Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(Izolda @ 2009 03 26, 21:33)
As dvejoju aplamai ar dar skiepyti vaika, bet nuo gripo tai tikrai neskiepinsiu  schmoll.gif

Mano sunus su igimta sirdies yda, geriam aspirina. Mums ir taip neaisku kiek duota. Tikekimes geriausio, o spaudimas didelis is visu pusiu kur tik pasisuksi, kad tik skiepyt. unsure.gif
Atsakyti
skiepai nuo gripo ir nuo roto nera dar pasiteisine, kaip ir nuo gimdos kaklelio vezio...tad del ju galima abejoti...
bet standartiniai skiepai, kurie yra kompensuojami VLK yra juk laiko patikrinti ir tikrai jais verta skiepyt vaikus.
Ir skiepai imuniteto nesilpnina, o kaip tik stimuliuoja!
O tos laidos ypac rusu pogrindzio tai yra nesamone...kazkas is fantastikos srities, kaip tik tinka paprastu zmogeliu ausiai ir akiai...na nepasiduokit jus tu sarlatanu itakai 4u.gif
Atsakyti
Kiekvienas komentuoja is savo posto, o kaip yra istikruju atsakymu turbut ir cia nerasiu, bet idomu pasiskaityti. Roto virusu persirgom, ir gal dar sirgsim gal, bet nerekomendavo mums skiepytis nors esam rizikos zmones. Apie gripa visiskai sveikus protingas daktaras netgi atkalba, tarp draugu tokiu pasitaike. Mums grieztai liepia, kai paskiepijo pasake, gal 50-60 % tik saugo, paaiskino kodel.
Pries dvi dienas per televizija pas mus vokietijoj buvo laida apie gimdos kaklelio vezio skiepa. I apyvarta 2006 isleistas, nuo 2007 masiskai merginos eina skiepytis. Uzregistruota daug sunkiu salutiniu poveikiu, 2 mirtys. Daktarai nepakankamai informuoja merginas. Ar skiepas naudingas paaiskes po geru 10 metu. Skiepas skirtas nuo 12-24 metu, merginu niekas neinformuoja ,kad skiepa butina pries pirmus lytinius santykius skiepytis, daktarai skiepija visus norincius, i tai neatsizvelgia.
Aplomai irodyti, kad skiepai kenkia labai sunku, nes daug salutiniu poveikiu pasireiskia po keliu metu, o ne is karto. Naujausi skiepai gaminami genetiskai, o cia dar blogiau, is kritiku pranasaujami issigimimai musu anukams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bimkutele @ 2009 03 26, 22:09)

man idomu, kiek metu yra nuo gripo skiepijama
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 03 26, 16:05)
Sveikos, skaitau dabar idomu straipsniuka apie skiepus, tai pacituosiu kai ka:

•1.Vakcinuojant sukėlėjas/antigenas į organizmą injekuojamas, taip aplenkiant natūralius barjerus (gleivines, nespecifines apsaugines reakcijas). Nesant įprastų infekcijos vartų gleivinėse organizmas reaguoja irgi nenatūraliai, su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Pvz., vietoj sekrecinių Ig A, daugėja Ig E, kas gali nulemti polinkį alergijai (skiepyti vaikai alergija serga 4-5 kartus dažniau už neskiepytus) ir t.t.
2.Paprastai apibendrinant skiepų veikimo mechanizmą, galima teigti, kad žmogus visam gyvenimui susargdinamas tam tikros ligos lėtine forma, taip sumažinant (?) tikimybę susirgti ūmia.

Papildyta:
Paprastai skiepijami kelių dienų ar mėnesių amžiaus vaikai – tuo jų gyvenimo periodu, kuomet intensyviausiai vyksta adaptacija prie aplinkos, imuninės ir kitų organizmo sistemų vystymasis.3. Skiepai šiuo periodu visų pirma reiškia grubų įsikišimą į natūralius procesus su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Atrodo savaime suprantama, kad sąmoningi tėvai stengiasi suteikti kuo geresnes sąlygas savo vaiko augimui ir vystymuisi – savo meilę, natūralų maitinimą, švarų ir gryną orą, pagal galimybę vengia cheminių vaistų, „sintetinio“ maisto ir pan. Skiepijant gi sveikas vaikas dirbtinai susargdinamas spėjant, kad tai praeis be rimtesnių pasekmių, ir tikintis, kad ateityje tai taps gėriu...
Papildyta:
O cia tai jau sudetinga man, labai noretusi, kad tai pakomentuotu forume dalyvaujancios gydytojos  rolleyes.gif  :

4.Visiškas absurdas yra teiginys, kad skiepai stiprina imuninę sistemą. Standartinė organizmo reakcija į vakciną kaip taisyklė susideda iš dviejų fazių:
1) Imunostimuliacijos, kuomet daugėja kraujyje cirkuliuojančių limfocitų, T-helperių, B-limfocitų.
2) Tranzitorinio imunodeficito fazė išsivysto po 2-3 sav. po skiepo – mažėja visų limfocitų subpopuliacijų skaičius bei jų funkcinis aktyvumas; daliai paskiepytų tas tęsiasi iki 4,5 mėnesių. Negana to, tuo pat metu slopinamas ir nespecifinis organizmo reaktyvumas (komplemento surišimo sistema, interferono, lizocimo gamyba, leukocitų fagocitarinė funkcija). Beje, imunosupresijos pikas būna apie 15 dieną po skiepijimo. Interferono slopinimas išlieka iki 6 mėn.
Būtent pastaroji fazė nulemia tai, jog paskiepyti vaikai linkę dažniau ir sunkiau sirgti „paprastomis“ infekcinėmis ligomis (žr. skyrelį apie DTP skiepą). Pagal šiuo metu Lietuvoje galiojantį skiepų kalendorių iki pusantrų metų vaikas būna paskiepijamas 9-mis vakcinomis pradedant nuo pirmųjų dienų. Natūraliai kyla klausimas – kiek dienų per tuos pusantrų metų toks vaikas būna sveikas ir gali netrukdomas augti ir vystytis?

Papildyta:
5.Mama, vaikystėje persirgus vėjaraupiais, ne tik pati bus atspari šiai ligai, bet ir perduos antikūnus savo vaikui per pieną (šie užtikrins apsaugą pirmais gyvenimo metais, kuomet kūdikis labiausiai pažeidžiamas). Tačiau naivu būtų manyti, kad kartą persirgus vėjaraupiais, prieš vėjaraupių virusą pasigaminę antikūnai cirkuliuos kraujyje visą gyvenimą. Ilgalaikiam imunitetui palaikyti būtini tolimesni kontaktai su aplinkoje cirkuliuojančiu virusu, kurių metu pakartotinai stimuliuojama antikūnų gamyba, taip palaikant reikalingą jų titrą.
Kas gi vyksta vakcinuojant? Vakcinos sukeltas antikūnų titro augimas yra trumpalaikis, todėl reikalingos revakcinacijos. 6.Mama, vaikystėje nepersirgusi vėjaraupiais, o paskiepyta nuo jų, antikūnų savo vaikui jau neperduos (su motinos pienu perduodami tik natūraliai įgyti antikūnai) – kyla problema kaip apsaugoti naujagimį ar kūdikį. Vakcinų gamintojams tai vėlgi naudinga – vienintelė išeitis lieka skiepyti naujagimius – ir kuo anksčiau, tuo geriau...
Kitas svarbus klausimas – kiek trunka skiepų sukeltas imunitetas? Paprastai gamintojas trukmę paskaičiuoja
Čia kyla dar viena rimta problema –7. vakcinacijos pasekoje vėjaraupiais susergančių mažėja, t.y. aplinkoje cirkuliuojantis vėjaraupių virusas nyksta, o tuo pačiu mažėja tikimybė pakartotinų kontaktų, kurie persirgusiems padėtų išsaugoti įgytą imunitetą. Lieka vėlgi vakcinos... Taip papuolame į vakcinos gamintojų sukurtą uždarą ratą.
Pats ligų sukėlėjų (ypač tokių nekaltų kaip vėjaraupių, epideminio parotito ar hepatito A) naikinimas irgi nepraeina be pasekmių. Pvz., pradėjus skiepyti nuo vėjaraupių, šios ligos atvejų išties mažėja, bet pastebėta, kad tuo pačiu žymiai padažnėjo juosiančiosios pūslelinės (herpes zoster) atvejų vaikų amžiuje – t.y. lengvą ir nekaltą ligą keičia nepalyginamai sunkesnė (abi šias ligas sukelia tas pats virusas). Tiesa, tai vakcinų gamintojų nebaugina – bus puiki proga sukurti ir įvesti naują privalomą vakciną...

QUOTE(Izolda @ 2009 03 26, 19:49)
Man atsiunte pdf faila, o pats autorius pasisako, kad nepublikuota

Na, kaip ir žadėjau, bandau pakomentuoti bigsmile.gif
Visų pirma, paaiškinu, kodėl uždaviau klausimą apie tai, kur buvo publikuotas straipsnis, nes tai atsakytų kitą klausimą: kokiai auditorijai jis skirtas rolleyes.gif Kadangi profesionalams skirtuose leidiniuose straipsnis publikuojamas nebuvo, vadinasi autorius neturėjo tikslo pradėti diskusijos su tais, kurių profesinės žinios šia tema būtų bent jau lygiavertės bigsmile.gif Jei straipsnis skirtas "plačiajai visuomenei", tuomet kaip vertinti tą dalį, kurią ir jūs pati pavadinote sudėtinga mirksiukas.gif Tiesą sakant, pirmas į galvą atėjęs palyginimas buvo apie vizitą į autoservisą, kur meistras protingu veidu išvardina krūvą egzotiškų gedimų ir detalių, apie kurių egzistavimą net neįsivaizdavote, pavadimų, po ko jūs iškratote savo piniginę iki dugno bigsmile.gif
Dabar apie atskirus teiginius
1.Natūralūs infekcijos barjerai ir nespecifinės gynybinės reakcijos be abejonės svarbios, tačiau autoriaus nuomonė dėl jų reikšmės ilgalaikio imuniteto formavimui atrodo pervertinta. Rota vakcina suskiepyjama tuo pačiu keliu, kuriuo į organizmą patenka ir natūralus sukėlėjas. Amerikiečiai turi gripo vakciną, kuri įpurškiama ir patenka per kvėpavimo takų gleivinę- natūralios infekcijos vartus.Ar šių vakcinų stimuliuojamas atsakas skiriasi nuo kitų mirksiukas.gif Ne.Beje keista, kad autorius suplaka į vieną krūvą polinkį alergijai- įgimtą organizmo savybę ir ūmią alerginę reakciją ax.gif
2.Loginė ar medicininė klaida g.gif Kaži kaip atrodo lėtinė parotito, difterijos ar stabligės forma ax.gif Ar autorius pats apgailestauja dėl "atimtos" galimybės persirgti ūmia stablige bigsmile.gif
3.Ne viename straipsnyje skambėjęs argumentas. Be abejonės- vakcinavimas iš tiesų yra įsikišimas į natūralią įvykių raidą.Tik kažkodėl vakcinavimo priešininkai natūralumą pateikia sveiko, puikiai besivystančio kūdikėlio pavidalu, kuris neturi jokio kontakto su infekcijomis. Tuo tarpu šešių mėnesių kūdikis, sergantis difterija, taip pat yra kuo natūraliausia įvykių raida.Vaikai, kurie buvo prarasti, nespėjus nugabenti iki gydymo įstaigos dėl H.influenzae epiglotito, taip pat yra natūrali įvykių raida.Mirštamumas nuo infekcinių ligų yra natūralios atrankos dalis.Galbūt gamta nėra neteisi atrinkdama stipriausius, tačiau ar mes esame pasiruošę atiduoti savo pačių vaikus natūralios atrankos testui g.gif Turbūt visgi tai priklauso nuo to, kuriuo natūralumu tikime ax.gif
4.Šios dalies nekomentuosiu, nes turėčiau pateikti keletą klausimų autoriui pvz iš kokių fazių susidaro organizmo atsakas į natūralų tymų sukėlėją. Tačiau jei straipsnyje ties šiais teiginiais nurodyti šaltiniai- atsiųskit, mielai peržiūrėsiu.
5-6.Labai įdomi teorija.Su MP išskiriami antikūniai iš tiesų svarbūs, ypač gleivinių imuninės apsaugos formavimui, tačiau tai, kas augo kūdikį nuo kai kurių infekcinių ligų pirmą pusmetį yra gaunama nėštumo metu per placentinę kraujotaką. Antikūniai atiradę po vakcivimo taip pat.
Mamytė vaikystėje nepersirgusi vėjaraupiais ir užsikrėtusi jais nėštumo metu, greičiausiu atveju perduos kūdikėliui ne antikūnius, o sukėlėją. Baigtis gali būti įvairi.
7.Ir pagaliau tas racionalus argumentas bigsmile.gif Iš tiesų, sukūrus vakciną nuo vėjaraupių, buvo tikima, kad jos apsauga tęsis visą gyvenimą. Tačiau amerikiečiai, kurie vieni pirmųjų pradėjo masinį skiepyjimą, persistengė suvakcinuodami praktiškai visus. Keletą metų registruojamų vėjaraupių skaičius iš tiesų krito labai ženkliai, tačiau... esant beveik 100proc. vakcinacijai nebeliko gamtinio "booster"io ty infekcijos šaltinio, kuris pažadintų vakcinuoto organizmo imuninę atmintį ir "pašokdintų" natūraliai mažėjantį antikūnių kiekį iki apsaugai reikalingo. Nepraėjus dešimčiai metų pasirodė pirmieji vėjaraupių protrūkiai tarp vakcinuotų, todėl neliko nieko kito, kaip įvesti revakcinaciją. Štai kodėl į klausimą, ar reikia revakcinuotis vėjaraupių vakcina Lietuvoje, nėra vieningos nuomonės. Šiai dienai, kai nuo vėjaraulių vakcinuotų asmenų skaičius yra santykinai nedidelis, o vėjaraupiai pakankamai dažni, revakciavimo poreikio skiepytiems kaip ir nėra. Pasikeitus situacijai į labiau masinės vakcinacijos nuo vėjaraupių pusę, poreikis revakcinuoti ateis ir pas mus.
Atsakyti
dange, pagarba. Ir medalis uz kantrybe. smile.gif

Del vejaraupiu. Nezinau, kaip tai aiskinasi ir del ko gincijasi gydytojai, bet man atrodo protinga skiepyti maziukus, o veliau gal ir leisti jiems prasirgti. Mes gal labai gerai gyvenam, bet vejaraupiai- pati sunkiausia mano liga mano vaikams buvo.... Vyresnioji sirgo devyneriu, mazesnis- ketveriu su puse. Viens po kito, uzsikrete nuo vyresniosios. Turejom uzsiemimo... unsure.gif

Maziuke paskiepyta ir ,tikiuosi, nesusirgs iki kokiu ketveriu-penkeriu. Nes tokiam gleznam kudikeliui tokia liga tai butu tikrai rimtas isbandymas ... Buna, kas perserga lengva forma, bet jei ne?

Su revakcinavimu matau viena beda: kad tik neuzsimirstu... Skiepiji skiepiji vaika nuo vejaraupiu, jis uzauga ir praserga uzauges. Vargu ar padekotu tevams. mano vaikai prasirgo su galybe isberimu- ne zymes neliko. Maciau ta, kuris prasirgo suauges- patylesiu, kaip atrodo oda... O dar jei nescia moteris uzkrestu kudiki... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(chivaja @ 2009 03 25, 17:03)
Keista , kad taip greit pripažino , kad tai iš viso  kokliušas. Mano dukra "dudeno " tris mėnesius , kol gydytojai nutarė, kad visgi tai  kokliušas.Prikišo maišus antibų
  doh.gif .Buvo skiepyta visais skiepais.

Dar vienas akivaizdus pavyzdys,kad skiepai neapsaugo nuo ligų,o tik galbūt nuo jų komplikacijų mirksiukas.gif

QUOTE(dange @ 2009 03 27, 10:37)
5-6.Labai įdomi teorija.Su MP išskiriami antikūniai iš tiesų svarbūs, ypač gleivinių imuninės apsaugos formavimui, tačiau tai, kas augo kūdikį nuo kai kurių infekcinių ligų pirmą pusmetį yra gaunama nėštumo metu per placentinę kraujotaką. Antikūniai atiradę po vakcivimo taip pat.
Mamytė vaikystėje nepersirgusi vėjaraupiais ir užsikrėtusi jais nėštumo metu, greičiausiu atveju perduos kūdikėliui ne antikūnius, o sukėlėją. Baigtis gali būti įvairi.

Tai kad būtent,antikūnai iš mamytės,persirgusios vėjaraupiais, ir gaunami per placentą,o kur įrodymai,kad atsiradę po vakcinavimo taip pat?

Ir dar.Kokia jūsų nuomonė apie tai,kad vakcinų gamybos metu į jas atsitiktinai patenka įvairūs virusai gyvūnų,iš kurių audinių jos gaminamos,tarkim tas atvejis,kai OPV vakcinoje buvo aptiktas beždžionių virusas SV 40,kurių inkstų ląstelėse buvo kultivuotas polio virusas blink.gif ?Taip pat į MMR vakciną gali patekti paukčių virusai,nes šios vakcinos gamybai naudojami paukščių audiniai.(tymų ir raudonukės komponentams) doh.gif .O gal dabar jau nenaudojami bigsmile.gif ?

Papildyta:
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 26, 21:36)
Jau radau... Na paziurekit jus nors kiek kritiskai i ta Naturalios med. centra, i tuos autoriaus saltinius a la vaccinationevil.com... doh.gif

O kodėl turėčiau žiūrėti kritiškai į gydytojus homeopatus,man ir dukrai ne vienu atveju jie padėjo ax.gif .Ar reikia pavyzdžių?Ir aplamai mes gydomės homeopatiniais ir žoliniais preparatais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvina: 27 kovo 2009 - 12:40
QUOTE(Zuwytes @ 2009 03 26, 09:18)

QUOTE(Zuwytes @ 2009 03 26, 10:54)
Darem kraujo tyrimus - normalus, limfmazgis tik uz ausytes padidejes - bet tai prasidejo sulig slogyte. Dabar jau du menesiai kaip puliuoja - rytoj einam pas ftiziatra  unsure.gif

Cia nenormali reakcija - normali turetu buti 10 kartu mazesnis pulinukas. Bet si situacija yra per dideles skiepo dozes pasekme. Kaip manote (klausiu jusu kaip teisininkes) ar imanoma kazkokias pretenzijas del vaiko suzalojimo gimdymo namams pateikti  g.gif

Zuwytes, reakcija šiek tiek stipresnė nei mano vaikinukui, nors dydis - labai panašus. Tik mūsų lokalinis židinukas buvo pupelės formos, jūsų gi - apvalus. Pūliavo tris mėnesius, buvo visko, ir odelė kaip ir jums luposi toje vietoje ir apie aplinkinius audinius, ir pratrūkęs žaliais pūliais terliodavosi. Praėjo. Buvo padidėjęs limfmazgis kaklo dešinėje pusėje, daugiau niekur. Praėjus pūliavimui ir limfmazgis per dar kelis papildomus mėnesius išsivaikšiojo ir nurimo. Žinoma, mano vaikis kai buvo skiepijamas svėrė beveik visu kilu daugiau nei tavo panelytė, mat gimė didokokas. Gal dėl to jam lengviau tam tikromis prasmėmis praėjo. O dėl perdidelės dozės drįsčiau abejoti, tada tai turėtų atsispindėti skiepų pase ir Jūsų ligos istorijoje.

Manyčiau, kad tam tikrais atvejais reikėtų daugiau šalto požiūrio. Žinau, kad į savo būsimo vaikiuko (jeigu jis bus) reakciją nereaguočiau taip audringai kaip į pirmojo. Tiesiog taip turi būti. O jūs privalote stebėti dukrytės reakciją į pūlinuką ir stebėti jo gijimo eigą.
Atsakyti
QUOTE(Salvina @ 2009 03 27, 13:34)

O kodėl turėčiau žiūrėti kritiškai į gydytojus homeopatus,man ir dukrai ne vienu atveju jie padėjo ax.gif .Ar reikia pavyzdžių?Ir aplamai mes gydomės homeopatiniais ir žoliniais preparatais smile.gif

Mano gydytoja irgi prijaucia homeopatiniams preparatams ir "neintervencinei medicinai". Bet kai skiria vaistus- geriam vaistus, kai skira zolytes-aliejukus- vartojam situos. Kai galim issiversti be zolyciu-vaistuku, taip ir darom.

Bet rasiau, kad praverstu kritiskiau paziureti i Zveryno naturalios "medicinos" centra. Kazkada sesei papasakojau, kas pas mumi yr bigsmile.gif , tai abu su vyru (abu gydytojai, ne Lietuvoje) palinkejo laimes ten besilankantiems ir turbo klizmas besistatantiems. bigsmile.gif Uz brangiai. biggrin.gif

Jus paziurekit i ju surinkta personala, proceduras....

Is kitos puses- jei jums tai atrodo patrauklu- tai ... as gal irgi tik palinkesiu laimes. Koks mano reikalas, pagalvojus. rolleyes.gif Griztu prie to paties- darykit jus ka norit. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 27, 14:48)
Mano gydytoja irgi prijaucia homeopatiniams preparatams ir "neintervencinei medicinai". Bet kai skiria vaistus- geriam vaistus, kai skira zolytes-aliejukus- vartojam situos. Kai galim issiversti be zolyciu-vaistuku, taip ir darom.

Bet rasiau, kad praverstu kritiskiau paziureti i Zveryno naturalios "medicinos" centra. Kazkada sesei papasakojau, kas pas mumi yr  bigsmile.gif , tai abu su vyru (abu gydytojai, ne Lietuvoje) palinkejo laimes ten besilankantiems ir turbo klizmas besistatantiems.  bigsmile.gif Uz brangiai.  biggrin.gif

Jus paziurekit i ju surinkta personala, proceduras....

Is kitos puses- jei jums tai atrodo patrauklu- tai ... as gal irgi tik palinkesiu laimes. Koks mano reikalas, pagalvojus.  rolleyes.gif Griztu prie to paties- darykit jus ka norit.  bigsmile.gif

Na cia kalbam ne apie centra bet apie skiepus 4u.gif
O apie ta centra irgi teko visko girdeti, bet kadangi man i galva net mintis nesautu prasiplaut zarnyna, tai per daug as ten ir nesigilinu.

O i skiepus gilinuos kiek leidzia mano ne medicininis issilavinimas, nes tai tiesiogiai liecia mano vaikus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 27, 12:29)
dange, pagarba. Ir medalis uz kantrybe.  smile.gif

Del vejaraupiu. Nezinau, kaip tai aiskinasi ir del ko gincijasi gydytojai, bet man atrodo protinga skiepyti maziukus, o veliau gal ir leisti jiems prasirgti. Mes gal labai gerai gyvenam, bet vejaraupiai- pati sunkiausia mano liga mano vaikams buvo.... Vyresnioji sirgo devyneriu, mazesnis- ketveriu su puse. Viens po kito, uzsikrete nuo vyresniosios. Turejom uzsiemimo... unsure.gif

Maziuke paskiepyta ir ,tikiuosi, nesusirgs iki kokiu ketveriu-penkeriu. Nes tokiam gleznam kudikeliui tokia liga tai butu tikrai rimtas isbandymas ... Buna, kas perserga lengva forma, bet jei ne?

Su revakcinavimu matau viena beda: kad tik neuzsimirstu... Skiepiji skiepiji vaika nuo vejaraupiu, jis uzauga ir praserga uzauges. Vargu ar padekotu tevams. mano vaikai prasirgo su galybe isberimu- ne zymes neliko. Maciau ta, kuris prasirgo suauges- patylesiu, kaip atrodo oda... O dar jei nescia moteris uzkrestu kudiki... unsure.gif

smile.gif
Vėjaraupių problema ta, kad susirgimai vyresniame amžiuje neretai lydimi sisteminių neurologinių komplikacijų- encefalitų.
O dėl revakcinavimų matau tą pačią bėdą; nesunku prisimiti apie poreikį revakcinuoti vaiką, tačiau žymiai lengviau pamiršti, jog revakcinuotis turės dvidešimtmetis ar trisdešimtmetis.

QUOTE(Salvina @ 2009 03 27, 12:34)
1.Tai kad būtent,antikūnai iš mamytės,persirgusios vėjaraupiais, ir gaunami per placentą,o kur įrodymai,kad atsiradę po vakcinavimo taip pat?

2.Ir dar.Kokia jūsų nuomonė apie tai,kad vakcinų gamybos metu į jas atsitiktinai patenka įvairūs virusai gyvūnų,iš kurių audinių jos gaminamos,tarkim tas atvejis,kai OPV vakcinoje buvo aptiktas beždžionių virusas SV 40,kurių inkstų ląstelėse buvo kultivuotas polio virusas blink.gif ?Taip pat į MMR vakciną gali patekti paukčių virusai,nes šios vakcinos gamybai naudojami paukščių audiniai.(tymų ir raudonukės komponentams) doh.gif .O gal dabar jau nenaudojami bigsmile.gif ?

Papildyta:
3.O kodėl turėčiau žiūrėti kritiškai į gydytojus homeopatus,man ir dukrai ne vienu atveju jie padėjo ax.gif .Ar reikia pavyzdžių?Ir aplamai mes gydomės homeopatiniais ir žoliniais preparatais smile.gif

1. Duomenų apie vėjaraupių vakcinos antikūnių perdavimą reikėtų paieškoti, nors tikėtina, kad studijų apimtis nebus didelė- vakcina masiniam skiepyjimui naudojama kiek daugiau nei dešimt metų.Tačiau jei remtis analogišku pasyvaus antikūnių perdavimo po vakcinavimo iš motinos vaikui principu, kaip pavyzdį imant kitas vakcinas, tai raudonukės, stabligės ir kt vakcinavimo metu įgyti antikūniai puikiai perduodami iš motinos vaisiui.
2. Nuomonė bloga ir analogiška nuomonei apie bet kokį išorinį užterštumą vaistų gamybos linijose.Tam tikslui ir sukurtos išorinės ir vidinės kontrolės sistemos, kad faktai būtų atskleisti ir ištaisomi. Tačiau, ar iš tiesų žinojimas, kad galimi technologiniai pažeidimai, diskredituoja vakcinavimą kaip reiškinį g.gif ko gero visi skaitėm apie garsųjį skandalą dėl kūdikiams skirtų pieno mišinių užterštumą melaminu.Ar iš to reikėtų daryti išvadą, kad mišinėliai, skirti kūdikų maitinimui yra blogis g.gif , ar tiesiog tiek gamintojai, tiek kontroliuojančios įstaigos turi pasidaryti išvadas, kad panašios istorijos nesikartotų.
3. Norėjau paklausti mamų, kurios turi išsamesnių žinių apie homeopatiją(maniškės čia gana paviršutinės): kaip vertinamas tokių medžiagų buvimas kaip gyvsidabris, bromas homeopatiniuose preparatuose. mirksiukas.gif Suprantu, kad dozės labai mažos, bet juk šie preparatai dažniausiai skirti ilgalaikiam vartojimui.Ar šiuo atveju visus šiurpinantis gyvsidabris, kurio yra kai kuriose vakcinose, tampa jau ne tokiu baisiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 27 kovo 2009 - 16:04
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2009 03 27, 01:17)
O tos laidos ypac rusu pogrindzio tai yra nesamone...kazkas is fantastikos srities, kaip tik tinka paprastu zmogeliu ausiai ir akiai...na nepasiduokit jus tu sarlatanu itakai 4u.gif

na jei tie sarlatanai nenori atvwrti visuomenei akiu, tai koks gi ju tikslas tuomet? g.gif

QUOTE(alfa159 @ 2009 03 27, 13:29)
dange, pagarba. Ir medalis uz kantrybe.  smile.gif

tai ir nesuprantu kam skiepinti vaikus,jei jie praserga lengvesne forma nei suaugusieji? gal isties daug geriau leisti vaikams prasirgti, ir jei prasirgs, nebereikes daugiau rupintis del jokiu revakcinavu. O jei vaikystej neprasirgs, tai gal tik tada paskiepint, sulaukus kokiu desimt metu? g.gif
Atsakyti