Och, ir vel agitacija pries skiepus....
Mano vaikai paskiepyti, visi trys. Jokiu neigiamu reakciju nebuvo, apskritai nebuvo jokiu reakciju, net irzlumo. Faktas tas, kad padarem viska, ka galejom, ka geba pasiulyti siuolaikine medicina, kad isvengtume tu baisuju ligu.
Taigi, mano paskiepyti, o jusu ne. Kam ramiau gyventi?
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 19, 12:20)
Ocg, ir vel agitacija pries skiepus....
Mano vaikai paskiepyti, visi trys. Jokiu neigiamu reakciju nebuvo, apskritai nebuvo jokiu reakciju, net irzlumo. Faktas tas, kad padarem viska, ka galejom, ka geba pasiulyti siuolaikine medicina, kad isvengtume tu baisuju ligu.
o jus isitikinus kad jusu vaikams susidare tas patenkinamas atsakas i vakcinas? Gal jie net nesureagavo ir jokio poveikio tos vakcinos net neturejo?
As saviskes neskiepysiu ir tikrai ramiai gyvensiu Daug ramiau nei skiepyjant ir bijant kad tik neislystu kokia komplikacija del kurios gailesies visa gyvenima
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 19, 11:02)
Taigi... jeigu gydytojams rupetu musu sveikata tai ir patikrintu ar susidare tas patenkinamas imuninis atsakas ar ne. O dabar visiems dzin, svarbu suskiepyti, o ar pades ar pakenks tai jiems vienodai sviecia
Be problemų- susimokat už tyrimą(jo atlikimas nekompensuojamas teritorinių ligonių kasų) ir turit atsakymą apie imuninį atsaką į hepatito B vakciną
QUOTE(dange @ 2009 03 19, 12:30)
Be problemų- susimokat už tyrimą(jo atlikimas nekompensuojamas teritorinių ligonių kasų) ir turit atsakymą apie imuninį atsaką į hepatito B vakciną
ale skiepus tai kompensuoja.. o va isitikint ar jie padejo tai jau nebereikia kompensuot
Kadagi skiepu nebetesiu, o taip pat ir hepatito B tai itariu atsako ir neturesim
Ragana999, kad nekompensuoja tyrimu- tai cia jau apnaglejimas. negyvenam tokioj jau turtingoj valstybej. Visus skiepus kompensuoja tik neseniai. Pirmus du vaikus skiepijau mokamais skiepais, vienas skiepas kainuodavo plius-minus simta litu. Nenuskurdom.
O del ramumo- as ZINAU, kad PADARIAU viska, kas siuolaikines medicinos galioje ir kas priklauso nuo manes. Jei nori, kad Dievas saugotu, visu pirma pasisaugok pats, ar ne? Zinau, kad net jei koks skiepukas ir nesuveike pilnai (o to tkimybe maza), tai bent jau mano vaikai LABIAU apsugoti, nei jusisiskiai. Taip taip, susirgti gali visi. Bet kas turi DIDESNE TIKIMYBE? Teisingai- neskiepyti.
Jei jau apsisprendet neskiepyti vaiko, tai kartu prisiimkit atsakomybe uz tai, kad Jusu vaikui hepatitu ir visokiu kitokiu zarazu gresme yra kur kas didesne, nei nuo ju skiepytiems vaikams.
O del ramumo- as ZINAU, kad PADARIAU viska, kas siuolaikines medicinos galioje ir kas priklauso nuo manes. Jei nori, kad Dievas saugotu, visu pirma pasisaugok pats, ar ne? Zinau, kad net jei koks skiepukas ir nesuveike pilnai (o to tkimybe maza), tai bent jau mano vaikai LABIAU apsugoti, nei jusisiskiai. Taip taip, susirgti gali visi. Bet kas turi DIDESNE TIKIMYBE? Teisingai- neskiepyti.
Jei jau apsisprendet neskiepyti vaiko, tai kartu prisiimkit atsakomybe uz tai, kad Jusu vaikui hepatitu ir visokiu kitokiu zarazu gresme yra kur kas didesne, nei nuo ju skiepytiems vaikams.
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 19, 11:35)
ale skiepus tai kompensuoja.. o va isitikint ar jie padejo tai jau nebereikia kompensuot
Kadagi skiepu nebetesiu, o taip pat ir hepatito B tai itariu atsako ir neturesim
Užtat kompensuoja virusinio hepatito B ir C gydymą
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 19, 13:45)
Ragana999, kad nekompensuoja tyrimu- tai cia jau apnaglejimas. negyvenam tokioj jau turtingoj valstybej. Visus skiepus kompensuoja tik neseniai. Pirmus du vaikus skiepijau mokamais skiepais, vienas skiepas kainuodavo plius-minus simta litu. Nenuskurdom.
1.iš kokių pinigų valstybė kompensuoja vakcinas?
2.Jūs įsitikinusi,kad jūsų vaikai apsaugoti 100proc?
3.kas prisiima atsakomybę už nukentėjusius nuo skiepų?ar nukentėjusių pagal jus nebūna?
į vakcinų sudėtį įeina:
Gyvsidabrį (vartojamas, kaip konservantas), toksiškai veikiantis į
kepenis, inkstus ir smegenis.
Formaldehidas vartojamas inaktyvacijai vakcinų virusų, bakterijų,
pasižymi kancerogniniu poveikiu. Toksiniu poveikiu į inkstus, žarnyną.
Fenolas labai toksinė medžiaga, veikianti į inkstus, širdį,visas
organizmo ląsteles, slopina fagocitozę ir pirminį imunitetą (yra preparate,
skirtame Mantu mėginiui atlikti)
Aliuminis kaip adjuvantas. Manoma, kad 5-10% vietinių reakcijų
yra dėl šio metalo. Jei vakcinos vietoje poodiniai mazgeliai lieka virš 6
sav. tai rodo išsivysčiusią sensibilizaciją aliuminiui. Ši sensibilizacija gali
būti priežastimi sisteminių reakcijų, pav.: lėtinių mialgijų, kurios
siejasi su išsėtine skleroze. Ilgas kontaktas su aliuminiu priveda prie
demencijų. Yra įrodyta, kad su vakcinomis įvestas aliuminis
prasiskverbia į
smegenis ir ten lieka.
pagal jus tai vienintelė apsauga nuo ligų
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 19, 12:45)
Ragana999, kad nekompensuoja tyrimu- tai cia jau apnaglejimas.
O kad moket mokescius reikia ir dar paciam uz viska susimoket ligoninej tai cia jau neapnaglejimas??? Pas gydytoja ir tai eiles po kelis menesius i prieki, tai tenka eit privaciai. Tai cia jau normalu?
QUOTE(dange @ 2009 03 19, 12:52)
Užtat kompensuoja virusinio hepatito B ir C gydymą
Nu butu virsune jei dar ir uz tai reiktu susimoket Nors.. susirgus vistiek tektu susimoket itariu ir uz vaistus ir gal dar uz kokius tyrimus
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 19, 13:45)
Kai kas pasijunta sveikesnis vartodamas placebą
QUOTE(bimkutele @ 2009 03 19, 11:54)
3.kas prisiima atsakomybę už nukentėjusius nuo skiepų?ar nukentėjusių pagal jus nebūna?
Iš pirmo žvilgsnio lyg ir norėtųsi, kad atsakomybę už nukentėjusius nuo vakcinacijos prisiimtų tie, kurie vakcinas skiria ir rekomenduoja, tiesa Tačiau logiškas klausimas, sekantis po to: kas turi prisiimti atsakomybę ir kaip ta atsakomybė realizuojama, kai neskiepyjimo rezultatas būna liga, neįgalumas ar mirtis. Ir vėl medikai, kurie šiuo atveju per mažai laiko paskyrė įtikinėjimui vakcinavimo nauda?
QUOTE(Raganaa999 @ 2009 03 19, 12:03)
Nu butu virsune jei dar ir uz tai reiktu susimoket Nors.. susirgus vistiek tektu susimoket itariu ir uz vaistus ir gal dar uz kokius tyrimus
Hepatito B gydymo kursui- kiek daugiau nei 3000 lt per mėnesį, kursas 6-12 mėn.Vis dar esat pasiruošusi susimokėti
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 19, 12:20)
Na mano vyresnioji suskiepyta,bet man nuo to nei kiek ne ramiau gyventi ,greičiau atvirkščiai,mane nuolat kankina mintys,kad skiepais-galbūt-aš pakenkiau jos sveikatai
QUOTE(alfa159 @ 2009 03 19, 12:45)
Zinau, kad net jei koks skiepukas ir nesuveike pilnai (o to tkimybe maza), tai bent jau mano vaikai LABIAU apsugoti, nei jusisiskiai. Taip taip, susirgti gali visi. Bet kas turi DIDESNE TIKIMYBE? Teisingai- neskiepyti.
Oi,tikrai nesutinku ,pasidomėkit plačiau,yra atvejų,nuomonių,tyrimų ir strapsnių,kad epidemijų metu kaip tik dažniau serga skiepytieji ,arba,kad iš karto po skiepo susergama liga,nuo kurios buvo skiepyta ,taip,kad tai,kaip jūs galvojate, tikrai nėra absoliuti tiesa
[quote=dange,2009 03 19, 14:45]
Iš pirmo žvilgsnio lyg ir norėtųsi, kad atsakomybę už nukentėjusius nuo vakcinacijos prisiimtų tie, kurie vakcinas skiria ir rekomenduoja, tiesa Tačiau logiškas klausimas, sekantis po to: kas turi prisiimti atsakomybę ir kaip ta atsakomybė realizuojama, kai neskiepyjimo rezultatas būna liga, neįgalumas ar mirtis. Ir vėl medikai, kurie šiuo atveju per mažai laiko paskyrė įtikinėjimui vakcinavimo nauda?
pasakysiu tik tiek,kad jokiais atvejais medikai neprisima kaltės,nors ir būna kalti.
jei mano vaikas susirgs aš nekaltinsiu medikų bet kad nuo vakcinos klausa buvo dingusi ir gydytojai tą puikiai žino,kas liko kaltas?aš likau kalta,nes savo noru skiepyjau ir jie už pasekmes neatsako
jurstai atveju vaikas nuo TBC vakcinos užsikrėtė TBC kas nors kaltę prisiimė?dabar vaikas 5mėn.turi vartoti vaistus,kurie nuo 13m.amžiaus skyriami
pasakysiu tik tiek,kad jokiais atvejais medikai neprisima kaltės,nors ir būna kalti.
jei mano vaikas susirgs aš nekaltinsiu medikų bet kad nuo vakcinos klausa buvo dingusi ir gydytojai tą puikiai žino,kas liko kaltas?aš likau kalta,nes savo noru skiepyjau ir jie už pasekmes neatsako
jurstai atveju vaikas nuo TBC vakcinos užsikrėtė TBC kas nors kaltę prisiimė?dabar vaikas 5mėn.turi vartoti vaistus,kurie nuo 13m.amžiaus skyriami