QUOTE(AlfaBeta @ 2009 03 21, 19:28)
[color=red]
Na na, prašau smulkiau. Nes kol kas neišgirdau nei vieno Jūsų argumento, kuris mane įtikintų. Tik arogantiškus išpuolius prieš kitaip manančius oponentus.
Bet Jūs gi tokia išsilavinusi, kad nesiteikiate nieko mandagiai paaiškinti neišmanačioms ,,melžėjoms". Na, Jūs ne viena forume teisininkė.
[Prašau, paaiškinti, kurie mano išvardinti argumentai Jūsų neįtikina. Jei dar turite lašą profesinės etikos, korektiškai tęsite diskusiją.
NEKLAIDINKITE žmonių savo emocionaliais išpuoliais ir įrodinėjimais. Aš pateikiau nuorodą apie sutikimų atlikti medicininę procedūrą esmę, kurią išdėstė profesionalus teisininkas.
Na na, prašau smulkiau. Nes kol kas neišgirdau nei vieno Jūsų argumento, kuris mane įtikintų. Tik arogantiškus išpuolius prieš kitaip manančius oponentus.
Bet Jūs gi tokia išsilavinusi, kad nesiteikiate nieko mandagiai paaiškinti neišmanačioms ,,melžėjoms". Na, Jūs ne viena forume teisininkė.
[Prašau, paaiškinti, kurie mano išvardinti argumentai Jūsų neįtikina. Jei dar turite lašą profesinės etikos, korektiškai tęsite diskusiją.
NEKLAIDINKITE žmonių savo emocionaliais išpuoliais ir įrodinėjimais. Aš pateikiau nuorodą apie sutikimų atlikti medicininę procedūrą esmę, kurią išdėstė profesionalus teisininkas.
Tikrai nerasysiu paklodziu pries Jusu argumentus, nes tiek jau rasyta-prirasyta ta ismananciu profesionalu, o Jusu tai niekaip nepaveike. Tai kokia prasme? Jei medikas neitikina "melzejos" - atsiprasau jei praleidau- kokia Jusu specialybe?, tai teisininkas neitikins tuo labiau. (beje, sioje diskusijoje tai labai svarbu. Mane remet prie sienos ir aiskinotes, ar as ne gydytoja, o kai uzklausiau jusu fronto diplomu pavadinimu- i krumus...).
Jei labai norit pazaisti- prasau, issirinkite VIENA, jusu manymu- pati stipriausia argumenta pries vaiku skiepijima. Galesiu atsakyti. Tik is anksto perspeju, kad komentaro prasysiu savo seses-gydytojos su keliolikos metu patirtimi, ne vienam vaikui (o ir suaugusiam) gyvybe isgelbejusiai REALIAI, o ne kvar-kvar supermamoj...Zodziu, pasitarsiu su zmogum, kuris med. klausimais man yra autoritetas.
Del sutikimo- tvirtai lieku prie savo pozicijos. Turejom kolegu rate ta klausima, issiaiskinom iki galo. Jei Jums , neduokdie, kada bus aktuali tokia situacija- neissgaskite "sutikimu su galimom neigiamom pasekmem"- tai neteiseta. Tai ne teorine situacija, o reali teismu praktika.
QUOTE(dange @ 2009 03 21, 19:46)
Patikslinkite teiginį: iki vėjaraupių vakcinos atsiradimo herpes zoster ty juostinė pūslelinė neegzistavo
Sito net nekomentavau. Uztenka pakomentavau apie "ne pirsto nepajudina del veziu serganciu vaiku". Cia gal rasymo stilius toks- viska juodom spalvom, del itaigumo. Gal koki jautresni pavyko isgasdint....