Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(Reklamiste @ 2006 03 15, 10:20)
Mano dukra mokosi Filaretų pradinėj. Logopedė yra, žinau, nes keli vaikai iš klasės lanko. O dėl anglų kalbos tai irgi gerai - nuo šių ar kitų metų bus galima rinktis pagrindinę kalbą: anglų arba vokiečių  thumbup.gif Aš dėl šito irgi nerimavau, bet dabar viskas išsisprendė.

Aciu 4u.gif labai nudziuginai. O kur paskui vaikai eina is Filaretu pradines? I Uzupio gimnazija, ar nera rysio su kokia aukstesne mokykla po Filaretu pradines?
Mums dabar tai visai salia namu ir pagrindiniu gatviu nereikes pereidineti, bet planuojame statyti nama ir tada busime Baltupiuose, taigi teks vezioti vaiki verysad.gif
Beje, gal zinote, tos minetosios geros mokytojos Kristina ir Inga, gal nuo 2008 ims maziukus nuo pirmos klases? ax.gif labai noretusi pas jas papulti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 04 17, 10:34)
Aciu  4u.gif labai nudziuginai. O kur paskui vaikai eina is Filaretu pradines? I Uzupio gimnazija, ar nera rysio su kokia aukstesne mokykla po Filaretu pradines?
Mums dabar tai visai salia namu ir pagrindiniu gatviu nereikes pereidineti, bet planuojame statyti nama ir tada busime Baltupiuose, taigi teks vezioti vaiki verysad.gif
Beje, gal zinote, tos minetosios geros mokytojos Kristina ir Inga, gal nuo 2008 ims maziukus nuo pirmos klases? ax.gif labai noretusi pas jas papulti

Po Filaretu dauguma vaiku eina i Vileisio pagrindine, veliau ir i gimnazija. Tavo vietoje leisciau ten, kur dabar patogiau - ateity matysit, ar verta vezioti, ar geriau pereiti kitur.
Pirmos klases jau yra komplektuojamos, tai gali eiti ir susipazinti su busimomis mokytojomis. Kol yra vietu, klase galima pasirinkti - paskui nebus galimybiu.
Atsakyti
Kiek žinau, klasės Filaretų mokykloj jau suformuotos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrin @ 2006 04 10, 20:10)
Labukas
O kas nors gyvenantis Zirmunuose galetu patarti i kokia mokykla leisti vaika?
Aciu.

Katrin, balandzio 26 Prano Masioto mokykleleje atviru duru dienos smile.gif pabandyk apsilankyti mirksiukas.gif
Bent jau man atrodo, kad pradinukams ji labiau tinkama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 04 24, 15:00)
Kiek  žinau, klasės Filaretų mokykloj jau suformuotos blink.gif

Aš jums sakau, kad gera mokykla smile.gif Paklausa milžiniška. Bet pagal gyvenamą vietą gal dar gali priimti?
Mes tai į sarašus užsirašėme sausio mėn. Priėmė. O dabar ramu - antrą vaiką priims automatiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 04 24, 16:00)
Kiek  žinau, klasės Filaretų mokykloj jau suformuotos blink.gif

QUOTE(Reklamiste @ 2006 04 25, 13:15)
Aš jums sakau, kad gera mokykla smile.gif Paklausa milžiniška. Bet pagal gyvenamą vietą gal dar gali priimti?
Mes tai į sarašus užsirašėme sausio mėn. Priėmė. O dabar ramu - antrą vaiką priims automatiškai biggrin.gif

Šiandien kaip tik dar suspėjom užrašyti saviškį į šią mokyklą, nes dar padarė vieną papildomą pirmokėlių klasę.

Dar info- mokykloje vaikai bus su uniformomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CLEAR @ 2006 05 03, 23:10)
Šiandien kaip tik dar suspėjom užrašyti saviškį į šią mokyklą, nes dar padarė vieną papildomą pirmokėlių klasę.

Dar info- mokykloje vaikai  bus su uniformomis  smile.gif

Bet sakė, kad tos uniformos daugiau šventėms, kasdien jų nenešioja, o galėtų. CLEAR, o pas kokią mokytoją patekot, gal mūsų vaikai bus klasiokai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dauga: 04 gegužės 2006 - 07:25
QUOTE(dauga @ 2006 05 04, 08:24)
Bet sakė, kad tos uniformos daugiau šventėms, kasdien jų nenešioja, o galėtų. CLEAR, o pas kokią mokytoją patekot, gal mūsų vaikai bus klasiokai 4u.gif

na ir aš pastebėjau, kad vakar vaikai buvo be uniformos smile.gif ir taip, ir taip gerai. Bet jei reikėtų kasdien, tai sakiau savo berniokui imčiau 2 vnt. doh.gif jei ne tris doh.gif

o mokytojos vardo ir pavardės aišku neužsirašiau iš tos laimės blush2.gif ir dabar nebeprisimenu, bet kaip supratau tai mes eisim i tą papildomą klasę, nes pirmosios trys jau sukomplektuotos pilnai po 24 vaikus, o šitoj dar buvo vietos ir čia bus mažiau vaikų nei anose.

o jūs gal į pirmąsias papuolėt, nes ankščiau susitvarkėt su popieriukais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2006 04 25, 07:56)
Katrin, balandzio 26 Prano Masioto mokykleleje atviru duru dienos  smile.gif pabandyk apsilankyti mirksiukas.gif
Bent jau man atrodo, kad pradinukams ji labiau tinkama smile.gif

Katrin, ziurint kuriam zirmunu gale gyvenat. Kiek zinau, i mokyklas dabar priima grieztai pagal gyvenama vieta. Na nebent, turi tusciu vietu rolleyes.gif
O mokykla , man atrodo, nera tiek svarbi, kiek is tiesu pas kokia mokytoja papuls. tokios kaip Masioto mokyklos, turi savu pliusu ir minusu... pagalvok, kad vaikai laisves turi maziau, sporto sales nera, valgykla maza ir pan. Aisku, aplinka jaukesne, bet po 4metu vistiek tures eiti i ''didele'' mokykla. tai gal geriau is karto pratinti? Na, cia tau rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CLEAR @ 2006 05 04, 10:22)
na ir aš pastebėjau, kad vakar vaikai buvo be uniformos  smile.gif ir taip, ir taip gerai. Bet jei reikėtų kasdien, tai sakiau savo berniokui imčiau 2 vnt.  doh.gif  jei ne tris  doh.gif

o mokytojos vardo ir pavardės aišku neužsirašiau  iš tos laimės  blush2.gif ir dabar nebeprisimenu, bet kaip supratau  tai mes eisim i tą papildomą klasę, nes pirmosios trys jau sukomplektuotos pilnai  po 24 vaikus, o šitoj dar buvo vietos ir čia bus mažiau vaikų nei anose.

o jūs gal  į pirmąsias papuolėt, nes ankščiau susitvarkėt su popieriukais  ax.gif

Aš žinau pirmų trijų pavardes Jovita Vaivadaitė, Virginija Mykolaitienė, Valda Misiulaitienė. Jovita jauna, o kitos vyresnės. Aš, kai rašiau prašymą, nenurodžiau pas kurią mes norėtumėm, nes nei apie vieną nieko nežinojau, o po atvirų durų dienos mano vaikis užsimanė pas Jovitą blush2.gif . Tai aš nuėjau pas direktorę ir paprašiau į jos klasę. Bet pasirodo vietų jau nebuvo pas ją doh.gif . Tai mus užrašė irgi į tą papildomą klasę. Sakė mokytoja bus jauna, grįžta po dekretinių. O vardas lyg irgi Virginija g.gif
Atsakyti
QUOTE(dauga @ 2006 05 04, 18:05)
Aš žinau pirmų trijų pavardes Jovita Vaivadaitė, Virginija Mykolaitienė, Valda Misiulaitienė. Jovita jauna, o kitos vyresnės. Aš, kai rašiau prašymą, nenurodžiau pas kurią mes norėtumėm, nes nei apie vieną nieko nežinojau, o po atvirų durų dienos mano vaikis užsimanė pas Jovitą blush2.gif . Tai aš nuėjau pas direktorę ir paprašiau į jos klasę. Bet pasirodo vietų jau nebuvo pas ją doh.gif . Tai mus užrašė irgi į tą papildomą klasę. Sakė mokytoja bus jauna,  grįžta po dekretinių. O vardas lyg irgi Virginija g.gif

tai atrodo tikrai būsim klasiokai, nes ir mes pas tą mokytoją kur iš dekretinių grįžta, dėl jos ir daro tą papildomą klasę ir ji gan jauna- apie 30 smile.gif

tai susitiksim per susirinkimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CLEAR @ 2006 05 04, 23:32)
tai atrodo tikrai būsim klasiokai, nes ir mes pas tą mokytoją kur iš dekretinių grįžta, dėl jos ir daro tą papildomą klasę  ir ji gan jauna- apie 30  smile.gif

tai susitiksim per susirinkimą  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti