Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie skiepus

QUOTE(bimkutele @ 2008 07 21, 15:40)
siandiena pasirasiau,kad atsisakau skiepu,iki vieneriu metu ir gydytoja pasake,kad teisingas pasirinkimas,idomu kodel g.gif

Kitoj temoj rašei, kad skiepai jums buvo atidėti dėl sveikatos problemėlių, alergijos, o dabar dar tokia reakcija buvo, matyt, gydytoja nedrįso tau siūlyti, bet pritaria tavo pasirinkimui. Seniau alergiškų vaikų neskiepydavo, ko gero, ne tik dėl reakcijos į konkretų alergeną, bet nenorėdami provokuoti. Dabar tiek daug alergiškų, kad mažai beliktų skiepijamų. Sėkmės jums 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 07 24, 22:01)
Kitoj temoj rašei, kad skiepai jums buvo atidėti dėl sveikatos problemėlių, alergijos, o dabar dar tokia reakcija buvo, matyt, gydytoja nedrįso tau siūlyti, bet pritaria tavo pasirinkimui. Seniau alergiškų vaikų neskiepydavo, ko gero, ne tik dėl reakcijos į konkretų alergeną, bet nenorėdami provokuoti. Dabar tiek daug alergiškų, kad mažai beliktų skiepijamų. Sėkmės jums 4u.gif .

kurioje temoje as rasiau???kad mums turejo buti atideti gal ir rasiau,nes nezinojau,kad tokiais atvejais negalima skiepyti,bet tikrai nerasiau,kad mums buvo skiepas atidetas g.gif g.gif g.gif buvo tik veluotas,nes nebuvo atsakymo is neurologo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 24 liepos 2008 - 20:09
QUOTE(chivaja @ 2008 07 24, 19:00)
Biblijoj apie tai rašo.Tik neliepkite cituoti  cool.gif , nes tiksliai nežinau kurioj vietoj

beje, tai juk vistiek Jūsų nuomonės nepakeis

as ,kaip baigusi Krikscioniska univera, galiu drasiai teigti tokios vietos nera wink.gif
Atsakyti
sveikos mamos. visa tiesa apie skiepus niekada nebus atskleista. keista tik, kad mano klasiokė, medikės dukra nebuvo skiepyta. dar keista, kad JAV panorus skiepyti nuo "vaikiškų" ligų pediatrus, pastarieji kategoriškai atsisakė. dar JAV yra įsteigtas fondas, iš kurio patyrę žalą dėl skiepų šalutinio poveikio, kasmet prisiteisia milijardus.(Rituska neprašyk nuorodų, nes aš ne farmacijos kompanijos atstovė ir ne medicinos mokslų studentė, nekaupiu info apie info šaltinius). dar keista, kad mane tėvams nustojus skiepyti išsikapsčiau iš tuberkuliozės, kurios susirgimo priežasties medikai negalėjo paaiškinti, bet ligos pradžia "keistai" sutapo su skiepais. nustojusi gydytis antibiotikais beveik nesergu peršalimo ligomis, o jei ir susergu, tai nepalyginamai greičiau sveikstu.
taip pat manau, kad medicininė terminologija ne kiekvienai mamai suteikia daugiau žinių. tad tikrai ja besimėtydamos nedarote švietėjiškos paslaugos. kaip mano mylima profesorė studijų laikais sakė:"kuo žmogus labiau išprusęs ir išmanantis savo sritį, tuo jo kalba paprastesnė bei suprantamesnė". tikrai įdomu pasiskaitinėti šioje diskusijoje, tik pasigendu teiginių aiškumo. gana gydytojų, lotyniškai diagnozes rašančių. jei jau kažką įdomaus atradot, retransliuokit į žmonių kalbą.
ir dar. Rituska iš kažkurios forumietės dėl homeopatijos pasišaipė. be reikalo.ir vėl sakau iš praktikos. didieji medikai mano nėščią seserį dvi savaites antibiotikais šėrė. pakeitė tris jų rūšis. konsiliumas antakalnyje susirinkęs nieko protingo paaiškinti negalėjo. o pas ją buvo aukšta temperatūra ir šlapimo tyrimai rodė didelį kiekį leukocitų. taip pat buvo anemija, hemoglobinas itin žemas. profesoriai konsultavo. pripaišė, kad plaučių uždegimas. išrašą kai perskaičiau vos nenugriuvau. suklastota ligos epikrizė. įrašyta, jog kosėjo, nors jokio kosulio nebuvo ir apskritai jokių tipinių plaučių uždegimo požymių. na gerai, išrašė, grįžo namo ir vėl temperatūra ir t.t. suradau homeopatę, paskyrė žolinius vaistus ir per tris dienas pasveiko. stebuklais aš nelinkusi tikėti... tik tų antibiotikų gėris labai jau ribotas. gydytojai nesugeba jų skirti kada reikia, neretai išrašo "profilaktiškai". žinoma, tai kur kas lengviau nei padaryti daug tyrimų ir nustatyti tikrą diagnozę. daug patogiau tekštelt receptuką su kokiu nors Osmapox(antobiotikas), juk pastarasis indikuoja nuo kvėpavimo takų infekcijų iki salmonelių. nu į ką nors vistiek "pataikys". tfu. gerbiu savo pediatrę, kuri dar nei vieno vaiko kostelėjimo ar peršalimo negydė antibiotikais, dėl nesiskiepijimo jokių moralų neskaitė.
vadovaujuosi savo galva, o gaires nusibrėžiu analizuodama info.
Atsakyti
Musu pediatres sunus taip pat neskiepytas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 25 liepos 2008 - 07:06
http://www.bernardin...=articles/23692 http://www.lt24.lt/l.../viewitem/5794/ http://www3.vdu.lt/life/pv/skiep.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bimkutele: 25 liepos 2008 - 08:04
QUOTE(TOCAMI @ 2008 07 25, 01:33)
sveikos mamos. visa tiesa apie skiepus niekada nebus atskleista.1. keista tik, kad mano klasiokė, medikės dukra nebuvo skiepyta.2. dar keista, kad JAV panorus skiepyti nuo "vaikiškų" ligų pediatrus, pastarieji kategoriškai atsisakė.3. dar JAV yra įsteigtas fondas, iš kurio patyrę žalą dėl skiepų šalutinio poveikio, kasmet prisiteisia milijardus.(Rituska neprašyk nuorodų, nes aš ne farmacijos kompanijos atstovė ir ne medicinos mokslų studentė, nekaupiu info apie info šaltinius). dar keista, kad mane tėvams nustojus skiepyti išsikapsčiau iš tuberkuliozės, kurios susirgimo priežasties medikai negalėjo paaiškinti, bet ligos pradžia "keistai" sutapo su skiepais. nustojusi gydytis antibiotikais beveik nesergu peršalimo ligomis, o jei ir susergu, tai nepalyginamai greičiau sveikstu.
4.taip pat manau, kad medicininė terminologija ne kiekvienai mamai suteikia daugiau žinių. tad tikrai ja besimėtydamos nedarote švietėjiškos paslaugos. kaip mano mylima profesorė studijų laikais sakė:"kuo žmogus labiau išprusęs ir išmanantis savo sritį, tuo jo kalba paprastesnė bei suprantamesnė". tikrai įdomu pasiskaitinėti šioje diskusijoje, tik pasigendu teiginių aiškumo. gana gydytojų, lotyniškai diagnozes rašančių. jei jau kažką įdomaus atradot, retransliuokit į žmonių kalbą.

1.Įdomu būtų sužinoti, koks procentas medikų neskiepija savo vaikų ir palyginti tą skaičių su bendra populiacija g.gif
2.Intriguojanti istorija, tik visiškai neaišku, kokiu tikslu tuos pediatrus "išgaudė" ir nutarė skiepyti biggrin.gif Jei dabar pas mane atietų kažin kas ir pasakytų- gulkis, skiepysim nuo visko- ko gero ir aš kategoriškai atsisakyčiau bigsmile.gif
3.JAV kasmet prisiteisiami milijonai ir iš chirurgų, anesteziologų, taip pat automobilių ir buitinės technikos gamintojų, teisininkų ir pan. Ar tai leidžia teigti, kad visos šitos veiklos yra blogis g.gif
4.Jei kažkurie argumentai pasirodė pateikti per daug "moksliškai", visuomet galima tikslintis ir klausti- tema atvira diskusijoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2008 07 25, 00:33)
suradau homeopatę, paskyrė žolinius vaistus ir per tris dienas pasveiko.

Mane labai glumina tai, kad aiskinate, jog tikite, kad homeopatija isgyde sese, kada tuo tarpu ji gydesi zoliniais preparatais. Homeopatijos esme - iki nulines koncentracijos atskiesta veiklioji medziaga (neva tas skiedinys "prisimena" ir perima veikliosios medziagos poveiki). Zoliniai preparatai - visai kas kita, jie is tikruju gali buti veikiantys.

JAV APA (ministerija, atsakinga uz vaistu kontrole ir registravima) oficialiai pries kelis metus paskelbe, jog tyrimai neirode absoliuciai jokio homeopatiniu preparatu veiksmingumo, todel nebepripazista sio metodo kaip gydymo metodo. Jei neklystu, panasia pozicija yra paskelbusi ir UK sveikatos ministerija. Tai yra, po 100 metu oficialaus pripazinimo homeopatija neteko savo statuso.

Tikiu, kad pulsite aiskinti, jog yra ne vienas ir ne du pavyzdziai, kaip padejo zirneliai. Taciau, tikslumo delei:
1) ar tikrai tai homeopatiniai zirneliai, o ne zoliniai preparatai;
2) organizmas pasizymi tuo, kad sveiksta pats, t.y. i placeba reaguoja kaip i vaista.

P.S. esu meginusi homeopatiskai gydytis, poveikio nebuvo. Siuo metu, persalimo periodais ramumos delei perku visokius griphelius ir pan., tiesiog sazinei nuraimti.
Antibiotiku vartojimo taip pat neskatinu, taciau buna situaciju,kada ju tikrai reikia.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2008 07 25, 01:33)
dar JAV yra įsteigtas fondas, iš kurio patyrę žalą dėl skiepų šalutinio poveikio, kasmet prisiteisia milijardus.

taip, visi nori uzsidirbti. smile.gif o ne skaitei istorja apie Dr. Andrew Wakefield? gydytojas kuris falsifikuodamas rezultatus gavo £438 000 otkata is £3 400 000 kompensaciju tevams. tai kad nera cia labai vienareiksmiai.
o pats faktas kad toks fondas yra nestebina, nes istikruju nieks ir nesako kad VISI skiepai praeina gerai, buna atveju kai negali numatyti visko, pvz. genetine arba kita liga kuri gali paumeti po skiepo.

Rituska iš kažkurios forumietės dėl homeopatijos pasišaipė. be reikalo.ir vėl sakau iš praktikos. didieji

gink dieve, pati kitoj temoj pasiuliai kreptis pas homeopata, nes yra ligu kur homepatija padeda geria nei alopatija. bet buna atveju kai geriau kreiptis pas tradicini gydytoja. as pries krastutimumus, tokiu kaip "skiepai -nuodai, homeopatija- issigelbejimas." arba atvirksciai.
Atsakyti
Sveikutės,
įdomios čia jūsų diskusijos. Tik mas rodos, kad tiems vargšams skiepams pripaišome visas savo nuodėmes. Taip patogu, kad kažkas gali būti kaltas už mūsų vaiko alergiją. Bet ar tikrai nebuvo aibės kitų veiksnių, visiškai priklausančių nuo mūsų valios, kad tos alergijos išvengti.
Aš taip su mielu noru, apkaltinčiau skiepus, gydytojus, gal ir Dievą, kad mano vaikui astma. Deja, bet turiu savęs paklaust ar tikrai pati padariau viską: nemaitinau arba pati nėštumo metu nevalgiau visokių dešrelių su natrio benzoatais, sorbatais, gliutamatu, dirbtiniais kvapikliais, saldikliais, negėriau vaistų, sintetinių vitaminų, po n kartų purkštų vaisių ir daržovių, o kur dar visokie kompiuteriai, kopijuokliai, ir visa kita spindoliuojanti technika. Plius genetika.
Taip keista, skaityt alergiškų vaikučių skyrelyje, kiek vaikų alergiški pienui, betgi pažiūrėkit kur tos karvės ganosi - pakelėse (staiga vos ne visa tauta tapo alergiška pienui), važiuoji per Lietuvą ir matai prie autostradų tokius nuostabiai geltonus rapsų laukus, kurių aliejų paskui naudojam maistui, deja. O saulėgražų aliejus ir druska pažiūrėkit iš kur - Ukrainos (dėl tam tikrų sveikatos problemų man endokrinologas liepė nieko iš Ukrainos nevalgyt).
Neseniai teko naudot antibiotiką Zinatą, tai ten pvz. aprašytas natrio benzoato pašalinis poveikis (nes vaistai griežtai kontroliuojami), tuo tarpu kasdien suvalgom krūvas to natrio benzoato nesukdami sau gavos.
Ir aišku, taip paprasta, pasakyt, nu ne visa tai įtakos neturėjo, tačiau KALTAS SKIEPAS.
Pasakysit skiepų šalininkė, deja, nei šalininkė nei priešininkė. Nes namanau, net prisiskaičius krūvas info, kad galiu kvalifikuotai nuspręsti kuris skiepas MANO VAIKUI saugus, o kuris ne.
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2008 07 25, 11:59)
Sveikutės,
įdomios čia jūsų diskusijos. Tik mas rodos, kad tiems vargšams skiepams pripaišome visas savo nuodėmes. Taip patogu, kad kažkas gali būti kaltas už mūsų vaiko alergiją. Bet ar tikrai nebuvo aibės kitų veiksnių, visiškai priklausančių nuo mūsų valios, kad tos alergijos išvengti.
Aš taip su mielu noru, apkaltinčiau skiepus, gydytojus, gal ir Dievą, kad mano vaikui astma. Deja, bet turiu savęs paklaust ar tikrai pati padariau viską: nemaitinau arba pati nėštumo metu nevalgiau visokių dešrelių su natrio benzoatais, sorbatais, gliutamatu, dirbtiniais kvapikliais, saldikliais, negėriau vaistų, sintetinių vitaminų, po n kartų purkštų vaisių ir daržovių, o kur dar visokie kompiuteriai, kopijuokliai, ir visa kita spindoliuojanti technika. Plius genetika.
Taip keista, skaityt alergiškų vaikučių skyrelyje, kiek vaikų alergiški pienui, betgi pažiūrėkit kur tos karvės ganosi - pakelėse (staiga vos ne visa tauta tapo alergiška pienui), važiuoji per Lietuvą ir matai prie autostradų tokius nuostabiai geltonus rapsų laukus, kurių aliejų paskui naudojam maistui, deja. O saulėgražų aliejus ir druska pažiūrėkit iš kur - Ukrainos (dėl tam tikrų sveikatos problemų man endokrinologas liepė nieko iš Ukrainos nevalgyt).
Neseniai teko naudot antibiotiką Zinatą, tai ten pvz. aprašytas natrio benzoato pašalinis poveikis (nes vaistai griežtai kontroliuojami), tuo tarpu kasdien suvalgom krūvas to natrio benzoato nesukdami sau gavos.
Ir aišku, taip paprasta, pasakyt, nu ne visa tai įtakos neturėjo, tačiau KALTAS SKIEPAS.
Pasakysit skiepų šalininkė, deja, nei šalininkė nei priešininkė. Nes namanau, net prisiskaičius krūvas info, kad galiu kvalifikuotai nuspręsti kuris skiepas MANO VAIKUI saugus, o kuris ne.
mano vaikui kita diena po skiepo dingo klausa.lakstem per visus gydytojus ir visi teige,kad tai tik sutapimas.aiskino,kad vaikas jau turejo gimes klausos problemu(ju tikrai nebuvo).bande sumesti kalte nestumo patologijai.po savaites atsirado klausa.dabar visi pradejo tvirtinti,kad tai trumpalaike reakcija i skiepa.beto gal ir mano sesers mergaitei tik sutapimas?po skiepo labai karsciavo.ir dabar turi alergine astma.neteigiu,kad visos ligos nuo skiepu,bet labai pikta kai visada sakoma,kad tai tik sutapimai.beto kam skiepyti kudiki nuo tuberkuliozes jei nuo sios ligos nera vakcinos.
Atsakyti
beto kam skiepyti kudiki nuo tuberkuliozes jei nuo sios ligos nera vakcinos

paaiskink, nesupratau
. niekaip kitos vakicinos, BCG nera budas kontroliuoti sia infekcija, todel kaltinti sia vakcina kad sergamumas nekrenta arba kad ji neefektyvi negalime. bet ji apsaugo 85 proc. paskiepytu zmoniu nuo sunkiu nuo diseminuotu tuberkuliozes formu. todėl kuo didesnis sergamumas sayje, tuo placiau ji yra nuadojama. o antiskiepytojai bando si fakta isverst atvirksiai-"salyse kur naudojamas BCG , tuberuliozes atveju daugiau" smile.gif
Atsakyti