Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(NY usa @ 2006 06 08, 13:55)
dekui waiworykstei uz atsakyma,bet as savo sunu perkeliau pas kita mokytoja.priezasties nelabai atvirai noriu skelbti forume(butu neetiska mokytojos Loretos atzvilgiu). tik per pirma vaiku susipazinimo diena,keletas vaiku is jos "pabego" pas kitas mokytojas. kaip susidariau ispudi,kiekviena mokytoja giria savo buvusius ketvirtokus,kad jie patys geriausi is ketvirtu klasiu.(kas pakels suniui uodega,jei ne jis pats;) )

apie mokytoja Janina esu girdejusi labai gerus atsiliepimus.svelni,demesinga,mylinti vaikus ir gera pedagoge.

tai tiek ziniu.

Ačiū, ačiū, nuraminote mane, nes taip viskas pasisuko, kad užrašėm mažąjį vos ne paskutinėm dienom į šią mokyklą ir buvo gana neramu. Labai gera buvo išgirsti, kad pataikėm pas gerą mokytoją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NY usa @ 2006 06 08, 13:55)
dekui waiworykstei uz atsakyma,bet as savo sunu perkeliau pas kita mokytoja.priezasties nelabai atvirai noriu skelbti forume(butu neetiska mokytojos Loretos atzvilgiu). tik per pirma vaiku susipazinimo diena,keletas vaiku is jos "pabego" pas kitas mokytojas. kaip susidariau ispudi,kiekviena mokytoja giria savo buvusius ketvirtokus,kad jie patys geriausi is ketvirtu klasiu.(kas pakels suniui uodega,jei ne jis pats;) )

apie mokytoja Janina esu girdejusi labai gerus atsiliepimus.svelni,demesinga,mylinti vaikus ir gera pedagoge.

tai tiek ziniu.

Neįvardijamos priežastys, tiesiog pletkų lygis, kiekvienas turim teisę į savo nuomonę ir priimam sprendimus geriausius savo vaikams, to ir palinkesiu visom mamytėm smile.gif
Atsakyti
Savo nuomone ir patirtimi apie Genio mokyklą galėčiau pasidalinti, jeigu jūs patikėtumėte. O patikėti bus sunku. Teks pramerkti plačiau akis ir nesidairyti kas ką sakė ir pasakė. Pradėkim nuo mokytojų pasirinkimo. Kas toje mokykloje jums rekomenduoja mokytojas? Direktorė! O koks jai interesas? Paprastas. Materialus. Taigi mokytoją gausit pagal savo piniginės storį, o ne pagal gerumą ar blogumą. Niekas prastų mokytojų mokykloje nelaikė ir nelaikys. Jeigu mokytoja su patirtimi ir išmoko vaikus, vadinasi, jai teks vaikai su problemomis. Jaunimėlis gaus "lengvesnės duonelės". Štai ir visa aritmetika. O kodėl pagal piniginės storį? Tai todėl, kad ir mokytojai ir direktorė irgi valgyt nori. Bet ne visi. Su "mažesniu apetitu" ir patirtimi - blindžiuose. Geras mokytojas tas, kurio rezultatai geri ir vaikai patenkinti. O mokytojos Loretos vaikai - visi į Jėzuitų gimnziją įstojo praeitoje laidoje, bet to nepasakysi apie išgirtas "svajonių mokytojas". Taigi patarčiau mažiau pletkais vadovautis ir ypač suinteresuotų direktorių visokių, o pasiklausti mokinių ir jų tėvų. Dabar mokykloje vien intrigos, nes sistema tokia sugalvota. "Kas yra kas"- sunku susigaudyti.
Atsakyti
Na aš mokytojos nesirinkau, pas kurią papuolėm pas tą ir būsim. Tikrai nesiruošiu dar kažkokių pinigų mokėti, kad gaučiau "gerą" mokytoją. Kas ten žino kuri ištikrųjų gera. Dar ir nuo vaiko priklauso
Atsakyti
wub.gif Būtent ir nereikia mokėti, nes nuo tų "mokėjimų" tik blogiau vaikui. Kas gi patikrins gavusio pinigus sąžinę, jeigu tokia ir būtų, tai ji būtų nešvari. Ar galima prekiauti "geromis" ir "blogomis" mokytojomis? Siaubas kažkoks. Vadinasi ir mokytoja vertinama... neaišku, švelniai sakant, už ką. Tai kuo daugiau moki... tuo wub.gif daugiau purvo ir spekuliacijų.
Atsakyti
Ieškojau informacijos apie šia mokyklą, bet ne labai ką radau, gal atsiras mamų kurios papasakos apie šia mokykla, joje dirbančius mokytojus? įdomu ir geri ir blogi atsiliepimai.
Atsakyti

Mano dukrytė baigė šiemet šią mokyklą .Šauni mokykla ir puiki pirmoji mokytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JOVITA A. @ 2006 06 30, 21:30)
Mano dukrytė baigė šiemet šią mokyklą .Šauni mokykla ir puiki pirmoji mokytoja  thumbup.gif

O kokia mokytojos pavardė, mano panele labai jautri, tai nezinau reiktu kuo švelnesnės mokytojos, kad nesukompleksuotų ir nedingtu noras mokintis.
Atsakyti
Parašiau tau į asmeninę smile.gif
Atsakyti
Tai negi niekas neves į šia mokyklą vaikučiu? g.gif
Atsakyti
mes siemet su sunum pirmokai Medeinos pradineje, dukra jau i trecia klase eina:)
Atsakyti
Mamytes, o kas vedat vaikus i Volunges pradine mokykla?
Kazkaip neradau atsiliepimu, o siuo metu sprendziam dilema-vaikina uzrasyti i Antakalnio vidurine (kur kitais metais gera mokytoja ima pirmokus) ar i salia namu esancia Volunges mokykla g.gif Buciau labai dekinga uz komentarus apie Volunges mokytojus ax.gif Galima ir pletku lygyje, patikrinsim tongue.gif
Atsakyti