Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(Kremis @ 2008 02 11, 23:38)
Dar pagalvojau... kadangi filme kalbama apie tam tikras skiepu sudedamasias medziagas ir ju poveiki organizmui (pvz. aliuminis), galima tiesiog paklausti gydytojos apie skiepu, kuriuos gavo jusu vaikas sudėti ir poto apie tu medziagu poveiki organizmui pasiskaityti detaliau. Galbut tai padetu suzinoti ar tai tiesa

Na pavyzdziui, i Infanrixo sudeti tikrai ieina farmeldehidas, aliuminio druskos ir dar visokio s... verysad.gif
Ir apie gripo skiepa: as netgi pati pastebejau, kad kas pasiskiepyja, tas serga sunkiau doh.gif O imunologas mums sake, kad skiepytis nuo gripo nera prasmes schmoll.gif , nes niekas nezino koks virusas ateis sia ziema, medikai tik bando speti doh.gif o be to virusas dar ir mutuoja unsure.gif
Ir kontraindikaciju skiepams irgi labai daug, bet musu gydytojai zino tik persalima ir temperatura doh.gif

Papildyta:
Beje, tos pacios vakcinos Infanrix informaciniame lapelyje aprasyta labai daug salutiniu poveikiu verysad.gif ir visi tie patys, kuriuos minejo tame filme verysad.gif
Atsakyti
http://www.mercola.c...s_b_vaccine.htm
Siek tiek panarsius radau dar info apie hepatito B vakcina (anglu k.), tas pats apie ka buvo kalbama filme (aliuminio poveiki).
Atsakyti
QUOTE(Kremis @ 2008 02 11, 20:38)
Dar pagalvojau... kadangi filme kalbama apie tam tikras skiepu sudedamasias medziagas ir ju poveiki organizmui (pvz. aliuminis), galima tiesiog paklausti gydytojos apie skiepu, kuriuos gavo jusu vaikas sudėti ir poto apie tu medziagu poveiki organizmui pasiskaityti detaliau. Galbut tai padetu suzinoti ar tai tiesa

Tavo nuostabai ar ne, Kremi, tai musu mielieji pediatrai pries skiepydami tavo vaikuti, turetu tave supazindinti su skiepu, jo galimu salutiniu poveikiu, sudetinemis medziagomis. Galbut suprantama, kad tai atimtu daug laiko daktarams, bent mazu maziausiai, jus turetumet gauti skiepo anotacija, kurioj ir rasoma tokia info.

Filmas - klas! Bent jau zmonems, kuriems sunkiau su anglu k. verta parodyti ji (kad ir pvz mano mylm mamytei, kuriai biski sopa, kad neskiepiju anukeliu).

Del komentaru, kad tai senuku blezgalai, tai SORRY, bet jau cia patys nusiblevyzgavot. Siems zmonems tik pagarba, kad jie isdriso atsistoti pries kamera, o tai vis gi medikai ir profesoriai, kurie pasisake. Ka, gal nesiklauset, ka snekejo kad ir ta mama - medike, kuri jau mete darba, del dukters negalios?!? DAKTARAMS NELEIDZIAMA AGITUOTI ANTIVAKCINAVIMO!!! Jie paprasciausiai bus ismesti is darba, sumazintos ismokos ir pan.
Atsakyti
Dabar žiūriu ir aš tą filmą ir baisu darosi - mano vaikutis po BCŽ viruso susirgo.
Ir nors gydytojai teigia, kad tai nėra ta tikra tuberkuliozė, o žymiai lengvesnė jos forma, Vistiek reikės 2 mėn. gerti vaistus, tirtis krauja ir dar limfmazgį išoperavo - še tau ir šalutinė reakcija.

O apie ROTO virusą doc. Vingras man pasakė - "jūs rankas plaunat? - plaunat, tai va žinokit, kad ROTO, NORO ir kiti panašūs su viduriavimu susiję virusai yra "nešvarių rankų" ligos"
Atsakyti
QUOTE(Green.apple @ 2007 04 15, 15:00)
as irgi nesidomejau skiepu zala, kol nepraradau vaiko verysad.gif ... butent, kad ir man- vaiko sveikata svarbiausia!!! o yra ir daug kitu ligu, ne tik tokiu nuo kuriu daromi skiepai unsure.gif ... tiesiog pasidomek...

Green.apple, labai uzjauciu.
Zinau, kad tokiais klausimais kalbeti nelabai norima, taciau vis tiek noreciau suzinoti, nuo kurio skiepo buvo taip blogai.

Mes patys po tuberkuliozes skiepo susirgom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pppievute @ 2008 02 22, 15:39)
Green.apple, labai uzjauciu.
Zinau, kad tokiais klausimais kalbeti nelabai norima, taciau vis tiek noreciau suzinoti, nuo kurio skiepo buvo taip blogai.

štai perskaityk mano istoriją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green.apple: 24 vasario 2008 - 14:18
as savo pirmo vaiko neleidau skiepyti, tai ir buvau pasmerkta gydytoju. Kai vaikas susirgo persalimo ligomis, gydytoja nevaziavo i namus ir suplese vaiko kortele; bivom pasmerkti :-(. Nuo tada esame vadinami adamsu seimyna. BET VAIKAS UZAUGO SVEIKAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 03 27, 00:21)
as savo pirmo vaiko neleidau skiepyti, tai ir buvau pasmerkta gydytoju. Kai vaikas susirgo persalimo ligomis, gydytoja nevaziavo i namus ir suplese vaiko kortele; bivom pasmerkti :-(. Nuo tada esame vadinami adamsu seimyna. BET VAIKAS UZAUGO SVEIKAS  biggrin.gif

blink.gif blink.gif nesupratau... kaip tai nevažiavo? čia gi jos darbas g.gif ir kokia teisę ji turėjo suplėšyti kortą? blink.gif g.gif
Atsakyti
verysad.gif aš irgi nuo tuberkoliozės skiepo vos vaiko nepraradau, nes kai paskiepijo ką tik gimusį pastebėjau pažastį limfmazgį o daktarai sako čua dar nieko išsivaikščios bet man kitaip pasirodė, taigi nuvažiavom į klinikas kauno ir tada pasakė kad laiku atvažiavot nes būtų kraujas užsikrėtęs ir vaiko nebebūtų, nes pasirodo tam limfmazgy buvo pūliai ir ten jau buvo tuberkuliozės židinys tad teko gerti daug antbiotikų ir kai jam buvo du mėn operavo bet patys gydytojai sakė kad iki operacijos visko gali būt tai net dievuliui padėkojau kad mažiukas liko pas mane žemėje...kartais tie daktarai savo darbą tikrai tingi dirbti...... verysad.gif
o nuo gripo tai tikrai nesiruošiu skiepint nes tikrai baisių pasekmių gali būti..
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 03 27, 01:21)
as savo pirmo vaiko neleidau skiepyti, tai ir buvau pasmerkta gydytoju. Kai vaikas susirgo persalimo ligomis, gydytoja nevaziavo i namus ir suplese vaiko kortele; bivom pasmerkti :-(. Nuo tada esame vadinami adamsu seimyna. BET VAIKAS UZAUGO SVEIKAS  biggrin.gif

g.gif Kaip cia taip gali buti? Prie ko cia skiepai ir persalimo ligos? Ir tikrai kokia teise gydytojai turi taip elgtis? blink.gif Musu teise rinktis skiepyti vaikus ar ne. Juk neveltui duoda pasirasyti popierius.
Papildyta:
QUOTE(ssanta @ 2008 03 28, 00:34)
verysad.gif aš irgi nuo tuberkoliozės skiepo vos vaiko nepraradau, nes kai paskiepijo ką tik gimusį pastebėjau pažastį limfmazgį o daktarai sako čua dar nieko išsivaikščios bet man kitaip pasirodė, taigi nuvažiavom į klinikas kauno ir tada pasakė kad laiku atvažiavot nes būtų kraujas užsikrėtęs ir vaiko nebebūtų, nes pasirodo tam limfmazgy buvo pūliai ir ten jau buvo tuberkuliozės židinys tad teko gerti daug antbiotikų ir kai jam buvo du mėn operavo bet  patys gydytojai sakė kad iki operacijos visko gali būt tai net dievuliui padėkojau kad mažiukas liko pas mane žemėje...kartais tie daktarai savo darbą tikrai tingi dirbti...... verysad.gif 
o nuo gripo tai tikrai nesiruošiu skiepint nes tikrai baisių pasekmių gali būti..

console.gif
Tikrai mamos turi kazkoki vidini jausma wub.gif Arba tiesiog Dievulis neleido, kad vaikiukas iseitu.
As manau, kad gydytojai per daug atsipalaidave ir nesureiksmina skiepu, o nuo ju tikrai buna daug komplikaciju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2008 03 27, 23:34)

o kitais skiepais skiepyjai ar atsisakei? unsure.gif
Atsakyti
skiepinau visais išskyrus tą tuberkuliozės nas kaip pasveikom tai sako reikia vėl skiepint tbc skiepu tai aš grieštai atsisakiau, nes kaip paklausiau o kodėl dar kartą reikia, jog gali būti vėl taspats tai gydytojas nepaiškino kodėl, tad supratau kad triušio eksperimentinio ieško, bet paklolkas nieko neatsitiko..o kitais skiepais skiepijomės ir bėje nemokamais, nes bandėm mokamais po nemokamų tai šalutinis poveikis buvo,tad gydytoja pasakė kad jei nuo nemokamų nieko nesudaro tai tais ir skiepinkit..aš tik nuo gripo neskiepijau nors siūlė, bet nuo erkinio ensifalito tai skiepijau.. ax.gif
nors kitą vaiką jei turėsiu tai net nežinau ar skiepinsiu tbc skiepu unsure.gif
Atsakyti