Aš lankiausi ir gimdžiau pas V. Balčiūnienę. Maloni gydytoja, kiek girdėjau, tai labai kompetentinga

Ir vizitais ir gimdymu esu patenkinta. Taip pat po gimdymo galėjau kitą dieną sėdėti, nes išsaugojo tarpvietę

Tik labai užsiėmus moterytė

Nervindavo ilgoki laukimai prie kabineto. Po gimdymo du kart į dieną tikrai nelankė. Iš viso gal atėjo per 4 dienas 2 kartus. Nors man išėjo taip, kad pagimdžiau penktadienio vėlų vakarą, o toliau jau savaitgalis. Ir dar kažkokią namie šventę ji turėjo

Tai va. Už vizitus kabinete (2003m.) mokėjau 30lt. O už gimdymą 300lt. jai, 100 anesteziologui ir 40lt. akušerei. Gal permažai davėm, kad lankytų kasdien po du kartus
Na, o kiek dabar kainuoja pas ją vizitai, apšvieskit jei ne sunku

Dėl Vilutienės, tai nzn. Šiaip buvau sužavėta visokais gražiais pasakojimais apie ją, bet kuo toliau, tuo daugiau visokių nelabai patenkintų atsiliepimų išlenda
Va ir dabar visai neseniai pas ją gimdė leliukas iš Šiauliečių skyrelio. Pagimdė pernešiotą vaikelį

Va ir pasitikėk. Žadėjau keist savo gydytoją į Vilutienę, bet dabar jaučiu, kad reiks likt pas savąją, bent negerų atsiliepimų negirdėjau (neskaitant kai kurias asmenines žmogaus savybes)