QUOTE(dange @ 2009 05 05, 12:31)
Šio puslapio(ir daugelio panašių) skiriamasis bruožas- "atsitiktinis" ir beveik nepastebimas sugebėjimas pakeisti žodžius "hipotezė" į "įrodytas faktas", "gali būti" į "ypač gerai patvirtina " Bet pripažįstu: puslapis sukaltas gerai Ir terminai teisingai padėlioti, ir pavardės tinkamos sudėtos, ir blogiukai reikalingi parodyti Sutikit, neįmanoma nepatikėti autoriaus išvadomis, kurios išdėstomos kaip absoliuti įrodyta tiesa, tiek neįmanoma, kad didesnė dalis skaitančių patikės, net nepabandę pasiaiškinti, kas tas Persų įlankos sindromas ir su kuo jis "valgomas" Būta tame Persų įlankos kare ir daugybinių vakcinavimų per trumpą laiko tarpą, ir vakcinų, kurių eilinė visuomenės dalis net iš tolo nematė(juodligė pvz), taigi autorius kaip ir nemeluoja, tik štai iš visos teorijos apie veteranų sveikatą kažkur išnyko nervus paralyžuojančių dujų poveikis, ir tam tikrų medikamentų, neabejotinai veikiančių CNS bandymai su kareiviais.Ar šie faktoriai autoriui neįdomūs Ko gero taip, nes jie verčia suabejoti gerai sukalta ir patvirtinta teorija apie bloguosius skiepus
Žinau, kad vienos tiesos nėra ir negali būti. Susitinka du kiečiausi teisininkai ir tie turi skirtingas nuomones, ką čia ir bekalbėti. Bet kaip atsirinkti tam paprastam specialių žinių neturinčiam žmogui? Pavyzdžiui aš sutinku su svetainės autoriumi, kuris sako, kad vakcinuoti visus vaikus ta pačia vakcina yra truputį nenormalu. Juk net vakcinos informaciniame lapelyje turi būti nurodytos kontraindikacijos. Bet ar jūsų kada nors kas nors paklausė ar jūsų vaikui yra nors viena nurodyta priežastis, dėl ko vakcinos reikėtų vengti? Asmeniškai manęs niekas nieko neklausė, nors kai pagalvoju abu mano vaikai gimė neišnešioti. Taigi, kaip gali ta pati vakcina tikti ir sveikam, išnešiotam vaikui, ir tuo pačiu neišnešiotam, kurio visa sistema, tame tarpe ir imuninė yra silpnesnė? Ar aš čia durna, ar tie gydytojai, kurie niekada nieko neklausia, o tik bakstelna??? O gal vakcinų informaciniame lapelyje nebūna nurodyta kontraindikacijų???