Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausiai besilaikantys KVEPALAI

QUOTE(Malena @ 2008 02 10, 15:22)
Jesus del Pozo Halloween

Jie tokie biski arbuziniai, pastebejau, kad arbuziniuose ilgai islieka agurkine ta tokia nata, o kiti skoniai greiciausiai dingsta g.gif
Papildyta:
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 02 10, 15:25)
argi light blue ilgai laiko?  bigsmile.gif  g.gif

g.gif
Atsakyti
kiek esu turejusi ir bandziusi ilgiausei laikosi huga boss women baltoje dezuteje,pamirsau tukslu pavadinima blush2.gif
Atsakyti
visi saldus, sunkesni ir ilgiau laiko...

is mano turimu ar turetu, t.p. bandytu, tai labai ilgai laiko: Givenchy Organza, Ange ou Demon, Dior Addict, Dune, Lolitos Lempickos kvapai visi. Lancome Poeme, Miracle, Miracle Forever. JPG Classique...
Chanel Allure Sensuelle, Chance. ... Rochas Aquawoman (nors tokie gaivoki, bet lb ilgai laikosi).
Versace Crystal noir nerealiai ilgai islieka.

oj, labai daug tu gerai laikanciu. net sunku visus isvardint.

lengviau pasakyt, kas blogai laiko rolleyes.gif kiek bandziau, tai Nina Ricci dauguma nelaiko. tas pats obuoliukas schmoll.gif D&G Light Blue smile.gif Escadu kvapai unsure.gif DKNY obuoliukai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 10 vasario 2008 - 15:41
man gerai laikosi DG Light Blue, YSL Cinema ir Elle
Atsakyti
Man puikiai laiko D&G The one wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 10, 15:38)

lengviau pasakyt, kas blogai laiko  rolleyes.gif kiek bandziau, tai Nina Ricci dauguma nelaiko. tas pats obuoliukas  schmoll.gif D&G Light Blue  smile.gif  Escadu kvapai  unsure.gif DKNY obuoliukai...

is mano turetu prasciausiai laike arden "green tea", tiksliau isvis beviek nelaike , dar 5th avenue neilgai laikydavo
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 10, 16:24)
is mano turetu prasciausiai laike arden "green tea", tiksliau isvis beviek nelaike , dar 5th avenue neilgai laikydavo

drinks_cheers.gif Arden kiek bandziau, visi kaip vandenelis... isgaruoja lyg nebuve doh.gif
Atsakyti
Versace Chystal Noir ziauriai gerai laiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 10, 22:30)
drinks_cheers.gif Arden kiek bandziau, visi kaip vandenelis... isgaruoja lyg nebuve  doh.gif

Todel ir uzvedziau sia tema, nes kam uz vandeni moketi pinigus ir nemazus doh.gif nebent labai, laaabai jau patiktu wub.gif
Girdejau, dar S. Dali dauguma isgaruoja lyg nieko nebutu...
Atsakyti
Lolita Lempicka labai ilgai laikosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2008 02 10, 22:38)
Versace Chystal Noir ziauriai gerai laiko bigsmile.gif

Turbut saldus, is buteliuko, bent jau taip atrodo. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ginxtaxre @ 2008 02 10, 22:42)
Lolita Lempicka labai ilgai laikosi  thumbup.gif

Kurie? Ant lapelio EDP purskiau, kaip mat isgaravo, net nesupratau. O gal man cia ju purkstukams antipatija. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 02 10, 15:38)
schmoll.gif D&G Light Blue  smile.gif 

Kaip tualetinis vanduo laiko gerai, bent aš ryte pasiparfuminus po darbelio dar jį jaučiu g.gif Gal ne tokį intensyvų, bet jaučiu... rolleyes.gif
Atsakyti