Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(Alchemie @ 2006 11 05, 12:54)
Na, merginos, tai papasakokit, kaip sekasi Filaretu pradineje, tu, kuriu siemet vaikiukai isejo i pirma klase, As bandziau 2007 uzrasyti savo vaika balandi, tai pasake, kad tik nuo 2007 metu sausio priimines uzrasymus. taigi laukiu kol kas sausio. Beje, kiek klaseje vaiku? Kaip mokytojos? Maniskis truputi turi loopediniu problemu ir be to judrus, bet geram pedagogui paklusta is karto ir ziuri isimylejusiomis akimis, zodziu mums verktinai reiktu rekomendacijos naujam "meiles objektui".Manau, kad eisiu kada susikambinusi paziurti mokyklos ir susipazinti su personalu, nes gyvenam vaisai salia, bet jusu rekomendacijos labai man padetu.

Mes šiemet prasėjome eiti į pirmą klase. Mokykloje šiemet pakeitė suolus, žada pakeisti langus. Daugelyje klasių sutvarkyti tualetai. Mokytojai geranoriški, direktorė griežta, teisinga. Klasėje po 25 vaikus, yra logopedė, yra psichologo etatas. pirmokus mokytoja veda valgyti atskirai nuo kitų, juos ten prižiūri. Daug būrelių, prailginta grupė iki 17,30. Mums patinka, vaikas irgi patenkintas. Vadovėliais aprūpina mokykla.
Atsakyti
Reenata, aciu. O kokia Jusu mokytoja (kaip jai sekasi su klase, ka sako tavo vaikas apie mokykla) ir ar galetum parekomenduoti (gal girdejai is dabartiniu ketvirtoku mokytoju) kuri butu geriausia, kad kitais metais as savo pirmokui galeciau pas ja vieta uzimti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 28, 11:47)
Reenata, aciu. O kokia Jusu mokytoja (kaip jai sekasi su klase, ka sako tavo vaikas apie mokykla) ir ar galetum parekomenduoti (gal girdejai is dabartiniu ketvirtoku mokytoju) kuri butu geriausia, kad kitais metais as savo pirmokui galeciau pas ja vieta uzimti

Mūsų jauna ir griežta Jovita Vaivadaite. Su ketvirtokų mamom nelabai pažįstama, darželi lankėme žveryne namas naujas tai nelabai ka pažįstu tai nieko parekomenduot negaliu. Kiek girdėjau visos mokytojos stiprios, bus žiema susirinkimas, berots vasari tai ten supažindina ir galima bus pakalbėti su mokytojom. Dukrai pradžioje kažkodėl prailginta nepatiko, tai sugalvojom kad leisim trumpiau, bet jau antra savaite apie 18 val. einam vaiko ieškoti nenori eiti namo. I prailginta eina visi ir pirmokai ir ketvirtokai, vaikai labai gražiai žaidžia net berniukai vyresni su mažesnėm metrgaitėm sutaria.
Pirmokai išsiblaškę dažnai pinigines pameta, mes buvom pamete tris kartus, atsirado su visais pinigais.
Atsakyti
QUOTE(niznaika @ 2006 11 28, 01:14)
Labutis.
Labai prašau pagalbos.
Dukrytė nuo rugsėjo eis į pirmą klasę, bet nežinau kokią mokyklą rinktis.
Gal kas ka žinot apie ,,Žiburio" pradinę mokyklą arba gal galit rekomenduot kita nebloga mokykla aplink žalgirio stadioną?
Ačiū.

Sveiki,
mano sūnus šiais metai pradėjo lankyti "Žiburio" pradinę mokyklą. Pati mokykla tikrai gera. Klasėse langai pakeisti, paremontuotos, o kadangi mokykla įsikūrusi darželio patalpose beveik visose klasėse yra ir atskiras žaidimų kambarys. Tvarka mokykloje yra, direktorė griežta, bet teisinga. Mokiniai, jei tėveliai nori, maitinami tris kartus per dieną t.y. pusryčiai, pietūs, vakarienė. Maistas skanus, taip bent jau sako sūnus. Prailginta dienos grupė iki 18.00, realiai prabūta valanda 1Lt. Mokykloje yra logopedas, psichologas. Yra daug ir įvairių būrelių mokamų ir nemokamų. Kūno kultūros mokytoja norinčius išmokti plaukti ir lankyti plaukimo būrelį vežioja į mokyklą, kažkur žirmūnuose, kur yra baseinas.
Įėjimas i mokyklą su magnetinėmis kortelėmis, jas galima įsigyti mokykloje, bet yra ir skambutis, tada duris atidaro budinti. Gerai, nes po mokykla bet kas šmirinėti negali.
Apie mokymąsi. Programa ta pati kaip ir kai kuriose kitose Vilniaus mokyklose - lietuvių "Šaltinėlis", matematika "Skaičių šalis". Knygomis pasirūpina mokyklos bibliotekininkė. Mokslo žinių kokybė priklauso nuo mokytojos, apie jas nieko negaliu pasakyti, nes nežinau.
Yra mokyklos internetinis puslapis www.ziburio.vilnius.lm.lt.
Aš patenkinta savo pasirinkimu dėl mokyklos, nes ieškojau kur vaikas būtų saugus, užsiėmęs ir visą dieną, nes abu su vyru dirbame, o senelių šalia nėra, vieną palikti dar ankstoka. Sūnus patenkintas taip pat, jam gerai.

Atsakyti
Fima, labai ačiū už info. Man bus nors šiek tiek ramiau.
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif
Su Naujaisiais Metais 4u.gif

Šitą temą man yra aktuali, nes mano sūnus nuo rugsėjo mėn eis į mokyklą. Dabar tik reikia pasirinkti mokyklą.

Gal ką nors girdėjot apie V. Nemunėlio pradinę mokyklą Vilniuje ? Kokios mokytojos, kokia aplinka ?
Domina bet kokia informacija. Ačiū.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mano dukrytė jau rudenį bus pirmokėlė mirksiukas.gif , galvojame apie Medeinos pradinę arba Žemynos pagrindinę mokyklas, neapsisprendžiu doh.gif
Gal kas lanko Medeinos mokyklą gali ką nors daugiau papasakoti - gal kokią mokytoją parekomenduoti, apie būrelius, mokyklos mikroklimatą... Domina viskas, labai labai reikia informacijos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif

Mane labai domina Sviesos mokykla, kokia ten atmosfera, kokios salygos? Kokias mokytojas rekomenduotumet. Laikas jau pasirinkti mokykla sunui.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 11 05, 13:54)
Na, merginos, tai papasakokit, kaip sekasi Filaretu pradineje, tu, kuriu siemet vaikiukai isejo i pirma klase, As bandziau 2007 uzrasyti savo vaika balandi, tai pasake, kad tik nuo 2007 metu sausio priimines uzrasymus. taigi laukiu kol kas sausio. Beje, kiek klaseje vaiku? Kaip mokytojos? Maniskis truputi turi loopediniu problemu ir be to judrus, bet geram pedagogui paklusta is karto ir ziuri isimylejusiomis akimis, zodziu mums verktinai reiktu rekomendacijos naujam "meiles objektui".Manau, kad eisiu kada susikambinusi paziurti mokyklos ir susipazinti su personalu, nes gyvenam vaisai salia, bet jusu rekomendacijos labai man padetu.

Papildyta:
QUOTE(grazina111 @ 2007 01 03, 14:00)

sveika, norejau suzinoti , gal jau lanketes filaretu pradineje, as noreciau ten uzrasyti savo sunu , nes netoli darbo , bet mes gyvename uzmiestyje ir nezinau kaip ten su deklaruota vieta , ar praso , ar imanoma kaip nors kitaip blush2.gif aciu uz atsakyma
Atsakyti
Sveiki,

nuo rugsejo leisiu dukryte i mokykla. Galvoju apie Antakalnio vidurine. Gal ka nors zinote apie pradines tos mokyklos klases? Paziurejau, kad butu galimybe rinktis mokytojas - Andra Ramanauskiene, Ilona Lutciene, Stase Karkliene arba Violeta Jonaityte. Gal kieno vaikuciai pas jas mokesi?
Atsakyti
Filaretu mokykla atviru duru diena darys 31 kovo.
Kaip ten su uzrasymu nezinau, nes mes tai priklausome Filaretu mokyklai, tai kaip ir nebutus problemu ten uzsirasyti.
Del Antakalnio vidurines, tai cia kuri, man jos vis maisosi. Jei ta kur prie Antakalnio turgelio, tai kiek zinau pradiniu klasiu mokytojos labai geros. Mano sesers trys vaikai ten ejo ir jaunesnioji dar vis ketvirtoje klaseje, tai pradine mokykla stipri, bet toliau nerekomenduoju.
Atsakyti
[QUOTE: Del Antakalnio vidurines, tai cia kuri, man jos vis maisosi. Jei ta kur prie Antakalnio turgelio, tai kiek zinau pradiniu klasiu mokytojos labai geros. Mano sesers trys vaikai ten ejo ir jaunesnioji dar vis ketvirtoje klaseje, tai pradine mokykla stipri, bet toliau nerekomenduoju]

Ne, Antakalnio vidurine yra buvusi 18ta, Antakalnio pradzioje. Kiek zinau, dabar pradines klases netgi perkeltos i buvusia rusu 5 vidurine mokykla.
Atsakyti