Kokie tureti kvepalai jums ilgiausiai kvepia. Kartais atrodo ir EDP, ir astroki, bet ima ir nuo rieso kvapas nulipa greitai. Kiti gi ir EDT gana ilgai kvepia. Ne nuo odos savybes tai priklauso.
Del paciu kvepalu. Man ilgai laiko Escada Magnetism ir Burberry London. Idomu butu suzinoti, kurie ilgiausiai laikesi jums. Ir kurie trumpiausiai. Gal ir kitoms tai butu vienas is kriteriju renkantis kvepalus.

man ilgiausiai laikosi Guerlain "Insolence"
dar visai neblogai J. del Pozo "Helloween", Gucci "Envy me", Nina Ricci "Nina"
jei kvapas ilgai nesilaiko, tai jis man ir nelimpa

jei kvapas ilgai nesilaiko, tai jis man ir nelimpa

Esu pastebejus, jog ilgiausiai laikosi saldus- sunkus, astroki kvapai. Is mano pastaruoju metu turetu man gerai laike: Paco Rabanne Black xs (edt), Kenzo Amour
(edp), ir t.t. Taciau manau, jog kiekvienam zmogui tie kvepalai kvepes ir skleisis ant odos skirtingai
(edp), ir t.t. Taciau manau, jog kiekvienam zmogui tie kvepalai kvepes ir skleisis ant odos skirtingai

Lolita Lempicka L, Guerlain L'instant EDP, Nina Ricci NINA Man labai ilgai laikosi

Man ilgai laikosi chanel chance edp , kenzo jungle... chaps elysees kaip edt irgi gan ilgai laikosi
givenchy organza, chopard wish - turbut geriausiai is visu turimu. dar labai gerai laikosi dior midnight poison, alexander mcqueen kingdom. bet tai cia visi ryskus kvapai, todel visai nesistebiu, kad gerai laikosi. o va is gaivesniu superiskai laikosi bvlgari omnia crystalline ir escada escada (signature).
Papildyta:
nu as apie ninocka tikrai taip nepasakyciau. is pradziu isvis atrode, kad blogai laikosi (gal tiesiog nejauciau), o dabar. nu vidutiniokai. man tai jie toli grazu ne prie ilgiausiai besilaikanciu...
Papildyta:
QUOTE(Stigma @ 2008 02 10, 14:15)
QUOTE(Tučka @ 2008 02 10, 14:36)
nu as apie ninocka tikrai taip nepasakyciau. is pradziu isvis atrode, kad blogai laikosi (gal tiesiog nejauciau), o dabar. nu vidutiniokai. man tai jie toli grazu ne prie ilgiausiai besilaikanciu...
QUOTE(katalike @ 2008 02 10, 14:56)
givenchy organza, chopard wish - turbut geriausiai is visu turimu. dar labai gerai laikosi dior midnight poison, alexander mcqueen kingdom. bet tai cia visi ryskus kvapai, todel visai nesistebiu, kad gerai laikosi. o va is gaivesniu superiskai laikosi bvlgari omnia crystalline ir escada escada (signature).
Papildyta:
Papildyta:
Bet ir sitoj ir kitose temose juos mini prie ilgai neissivadejanciu, daug kas

QUOTE(nep @ 2008 02 10, 15:12)
nezinau, gal jeigu ilgiau besilaikanciu neturejo, tai taip ir atrodo

QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 10, 16:13)
Iš turėtų ir turimų: Lancome POEME,Lancome MIRACLE, Kenzo JUNGLE, Hugo Boss INTENSE, DG LIGHT BLUE, Chanel MADEMOISELLE

argi light blue ilgai laiko?