QUOTE(bankininke @ 2008 10 12, 11:57)
Man labai keista gydytojos reakcija i mano zodzius... Rodos koks gi jai skirtumas?
O man nekeista.
Nesu tikra ar LT yra tokia praktika, bet uzsienyje pediatrai gauna tam tikras ismokas uz suskiepytu vaiku procenta. O is kitos puses yra taip, jog tarkim susiprgus Jusu vaikuciui, ji bus "atsakinga" diagnozuoti liga, skirti vaistus bei gydyma. Dabar, kai suskiepytu vaiku skaicius yra didelis, med.vadoveliuose aprasytu ligu simptomai gali buti pakite, kitaip sakant mutave nuo perdem didelio kisimosi i zmogaus organizma.
QUOTE(tatrud @ 2008 10 13, 16:21)
Kai susidomejome skiepu naudos ir zalos problema, jau buvome paskiepije ji visais iki 15 men. priklausanciais skiepais. Susipazinome su informacine medziaga ir apsisprendeme daugiau nebeskiepyti, tad nedareme MMR (tymu, parotito...) skiepo. Taciau nutareme, kad turime uzbaigti pradeta DTPw vakcinacija ir pasidareme paskutini skiepa (kokliusas, difterija...)
Sveika. Ar jau issikapstet is ligos?
Mano istorija panasi, tik mes sutojom skiepus su pirmuoju 11menesiu, o antros mergaites isvis neskiepyjom. Ir nelabai maciu senco testi skiepus, nors ta pacia DPT buvom pradeje, taciau neuzbaigem.
QUOTE(Meilė 7 @ 2008 10 30, 15:23)
Kai
sužinojau liūdną tiesą apie skiepus, apsisprendžiau savo vaikų daugiau nebeskiepinti...Norėtųsi, kad kuo daugiau žmonių sužinotų apie skiepus, kurie išties yra
tautos naikinimo priemonė...
Sveikinu, kad suzinojote kazka apie skiepu zala. Suabejoti visada sveika. Tik kiek Jus suzinot? Ar tiek, kad skiepus vadintumet naikinimo bomba? Kazkaip paranoiskai skamba. Ne genocidas jie, tiesiog tam tikram skaiciui vaiku sukelia rimtas reakcijas, kitiems mazesnes, ne visad susiejamas "nuoga akim" su skiepais, reakcijas. Bet vis gi, tenka pripazinti, jog daugumai praeina gerai arba bent vidutiniskai ir gyvena sau vaikuciai pabiruciai, ir lyg neserga.
Nepulkit mamytes i krastutinumus. Cia ne juoda - balta zaidimas
Sveika abejone, zingeidumas bei domejimasis turetu Jums daugiau spalvu atskleist.
[/url]