Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2008 06 11, 17:32)
g.gif paskaitytumet angliskus puslapius apie autizma, nuo ko jis atsiranda- nuo skiepu , nes juose yra sunkiuju metalu , gyvsidabrio ,niekada neskiepykit savo vaiku , bent iki 4-5 metu. as jau turiu pasekme- vaikuti autista. ir viskas prasidejo butent nuo pusantru metu , po skiepo verysad.gif

Daunizmas, autizmas, edvardso sindromas-genetines ligos, nesusije nei su skiepais, nei antibiotikais, nei su homeopatiniais vaistais 4u.gif Tiesiog nevisiems vaikuciams vienodai greitai sios ligos pasirodo, kartais jos buna uzsleptos, pasimato po metu, dvieju, penkiu. Nebent kai pati lauketes-skiepijot, tada gal ir turejo itakos 4u.gif
Atsakyti
Kaip jums šis straipsnis ? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2008 06 24, 19:50)

Kaip jau ne viena karta minėjau ko toliau to baisiau doh.gif Tik gaila ,kad apie skiepu žalą sužinojau tik iš forumo, o ne iš medikų kurie privalo informoti apie visas "grožibes" taip reikalingu jų manimu apsaugos nuo ligu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 06 24, 21:13)
Kaip jau ne viena karta minėjau  ko toliau to baisiau doh.gif Tik gaila ,kad apie skiepu žalą sužinojau tik iš forumo, o ne iš medikų kurie privalo informoti apie visas "grožibes" taip reikalingu jų manimu apsaugos nuo ligu g.gif

mano brolienė busima medikė, tai ji šventai tiki visais skiepais- pati skiepyjasi ir busimą vaiką skiepys nuo ko tik įmanoma, nes medikų atžvilgiu, skiepai- tai didelis pažangus šuolis medicinos srityje. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2008 06 24, 22:52)
mano brolienė busima medikė, tai ji šventai tiki visais skiepais- pati skiepyjasi ir busimą vaiką skiepys nuo ko tik įmanoma, nes medikų atžvilgiu, skiepai- tai didelis pažangus šuolis medicinos srityje.  cool.gif

Dėl to ir sunku mūms tevams spręsti skepyti valką ar ne??? Labai sudetingas klausimas,anksčiau kada neturėjo jokios informacijos apie skiepų žala net kalbos nebūvo neskiepyti vaika. O dabar aš tiesio priblokšta, pirmas vaikas paskiepytas ir mažiukas irgi. Bet tikrai nerimauju, todėl kad nenoriu visų perskaitytu pasiekmiu, ypač dažnu autizmo atveju( tfiu,tfiu,tfiu). unsure.gif
Atsakyti
Jei kam idomu, galiu atsiusti GERA moksliska straipsniuka apie visus skiepus - ju zala ir smarkiai pervertinta nauda. Mnau jis tikrai pades tevams apsispresti skiepyti savo vaikus ar ne.
Skiepai, mano nuomone, yra vaiko igimto imuniteto zalojimas siekiant palaikyti vaistu pramone blink.gif
Rasykite man i az, mat straipsniukas PDF formate, kopijuot ir sukelt cia negaliu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nordex: 06 liepos 2008 - 17:47
Norejau dar pridet, kad vienintelis dalykas , kuris padeda man padet ATLEISTI SAU, kad skiepijau savo mergyte (nes sirdis plysta i koki pavoju istumiau savo mylima vaika ir kokia "dovanele" padovanojau jai iki 2 m. ) tai informacijos apie skiepus skleidimas - kad kiti ir kitos nezalotu savo vaiku.
Atsakyti
QUOTE(Nordex @ 2008 07 06, 19:10)
Norejau dar pridet, kad vienintelis dalykas , kuris padeda man padet ATLEISTI SAU, kad skiepijau savo mergyte (nes sirdis plysta i koki pavoju istumiau savo mylima vaika ir kokia "dovanele" padovanojau jai iki 2 m. ) tai informacijos apie skiepus skleidimas - kad kiti ir kitos nezalotu savo vaiku.

Aciu uz persiusta straipsni. As tiesiog sokiruota blink.gif blink.gif
Atsakyti
Informacija apie skiepus, naujoves ir galimus ju pavojus (deja apie juos labai nedaug parasyta) g.gif

http://www.kmu.lt/av...php?str_id=1962

Atsakyti
oo kiek cia idomybiu uztikau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 10 liepos 2008 - 23:21
Dar šis tas apie vakcinas:

http://www.gnosis.lt...p;page=0#msg585
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorcerer: 11 liepos 2008 - 10:13
Pradejus dometis vakcinomis o ypac ju salutiniais reiskiniais visai pasimeciau...Is vienos puses nenoriu kad vaikas persirgtu tom infekcines ligom kurios gali tureti skaudzias pasekmes ( kaip kad po tymu, raudonukes gali pasireiksti encefalitas unsure.gif ) bet is kitos puses ir skiepyjant gali kilti visokiu reakciju ir dideja pavojus autizmo, alergiju, nervu pakenkimo.. Neesu pilnai issitikinusi ar susilaikymas nuo skiepu yra geras sprendimas..Bet kai pagalvoju juk tie patys vaistai kuriuos naudojam gydymui ir gali sukelti visokias psalinias reakcijas- inkstu, kepenu pakenkimus o vis vien vartojam, gydomes jais unsure.gif Taip ir skiepyjant reakcijos gali pasireiksti bet gali ir nepasireiksti g.gif Naturaliai persergant vaikiskas ligas gali pasireiksti komplikaciju o gali ir ju nebuti.. KAip pasverti ta rizika g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence25: 11 liepos 2008 - 12:47