[quote=jankara,2011 04 18, 07:56]
[quote=r8e8d8e8,2011 04 12, 17:52]
turėjau ir aų tokių problemų, kai persikėliau kitur gyventi. ir šios ligos neišgydysi tol kol pati nerasi nuo ko ji atsiranda. man ginekologė labai gerai paaiškino, kad pienligė atsiranda todėl.kad kažkas netinka, dirgina: milteliai tamponai, įklotai, paketai, patalynė ar dar kas.
aš radau kas man netiko ir tu pabandyk pagalvoti, kas pasikeitė tavo gyvenime tada, kai pirmą kartą ja susirgai.
sėkmės
žinau kokia nemaloni ši liga
na, man problemos galbut sutapo su kontraceptiku naudojimo pradzia.. pavartojau metus ir meciau, jau pusmeti nevartoju, bet poblemos kartojasi... del visokiu milteliu vyksta eksperimentai, naudoju vien medvilninius kokybiskus apatinius, nedirgina manes jie, skalbiu tik rankomis , tamponu jau seniai nebenaudoju del tu paciu uzdegimu, paketus naudoju su anijonu juostele ir naturella ... siaip teigiama, kad poblemos gali daznai kartotis del saldumynu itakos.. irgi ne ta priezastis, tyriausi krauja - cukraus kiekis normalus. dabar gyvenu su viltimi, kad rytoj gausiu paselio atsakymus ir bent rasiu man padesiancius vaistus..
[/quote]
kiek zinau labiausiai si liga paumeja po menesiniu. vaistai pades tik trumpam laikui, jei nerasi kas dirgina manau ir problema liks