tai išvis thumbup.gif ilgiausiai tai saldūs kvepia smile.gif jau kai britnės midnight fantasy pasikvėpindavau, tai rūbai kvepėdavo saldainiais kelias dienas smile.gif man 1 vieta dalinasi: Lolita su Britne thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ishdykus @ 2008 02 10, 17:41)
Man ilgiausiai laiko Paco Rabanne Black XS (edt)  ir Kenzo Flower (edp), LAAAABAI ilgai laikosi! o vat neseniai nusipirkau Givenchy Hot Couture EDP tai ant rubu irgi laaabai ilgai kvepia, o vat nuo odos gan greitai nugaruoja  g.gif

norejau sarmoj hot couture pabandyt tai ant rieso papursciau, paskui vakare i pirti ejau neviena karta , plaukiojau daug baseine ir galiausiai kvapas vis dar laikesi... gal mano oda taip hot couture laiko ilgai
Atsakyti
Man tai laaaabai ilgai laikosi Angel 4u.gif Ir Trussardi "Bianco" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ishdykus @ 2008 02 10, 18:41)
Man ilgiausiai laiko Paco Rabanne Black XS (edt)  ir Kenzo Flower (edp), LAAAABAI ilgai laikosi! o vat neseniai nusipirkau Givenchy Hot Couture EDP tai ant rubu irgi laaabai ilgai kvepia, o vat nuo odos gan greitai nugaruoja  g.gif

pritariu del Kenzo Flower!!! drinks_cheers.gif laiko super lgai thumbup.gif
Atsakyti
Mano žiniom ir patyrimu, ilgiausiai laiko Chanel ir Guerlain kvepalai. Sunkesni ilgiau, lengvesni (pvz., Guerlain'o Aqua Allegoria serija) kiek trumpiau. Gerai laikosi dauguma Dior, Hermes kvepalų, sunkesni Givenchy (Organza, Ysatis, Organza Indecence, o kitų nesu turėjus).
Atsakyti
Iš mano visų turėtų ilgiausiai laikė Dior Adicct, superinis kvapas, tik, kad jau labai ilgai 30 ml buteliukas naudojosi, nes reikėdavo tik vieno paspaudimo ax.gif
Atsakyti
Man, kaip taisykle, ilgiausiai laikosi tie, kurie nepatinka. Pasipurskiu pabandymui is kokio meginuko ir, jei nepatinka, tai butinai bent 2 dienas negaliu nuo saves to kvapo nuprausti doh.gif
Atsakyti