Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(naitas @ 2008 06 05, 18:16)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif
savo vaikus dukart vežiau į tokį "vakarėlį"... nu niekaip neprilipo. Bet skiepyt tai tikrai neskiepysiu.

Tam, kad vaikas uzsikrestu vejaraupiu virusu, "vakarelyje" reiketu buti ne maziau 5 val. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Infinity: 06 spalio 2008 - 13:24
Man labai keista gydytojos reakcija i mano zodzius ,,skiepysiu kita menesi, o ne dabar". Ji is kart sunerimusi tarsi klausia :"O kodel?". O todel, kad ji dabar dar man neatrodo visai sveika, noriu, kad susistipretu". tada gydytoja nurimo. O ir dabar, kai susiskambinom pries busima vizita, kazkodel pirmas jos klausimas buvo ar sskiepysimes. Keista kakaip. Rodos koks gi jai skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(bankininke @ 2008 10 12, 11:57)
Man labai keista gydytojos reakcija i mano zodzius ,,skiepysiu kita menesi, o ne dabar". Ji is kart sunerimusi tarsi klausia :"O kodel?". O todel, kad ji dabar dar man neatrodo visai sveika, noriu, kad susistipretu". tada gydytoja nurimo. O ir dabar, kai susiskambinom pries busima vizita, kazkodel pirmas jos klausimas buvo ar sskiepysimes. Keista kakaip. Rodos koks gi jai skirtumas?

kai aš nuo pirmo mėnesio atsisakiau skiepų, po to sesutė išeina iš kabineto, kai mes ateinam cool.gif
Atsakyti

kai aš nuo pirmo mėnesio atsisakiau skiepų, po to sesutė išeina iš kabineto, kai mes ateinam cool.gif
[/quote]
lotuliukas.gif Musu ir panasiai elgiasi, gerai kad gydytoja nieko primygtinai nebruka.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2008 10 12, 12:56)

tikriausiai galvoja kad numirs vietoje pabuvusi salie neskiepyto vaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
blink.gif Labukas kaip keista
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2008 10 05, 18:34)
susidomėjau ir aš galima skiepų nauda ir žala, ir kažko širdelė sako, kad nebeskiepyt savo mažiuko (artėja 4 mėn skiepas), labai bijau to skiepo, po 2 mėn skiepo, labai verkė vaikas, nevalgė pusę paros tik verkė, verkiau ir aš kartu ir nebežinojau nei ką daryt nei kuom mažiukui padėt  verysad.gif pasakykit man kas nors, ar galima nutraukti vaiko skiepijimą jei jau paskiepytas ką tik gimęs, pirmo ir antro mėnesių skiepais? ar galima tolesnius t.y. 4, 6 mėn skiepus nukelti kol vaikutis paaugs ir tada skiepyti, arba visai neskiepyti? ir baisi man mūsų daktarės reakcija į mano žodžius: neskiepysiu! bandau susirast argumentu kodėl, gal kas geriau išmanot, suteikit info, ačiū.

Sveiki,

mano vaikui 22 men. Kai susidomejome skiepu naudos ir zalos problema, jau buvome paskiepije ji visais iki 15 men. priklausanciais skiepais. Susipazinome su informacine medziaga ir apsisprendeme daugiau nebeskiepyti, tad nedareme MMR (tymu, parotito...) skiepo. Taciau nutareme, kad turime uzbaigti pradeta DTPw vakcinacija ir pasidareme paskutini skiepa (kokliusas, difterija...)
Po skiepo vaikui ta pati vakara sukilo temperatura iki 39. Buvo siaubingai irzlus, nemiegojo. Praejus 5 d. po skiepo, vaikui prasidejo sloga, kosti. Na, zodziu, persalimas. Per si laika kontaktu su kitais vaikais neturejome. Maitinu MP. Pasidareme isvada, kad tas musu nelaimingas skiepas sudave ziauru smugi vaikiuko imunitetui ir rezultatas - persalimas.
Jeigu abejojate, ar galima nutraukti, pagalvokite, ar gerai, kad vaikas ir toliau kankinsis po skiepu.
Musu zuikis i visus skiepus panasiai reaguodavo, kaip aprasiau. Tik mes, jauni teveliai, vis nerandam jegu ir argumentu pasipriesinti visuotinei vakcinacijai.
Paieskokite info internete.
Mes apsisprendeme ir vaiko daugiau neskiepisime.
Sveikatos Jums ir mazyliui
Atsakyti
paskaitykit čia: http://www.homosanit..._skiepai_veikia

mane sudomino, gal ir jūsų žinias praturtins. beje, neapsiribokite tik šiuo straipsniu. yra ir daugiau. itin nudžiugino nuorodos į užsienio lit.
Atsakyti
Kai sužinojau liūdną tiesą apie skiepus, apsisprendžiau savo vaikų daugiau nebeskiepinti...Norėtųsi, kad kuo daugiau žmonių sužinotų apie skiepus, kurie išties yra tautos naikinimo priemonė...
Atsakyti
QUOTE(bankininke @ 2008 10 12, 11:57)
Man labai keista gydytojos reakcija i mano zodzius... Rodos koks gi jai skirtumas?

O man nekeista. tongue.gif Nesu tikra ar LT yra tokia praktika, bet uzsienyje pediatrai gauna tam tikras ismokas uz suskiepytu vaiku procenta. O is kitos puses yra taip, jog tarkim susiprgus Jusu vaikuciui, ji bus "atsakinga" diagnozuoti liga, skirti vaistus bei gydyma. Dabar, kai suskiepytu vaiku skaicius yra didelis, med.vadoveliuose aprasytu ligu simptomai gali buti pakite, kitaip sakant mutave nuo perdem didelio kisimosi i zmogaus organizma.

QUOTE(tatrud @ 2008 10 13, 16:21)
Kai susidomejome skiepu naudos ir zalos problema, jau buvome paskiepije ji visais iki 15 men. priklausanciais skiepais. Susipazinome su informacine medziaga ir apsisprendeme daugiau nebeskiepyti, tad nedareme MMR (tymu, parotito...) skiepo. Taciau nutareme, kad turime uzbaigti pradeta DTPw vakcinacija ir pasidareme paskutini skiepa (kokliusas, difterija...)

Sveika. Ar jau issikapstet is ligos? 4u.gif
Mano istorija panasi, tik mes sutojom skiepus su pirmuoju 11menesiu, o antros mergaites isvis neskiepyjom. Ir nelabai maciu senco testi skiepus, nors ta pacia DPT buvom pradeje, taciau neuzbaigem.
QUOTE(Meilė 7 @ 2008 10 30, 15:23)
Kai sužinojau liūdną tiesą apie skiepus, apsisprendžiau savo vaikų daugiau nebeskiepinti...Norėtųsi, kad kuo daugiau žmonių sužinotų apie skiepus, kurie išties yra tautos naikinimo priemonė...

Sveikinu, kad suzinojote kazka apie skiepu zala. Suabejoti visada sveika. Tik kiek Jus suzinot? Ar tiek, kad skiepus vadintumet naikinimo bomba? Kazkaip paranoiskai skamba. Ne genocidas jie, tiesiog tam tikram skaiciui vaiku sukelia rimtas reakcijas, kitiems mazesnes, ne visad susiejamas "nuoga akim" su skiepais, reakcijas. Bet vis gi, tenka pripazinti, jog daugumai praeina gerai arba bent vidutiniskai ir gyvena sau vaikuciai pabiruciai, ir lyg neserga.
Nepulkit mamytes i krastutinumus. Cia ne juoda - balta zaidimas mirksiukas.gif Sveika abejone, zingeidumas bei domejimasis turetu Jums daugiau spalvu atskleist.
Atsakyti
O as tai is tu mamyciu kurios isoko jau i nuvaziuojancio traukinio priespaskutini vagona unsure.gif .Taip rasau todel, kad ,informacija apie skiepu daroma zala vaiku organizmui suzinojau visai nesenai.Sustojau tik ties 5-6 metu visais skiepais doh.gif .Bet dabar manau, geriau veliau, negu niekada.Kai gavau pranesima kad reikia atvesti suneli skiepitis(ir dar nuo penkiu ligu iskart blink.gif -dabar tik akis vartyti ir belieka verysad.gif .)vis tempiau laika lig ka nujausdama.Veliau pradejau daugiau dometis forume(kur mano akys anksciau ziurejo doh.gif )Perziurejau rusu filma-visa tiesa apie skiepu,ir svelniai tariant patyriau soka.O dabar save grauziu ir kaltinu kad neuzteko proto tuo pasidometi anksciau.Dabar kiekvienoje rimtesneje vaiko ligoje matau salutini skiepu poveiki unsure.gif .Jauciu kad rasau kaip paranojike .Bet siai dienai taip ir jauciusi, kai ziuriu i savo triju metu vaika momentais negalinti vaikscioti del koju sanariu skausmo.Taip ausyse ir skamba zodziai ,kad vaiku reumataoidinius artritus daznai isprovokuoja hepatito B vakcina.O kokios kepenys bus vaiku ateityje- po tokio skiepo, nieks net prognuozuoti nesiima.Raminuosi tik tuo, kad gal praeis,gal isaugs...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilte777: 30 spalio 2008 - 17:08
QUOTE(vilte777 @ 2008 10 30, 17:05)
.Bet siai dienai taip ir jauciusi, kai ziuriu i savo triju metu vaika momentais negalinti vaikscioti del koju sanariu skausmo.Taip ausyse ir skamba zodziai ,kad vaiku reumataoidinius artritus daznai isprovokuoja hepatito B vakcina.O kokios kepenys bus vaiku ateityje- po tokio skiepo, nieks net prognuozuoti nesiima.Raminuosi tik tuo, kad gal praeis,gal isaugs...

Nežinau, ar nustebinsiu, bet reumatoidinis artritas atsirado daug anksčiau nei hepatito B vakcina buvo atrasta.
Atsakyti