aš pasitikiu Stankūnu,bet tik ne usoniu,kuris siūlo visus nuo visko skiepyti
pvz.
Gripo vakcina ypač rekomenduojama mažiems vaikams ir pagyvenusiems žmonėms, sergantiems įvairiomis lėtinėmis ligomis, bei asmenims, dėl bet kokių priežasčių reguliariai vartojantiems acetilsalicilo rūgštį (aspiriną), nes manoma, kad gripo viruso ir acetilsalicilo rūgšties sąveika yra labai sunkios ligos, vadinamo Reye sindromo, rizikos veiksnys. Gripo vakcina rekomenduojama ir nėščiosioms, nes skiepijimas apsaugo ne tik pačią nėščiąją, bet ir jos būsimą naujagimį.V.Usonis
QUOTE(Izolda @ 2009 03 26, 19:01)
To straipsnio autorius homeopatas S.Stankunas. Straipsnis niekur nepublikuotas. Bet paciame straipsnyje pilna nuorodu is kur naudota medziaga. Pabaigoje jis rekomenduoja kaip ir homeopatinius skiepus, jei gerai issireiskiau. Tai galima butu teigti, kad jis peikia iprastus skiepus, kad pasiulytu savosios srities.
Bet siaip pamascius logiskai, neskaitant sito straipsnio, kaip ir aisku, kodel vakcinu gamintojai jas siulo - uzdirba pinigus. Bet dazniausiai pries vakcinas pasisakantys straipsniai daugiau nieko kito nesiulo ir nerekomenduoja, kaip ir neina i zvelgti jokios kitos naudos siekimo. Nu painiai cia isvarciau, bet gal suprasit ka noriu pasakyt. Pati jau kaip ir apsisprendziau nebeskiepinti vaiko, bet vis dar dvejoju ir domiuosi.
Bet siaip pamascius logiskai, neskaitant sito straipsnio, kaip ir aisku, kodel vakcinu gamintojai jas siulo - uzdirba pinigus. Bet dazniausiai pries vakcinas pasisakantys straipsniai daugiau nieko kito nesiulo ir nerekomenduoja, kaip ir neina i zvelgti jokios kitos naudos siekimo. Nu painiai cia isvarciau, bet gal suprasit ka noriu pasakyt. Pati jau kaip ir apsisprendziau nebeskiepinti vaiko, bet vis dar dvejoju ir domiuosi.
Atsiprasau, o kas per specialybe yra homeopatas? Homeopatas-gydytojas (profesionalas) ar homeopatas-inzinierius?
As ne gydytoja, bet tiek loginiu klaidu, keistoka....
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 26, 22:28)
Atsiprasau, o kas per specialybe yra homeopatas? Homeopatas-gydytojas (profesionalas) ar homeopatas-inzinierius?
per google pasiieškok info
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 26, 22:36)
Jau radau... Na paziurekit jus nors kiek kritiskai i ta Naturalios med. centra, i tuos autoriaus saltinius a la vaccinationevil.com...
kodėl turėtume žiūrėti kritiškai?
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 26, 21:28)
kokiu ?
QUOTE(bimkutele @ 2009 03 26, 20:13)
Gripo vakcina ypač rekomenduojama mažiems vaikams ir pagyvenusiems žmonėms, sergantiems įvairiomis lėtinėmis ligomis, bei asmenims, dėl bet kokių priežasčių reguliariai vartojantiems acetilsalicilo rūgštį (aspiriną), nes manoma, kad gripo viruso ir acetilsalicilo rūgšties sąveika yra labai sunkios ligos, vadinamo Reye sindromo, rizikos veiksnys.
Gal galit kas nors placiau pakomentuoti , kaip tokiu atveju elgtis skiepyti nuo gripo ar ne. Nes iki siol negaliu ramiai apsispresti, siais metais paskiepijom, bet visa gyvenima, ieskau sau tinkamu argumentu. man tai cia daugiau pavadinus skiepai biznis su baime:blink:
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 26, 20:36)
Jau radau... Na paziurekit jus nors kiek kritiskai i ta Naturalios med. centra, i tuos autoriaus saltinius a la vaccinationevil.com...
Homeopatas yra nelygu homeopatui. Dziaugiuosi, kad tokiu yra .
QUOTE(meinherz @ 2009 03 26, 23:02)
Gal galit kas nors placiau pakomentuoti , kaip tokiu atveju elgtis skiepyti nuo gripo ar ne. Nes iki siol negaliu ramiai apsispresti, siais metais paskiepijom, bet visa gyvenima, ieskau sau tinkamu argumentu. man tai cia daugiau pavadinus skiepai biznis su baime:blink:
http://www.google.lt...hxsnVjph_QcXwBA
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 26, 21:28)
gydytojas
QUOTE(meinherz @ 2009 03 26, 23:23)
Aciu
aš pati nuo gripo vakcinos sirgau labai sunkiai(nemokai skiepyjo darbe)grįžusi į darbą paklausiau gydytojos,kuri skiepyjo,atsakimo sulaukiau,kad skiepas apsaugo nuo komplikacijų,nuo to laiko aš sergu sinusitu ir šienligę kiekvienais metais ir kas keisčiausia be temperatūros
QUOTE(meinherz @ 2009 03 26, 22:02)
As dvejoju aplamai ar dar skiepyti vaika, bet nuo gripo tai tikrai neskiepinsiu