Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(SiDo @ 2008 05 14, 20:00)
Tai kad gydytojai mano skiepu planas ''nepatikimas'', aš netikiu, kad tokius pinigus reikės mokėti. Na žiūrėsiu, kai registruosiuos būtinai paklausiu ax.gif

Gydytoja man taip pasake: 10 000 Lt. kainuoja, norint istirti jo imuniteta ir jam asmeniskai pritaikant skiepus . O konsultacija, aisku kad tiek nekainuos, o dar su siuntimu.
Atsakyti
as nesinaudociau imunologo paslaugomis, nes man atordo tai budas uzsidirbt pinigu, o jokios garantijos niekas neduos, nes kiek zinau imunograma nera paprastas dalykas, cia reikia moketi ja teisingai perskaityti...
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 05 14, 17:45)
Gydytoja man taip pasake: 10 000 Lt. kainuoja, norint istirti jo imuniteta ir jam asmeniskai pritaikant skiepus . O konsultacija, aisku kad tiek nekainuos, o dar su siuntimu.

A... nu tai aišku, jei visokius tyrimus ten daryti, tai gali ir išeiti tokia suma ax.gif
Atsakyti
visi galimi imunologiniai tyrimai http://www.pylimas.l...es,id.58,sid.80 kainuoja apie 900 lt
ir tai klausimas ar yra prasmes daryti visus imanomus jei nera tam klinikiniu indikaciju.
ne manau kad gydytojo konsultacija gali 9 stukos kainuoti
Atsakyti
Tai is kur ta gydytoja istrauke tokia kaina ? doh.gif
Atsakyti
Vakar per naujienas pranese, kad Ukrainoje sustabdyta tymu ir raudonukes vakcinacija paugliams, nes po skiepo vienuoliktokas mire. Placiau apie tai cia. Ligonines perpildytos paugliais su auksta temperatura, berimu ir galvos skausmais. bet labiausiai tai man patiko sita fraze doh.gif - Все дело в том, что контролирует вакцинацию ВОЗ – международная общественная организация, существующая на деньги фармакологических производителей и поэтому лоббирующая их интересы, а Минздрав наших граждан не защищает".
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2008 05 17, 11:18)
Vakar per naujienas pranese, kad Ukrainoje sustabdyta tymu ir raudonukes vakcinacija paugliams, nes po skiepo vienuoliktokas mire. Placiau apie tai cia. Ligonines perpildytos paugliais su auksta temperatura, berimu ir galvos skausmais. bet labiausiai tai man patiko sita fraze  doh.gif - Все дело в том, что контролирует вакцинацию ВОЗ – международная общественная организация, существующая на деньги фармакологических производителей и поэтому лоббирующая их интересы, а Минздрав наших граждан не защищает".

O man tai šitas sakinys patiko:

В то же время пресс-служба Минздрава утверждает, что смерть подростка не связана с качеством вакцины, используемой в Украине с 2002 года.
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2008 05 17, 14:18)
Vakar per naujienas pranese, kad Ukrainoje sustabdyta tymu ir raudonukes vakcinacija paugliams, nes po skiepo vienuoliktokas mire. Placiau apie tai cia. Ligonines perpildytos paugliais su auksta temperatura, berimu ir galvos skausmais. bet labiausiai tai man patiko sita fraze  doh.gif - Все дело в том, что контролирует вакцинацию ВОЗ – международная общественная организация, существующая на деньги фармакологических производителей и поэтому лоббирующая их интересы, а Минздрав наших граждан не защищает".

Ko toliau, to baisiau .Siaubas,kada pagaliau tie medikai apsispres ir neklaidins žmonių su apgaulingu skiepu nauda?????????????????????????????????/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 17 gegužės 2008 - 21:04
Ksip skiepai pries vejaraupius? Verta?
Atsakyti
QUOTE(subtiliai @ 2008 05 19, 07:58)
Ksip skiepai pries vejaraupius? Verta?

Labas, Subtiliai,

jau tikrai "subtiliai" paklausei. biggrin.gif
Cia ne gydytojo konsultacinis kabinetas. mirksiukas.gif

Daug mamos SM diskutavo apie galimas skiepo komplikacijas, nereikalinguma (ypac skiepai pries vaikiskas ligas - tymai, raudoniuke, kiaulyte - manau vejaraupiai vieni is tu vaikisku), kontraindikacijas, galu gale savo asmn. nusistatymus (augint vaika naturaliai ar pripompuojant skiepu).
Daug dalyku lemia ar verta, ar neverta skiepyti. Cia turi pati su vyru apsispresti, ieskoti info apie pati skiepa, jo sudeti.

SEKMES!
Atsakyti
Isiterpsiu ir as i jusu diskusijas. Kaip pastebejau, cia lankosi ir tos, kas naudoja homeopatinius vaistus ax.gif
Tiesa sakant, as savo vaikus skiepijau (jauna, zalia). Bet kuo toliau domiuosi ivairiais dalykais, pagal dabartini prota, to nebedaryciau...
Cia informacija pasiskaitymui:

http://www.hpathy.co...bethrotondo.asp
(klausimas apie "vaccine injured children" ir homeopatiskai paruosta Thimerosal (kaip maciau, prie vakcinu, buvo diskutuota apie gyvsidabrio junginius).

Manyciau, daug autizmo ir epilepsijos atveju butu imanoma isgydyti, jeigu daugiau zmoniu suzinotu ir atsirastu homeopatu, sugebanciu "zongliruoti" homeopatiniais vaistais iki tokio lygio. Tiesa sakant, siek tiek sukrete straipsnyje pateikta info

Cia homeopatijos poziuris i vakcinacija ir jos neigiamu padariniu palengvinima:

http://www.hpathy.co...-homeopathy.aspunsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo obuoliux: 21 gegužės 2008 - 23:15
Gerai, kad užtikau šią temą. Tikrai nustebino unsure.gif Būčiau be didelių apmąstymų sutikus su visais skiepais.
Atsakyti