Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(BlueFire @ 2009 04 20, 16:06)
Gerai pasiskaicius apie skiepus, ju veikimo principa ir apskritai tradicine medicinos veikimo principus padariau isvada - tas zmogus, kurio ideja buvo visuotiniai skiepai (nuo visko), buvo genijus tikraja to zodzio prasme. Tik deja jo prioritetas buvo ne Zmogaus sveikata, o PR (Public relations) kampanija ir is to isplaukiantys komerciniai tikslai - tiesiog nustabus ilgalaikis verslo planas  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(barclayte @ 2009 04 11, 16:49)
Dar nesidomėjau,bet man įdomu iš kur atsiranda visos tos ligos kaip difterija,kokliušas,hepatitas,tbc ir kt.? g.gif Ar ne pačių farmacininkų sukurti užkratai? g.gif
Jei mes neskiepijam savo vaikų,tai mūsų vaikai kelia pavojų visuomenei? g.gif
Manau kad  paskiepyti vaikai ir nešioja tą užkratą,nes su vakcina yra suleidžiamas.
Čia nėra 100proc. mano nuomonė,tiesiog įdomu ką jūs apie tai žinote?Pasidalinkit

O as tai mastau: kas taip paveikia zmogui smegenus, kad tokie postai atsiranda...
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 04 24, 20:40)
O as tai mastau: kas taip paveikia zmogui smegenus, kad tokie postai atsiranda...

kabliukų ieškai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 20, 21:04)
O man įdomu ar galite užtikrinti, kad vakcinuojant vaiką jis bus apsaugotas nuo tų infekcinių ligų, nuo kurių bus vakcinuojamas  smile.gif . Juk ir skiepijant vaiką šimtaprocentinės apsaugos nuo tų ligų niekas neduoda  schmoll.gif

drinks_cheers.gif šimtaprocentinės apsaugos ir nėra . Mano patirtis bent jau tokia - vaikas sirgo tomis ligomis, nuo kurių buvo skiepytas. doh.gif

Ir šiaip, tokia mintis kilo, perskaičius vieną straipsnį, kad visuotinis vakcinavimas yra valstybės "garbės" reikalas biggrin.gif geriau jau skirtų daugiau dėmesio sveikos gyvensenos propagavimui, nei siektų suvaldyti epidemijas(vaikų sąskaita) , kurių net nėra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jūra...: 25 balandžio 2009 - 07:55
QUOTE(jūra... @ 2009 04 25, 08:52)
geriau jau  skirtų daugiau dėmesio sveikos gyvensenos propagavimui, nei  siektų  suvaldyti epidemijas(vaikų sąskaita) , kurių  net nėra  4u.gif

Arba kai kurios ligos,kurios anksčiau buvo pavojingos gyvybei ir nuo kurių dabar skiepijama,šiuo metu nesunkiai išgydomos
Atsakyti
http://rutube.ru/tra......legacyquote>
Atsakyti
QUOTE(Zese @ 2009 04 25, 14:36)

чистая правда ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 04 24, 19:40)

Įdomu kas jums taip paveikė smegenis kad ši postą skaitote? g.gif
Jeigu jums tokie klausimai nekyla,nemanau kad jus išvis domina ši tema.
Matote,mane labai domina,nes mano vaikas nukentėjo,todėl man rūpi viskas nuo A iki Ž.
Ir tikrai nesiruošiu daugiau pyktis,nemanau kad šis forumas skirtas įžeidinėti.
Atsakyti
QUOTE(barclayte @ 2009 04 26, 12:00)
nemanau kad šis forumas skirtas įžeidinėti.

drinks_cheers.gif Jūs nieko neįžeidėte savo klausimu, ir niekas neturi teisės įžeidinėti Jūsų.
Atsakyti
http://www.homosanit..._vakcinu_kureju
Dar siek tiek informacijos kas patingejo paziureti filma...
Atsakyti
QUOTE(Zese @ 2009 04 26, 17:52)
http://www.homosanit..._vakcinu_kureju
Dar siek tiek informacijos kas patingejo paziureti filma...

Tai labai įdomus filmas ir straipsnis. Šios nuorodos jau forume ne kartą skelbtos, todėl daug kas skaitė ir žiūrėjo. Gal dar forumo naujokai galėtų pažiūrėti.
Atsakyti
O-JE-TAU blink.gif
Kur as buvau anksciau.
Mums greitai du menesiukai, bet jau gavome skiepu.
dabar atydziai perskaitysiu apie kiekviena siuloma skiepa blink.gif
Atsakyti