Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(vilte777 @ 2009 04 11, 13:58)
REALIAI yra tik vienas,-baigti skiepyti ,o tuo paciu eksperimentuoti vaiko sveikata ir gyvybe.As  nesuprantu ,ir kur pas zmones tiek medicininio optimizmo,nors daugiau tiktu zodis -cinizmo.Kalbeti apie vakcinu nauda,kai mamos pasakoja REALIAI -IGYVENTAS istorijas ,apie tai, kaip skiepas pakenke (jei ne suluosino visam gyvenimui unsure.gif ) ju vaikuciu sveikatai...

Vilte777, pasiūlydama vienintelį jūsų nuomone teisingą ir užtikrintą problemos sprendimo būdą, jūs be abejonės taip pat galėsite pasiūlyti savo žinias ir patirtį, jei vaikas ar suaugęs susirgs pvz difterija g.gif Ty sugebėsite laiku nutatyti diagnozę, intubuoti, esant reikalui, efektyviai gydysite širdies nepakankamumą ir tt g.gif Ir tai tikrai nebus eksperimentas vaiko sveikata ir gyvybe, tiesa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 04 11, 15:45)
Vilte777, pasiūlydama vienintelį jūsų nuomone teisingą ir užtikrintą problemos sprendimo būdą, jūs be abejonės taip pat galėsite pasiūlyti savo žinias ir patirtį, jei vaikas ar suaugęs susirgs pvz difterija  g.gif Ty sugebėsite laiku nutatyti diagnozę, intubuoti, esant reikalui, efektyviai gydysite širdies nepakankamumą ir tt  g.gif Ir tai tikrai nebus eksperimentas vaiko sveikata ir gyvybe, tiesa  mirksiukas.gif

O jeigu nesusirgs mirksiukas.gif .O ir kur kas didesne tikimybe kad nesusirgs,negu prielaida ,kad nebus vienokiu ar kitokiu komplikaciju,su didesnem ar mazesnem pasekmem(ir tai toli grazu nereiskia, kad su lengvesnem ,negu susirgus difterija), po pacio skiepo.
Man, priimtinesne tokia rizika 4u.gif

P.s Mano brolis labai sunkiai sirgo kokliusu unsure.gif ,nors buvo paskiepytas visais privalomais skiepais, pagal tai dienai patvirtinta skiepu kalendoriu:verysad:

Tokia mano pozicija,ir nematau prasmes tolimesnei diskusijai 4u.gif
Atsakyti
Dar nesidomėjau,bet man įdomu iš kur atsiranda visos tos ligos kaip difterija,kokliušas,hepatitas,tbc ir kt.? g.gif Ar ne pačių farmacininkų sukurti užkratai? g.gif
Jei mes neskiepijam savo vaikų,tai mūsų vaikai kelia pavojų visuomenei? g.gif
Manau kad paskiepyti vaikai ir nešioja tą užkratą,nes su vakcina yra suleidžiamas.
Čia nėra 100proc. mano nuomonė,tiesiog įdomu ką jūs apie tai žinote?Pasidalinkit
Atsakyti
QUOTE(vilte777 @ 2009 04 11, 15:30)
O jeigu nesusirgs mirksiukas.gif .O ir kur kas didesne tikimybe kad nesusirgs,negu prielaida ,kad nebus vienokiu ar kitokiu komplikaciju,su didesnem ar mazesnem pasekmem(ir tai  toli grazu nereiskia, kad su lengvesnem ,negu susirgus difterija), po pacio skiepo.
Man, priimtinesne tokia rizika 4u.gif

P.s Mano brolis labai sunkiai sirgo kokliusu unsure.gif ,nors buvo paskiepytas visais privalomais skiepais, pagal tai dienai patvirtinta skiepu kalendoriu:verysad:

Tokia mano pozicija,ir nematau prasmes tolimesnei diskusijai 4u.gif

Vadinasi vienintelė siūloma alternatyva- pasiūlymas nesirgti rolleyes.gif
Kaip skaičiavote tikimybę g.gif
Pasirinkti priimtiną riziką- jūsų teisė mirksiukas.gif
Į jūsų poziciją nėra kėsinamasi ar bandoma ją pakeisti mirksiukas.gif Visų šių diskusijų žavesys- galimybė gauti ir įvertinti informaciją 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(barclayte @ 2009 04 11, 16:49)
Dar nesidomėjau,bet man įdomu iš kur atsiranda visos tos ligos kaip difterija,kokliušas,hepatitas,tbc ir kt.? g.gif Ar ne pačių farmacininkų sukurti užkratai? g.gif
Jei mes neskiepijam savo vaikų,tai mūsų vaikai kelia pavojų visuomenei? g.gif
Manau kad  paskiepyti vaikai ir nešioja tą užkratą,nes su vakcina yra suleidžiamas.
Čia nėra 100proc. mano nuomonė,tiesiog įdomu ką jūs apie tai žinote?Pasidalinkit

Tuberkulioziniai pažeidimai rasti Senovės Egipto mumijų kauluose bigsmile.gif Nors.... kiek pamenu tada farmacininkų funkciją atlikdavo žyniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuberkulioziniai pažeidimai rasti Senovės Egipto mumijų kauluose bigsmile.gif Nors.... kiek pamenu tada farmacininkų funkciją atlikdavo žyniai lotuliukas.gif
[/quote]
et nepaneigsit,kad dauguma vaikų suserga TBC nuo pačios vakcinos 4u.gif
įrodykit,kad ne smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 11 balandžio 2009 - 16:43
QUOTE(bimkutele @ 2009 04 11, 17:41)
Tuberkulioziniai pažeidimai rasti Senovės Egipto mumijų kauluose  bigsmile.gif Nors.... kiek pamenu tada farmacininkų funkciją atlikdavo žyniai  lotuliukas.gif

et nepaneigsit,kad dauguma vaikų suserga TBC nuo pačios vakcinos 4u.gif
įrodykit,kad ne smile.gif

Atsakymas buvo į tai, ar TBC ir kitas infekcines ligas išgalvojo farmacininkai bigsmile.gif
Pradžiai norėčiau pagrįsto teiginio, kad dauguma vaikų suserga TBC nuo vakcinos mirksiukas.gif , kad suprasčiau, ką turiu paneigti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 11 balandžio 2009 - 17:11
QUOTE(dange @ 2009 04 11, 15:45)
Vilte777, pasiūlydama vienintelį jūsų nuomone teisingą ir užtikrintą problemos sprendimo būdą, jūs be abejonės taip pat galėsite pasiūlyti savo žinias ir patirtį, jei vaikas ar suaugęs susirgs pvz difterija  g.gif Ty sugebėsite laiku nutatyti diagnozę, intubuoti, esant reikalui, efektyviai gydysite širdies nepakankamumą ir tt  g.gif Ir tai tikrai nebus eksperimentas vaiko sveikata ir gyvybe, tiesa  mirksiukas.gif

Vilte777, kaip matau, kalbėjo visų pirma apie konkretų atvejį, kuomet gydytojas ragino toliau skiepyti kūdikį, kurį ištiko neurologinė reakcija. Priminsiu situaciją:

,,Mano pacios patirtis tokia - po pirmo penkiavalentes vakcinos skiepo mazius visalaik miegojo, atsibusdavo tik pavalgyt (kas jam visiskai nebudinga), po 20 val. prasidejo rankyciu spazmai, truko appie 10 min. Paskambinus musu seimos gydytojui, ir apibudinus simptomus, liepe staigiai atvaziuot - kai paprastai reikia laukti vos ne savaite... Jo komentarai buvo tokie: kadangi cia spazmai, o ne konvulsijos, kai po to vaikas apsiputojes apalpsta, nieko tokio ir vakcinacija reikia testi.
Bet sake kad reakcija i kita skiepa bus dar sunkesne, o trecias is viso sunkus, taip kad mes turim vaziuot tu skiepu daryt i ligonine, poliklinika atsakomybes nesiima, nes jei bus blogai is karto gaivins"

Taigi, įvertinkime, kokia rizika ir kokios pasekmės visam likusiam gyvenimui grėstų jau artimiausius mėnesius skiepijamam kūdikiui, kuriam po pirmos DTaP injekcijos pasireiškė neurologinė reakcija, po pakartotinų DTaP injekcijų tektų gaivinti ligoninėje? Tai gali atsitikti ne suaugus, o skiepijant po pirmos vakcinos injekcijos ir reakcijos į ją praėjus porai mėnesių. g.gif Kokios pasekmės?

Kiti gydytojai patarė skiepyti be kokliušo komponento. Vadinasi, nuo kokliušo net trumpalaikis imunitetas su šia vakcina nesusidarys. Ar jie gali būti tikri, kad ir skiepijant tokia vakcina, nebus panašių reakcijų? Pasakykite, kiek šansų artimiausiu metu kūdikiui susirgti difterija, kad užsimerkus į visas galimas pasekmes po vakcinavimo, vis tiek pediatras siūlo gaivinti po kito skiepo ir skiepyti toliau?

Priimtiniau atrodo privačia praktika užsiimančių medikų pasiūlymas skiepyti nuo metukų amžiaus. Bet ir tai reikėtų būti tikram, kad dar ne per anksti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 11 balandžio 2009 - 21:25
QUOTE(AlfaBeta @ 2009 04 11, 22:11)
Vilte777, kaip matau, kalbėjo visų pirma apie konkretų atvejį, kuomet gydytojas ragino toliau skiepyti kūdikį, kurį ištiko neurologinė reakcija. Priminsiu situaciją:

,,Mano pacios patirtis tokia - po pirmo penkiavalentes vakcinos skiepo mazius visalaik miegojo, atsibusdavo tik pavalgyt (kas jam visiskai nebudinga), po 20 val. prasidejo rankyciu spazmai, truko appie 10 min. Paskambinus musu seimos gydytojui, ir apibudinus simptomus, liepe staigiai atvaziuot - kai paprastai reikia laukti vos ne savaite... Jo komentarai buvo tokie: kadangi cia spazmai, o ne konvulsijos, kai po to vaikas apsiputojes apalpsta, nieko tokio ir vakcinacija reikia testi.
Bet sake kad reakcija i kita skiepa bus dar sunkesne, o trecias is viso sunkus, taip kad mes turim vaziuot tu skiepu daryt i ligonine, poliklinika atsakomybes nesiima, nes jei bus blogai is karto gaivins"

Taigi, įvertinkime, kokia rizika ir kokios pasekmės visam likusiam gyvenimui grėstų jau artimiausius mėnesius skiepijamam kūdikiui, kuriam po pirmos DTaP injekcijos pasireiškė neurologinė reakcija,  po pakartotinų DTaP injekcijų tektų gaivinti ligoninėje? Tai gali atsitikti ne suaugus, o skiepijant po kokio mėnesio ar po trijų.  g.gif Kokios pasekmės?

Kiti gydytojai patarė skiepyti be kokliušo komponento. Vadinasi, nuo kokliušo net simbolinis imunitetas su šia vakcina nesusidarys. Pasakykite tuomet, kiek šansų artimiausiu metu kūdikiui susirgti difterija, kad užsimerkus į visas galimas pasekmes po vakcinavimo, vis tiek pediatras siūlo gaivinti po kito skiepo ir skiepyti toliau?

Priimtiniau atrodo privačia praktika užsiimančių medikų pasiūlymas skiepyti nuo metukų amžiaus. Bet ir tai reikėtų būti tikram, kad dar ne per anksti.

Trys galimybės, apie kurias kalbėjau savo poste, buvo:1) tęsti vakcinavimą,be kokliušo komponento,2) atidėti vakcinavimą tam tikram laikui(trukmė diskutuotina, net ir atidėjus, pakartotinai svarstyti klausimą dėl kokliušo komponento būtinumo- pagal realias aplinkybes), arba3) nutraukti bet kokią vakcinaciją(kaip matot ir šiam variantui palieku teisę į egzistavimą, nepaisant savo, kaip aktyvios provakcinatorės reputacijos bigsmile.gif ). Galimybę tęsti "pagal pirminį planą", kaitaliojant vakcinavimą su gaivinimais, atmečiau iš karto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 04 11, 23:24)
Trys galimybės, apie kurias kalbėjau savo poste, buvo:1) tęsti vakcinavimą,be kokliušo komponento,2) atidėti vakcinavimą tam tikram laikui(trukmė diskutuotina, net ir atidėjus, pakartotinai svarstyti klausimą dėl kokliušo komponento būtinumo- pagal realias aplinkybes), arba3) nutraukti bet kokią vakcinaciją(kaip matot ir šiam variantui palieku teisę į egzistavimą, nepaisant savo, kaip aktyvios provakcinatorės reputacijos  bigsmile.gif ). Galimybę tęsti "pagal pirminį planą", kaitaliojant vakcinavimą su gaivinimais, atmečiau iš karto  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AlfaBeta: 11 balandžio 2009 - 21:30
Gerai pasiskaicius apie skiepus, ju veikimo principa ir apskritai tradicine medicinos veikimo principus padariau isvada - tas zmogus, kurio ideja buvo visuotiniai skiepai (nuo visko), buvo genijus tikraja to zodzio prasme. Tik deja jo prioritetas buvo ne Zmogaus sveikata, o PR (Public relations) kampanija ir is to isplaukiantys komerciniai tikslai - tiesiog nustabus ilgalaikis verslo planas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2009 03 30, 20:08)
Ar būsit sveikesni, jei nesiskiepysit  g.gif Į ši klausimą galėčiau atsakyti, jei užtikrintumėt mane arba save, kad infekcinės ligos, nuo kurių vakcinuojama, jus tikrai aplenks. Ar galit  g.gif  rolleyes.gif

O man įdomu ar galite užtikrinti, kad vakcinuojant vaiką jis bus apsaugotas nuo tų infekcinių ligų, nuo kurių bus vakcinuojamas smile.gif . Juk ir skiepijant vaiką šimtaprocentinės apsaugos nuo tų ligų niekas neduoda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amica @ 2009 04 20, 21:04)
O man įdomu ar galite užtikrinti, kad vakcinuojant vaiką jis bus apsaugotas nuo tų infekcinių ligų, nuo kurių bus vakcinuojamas  smile.gif . Juk ir skiepijant vaiką šimtaprocentinės apsaugos nuo tų ligų niekas neduoda schmoll.gif

ir už šalutines reakcijas niekas neatsako schmoll.gif atsako patys tėvai,nes sutinka skiepyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 20 balandžio 2009 - 19:40