Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(Klauda @ 2006 01 18, 18:19)
Sveiki  4u.gif
Gal kas turėtų informacijos apie ''Vyturio'' pradinę mokyklėlę, ji randasi Justiniškėse, Vilniuje, Dėkoju iš anksto 4u.gif

Laba diena smile.gif
Na ką, aš pati lankiau šitą mokyklą, tai galiu pasakyti tik daug gero. Labai šauni mokykla, šilta atmosfera joje ax.gif
Šiaip apie ją nemažai parašya atsiliepimų. Jei neklystu, net atskira tema sukurta mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

uzsiraseme i Genio pradine mokykla. Esu prisiklausiusi kad labai gera mokykla, gera vieta ir mokytojos geros ir pan. Bet labiau domina kokios rinkliavos populiarios toj mokykloj ir kokia mokytoja pasirinkti. Gal kieno vaikas eina i 4 klase siais metais ir galetume visokia informacija pasidalinti.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas gali ka nors gero ar blogo pasakyti apie ''Lietuviu namus''.
Ar mokosi ten kieno nors vaikuciai?
Atsakyti
[Aš tai kažkaip pirmą kartą apie tokius girdžiu... blink.gif g.gif
[/quote]

Jie yra Dzuku g-vej, ten mokosi lietuviukai, kuriu tevai gyvena ne Lietuvoje, bet tokiu pradinuku buna tik vienas kitas. Kazkaip vilioja kai klasej 12-16 mokiniu.
Atsakyti
Sveikos mielos mamos!
Prasyciau info apie "Ziburio" pradine mokykla (Tuskulenu g. 30). Ruosiuosi ten leisti savo sunu. Noriu suzinoti kokios bus pirmokeliu mokytojos. Gal kas zino ir galetu rekomenduoti.
Busiu labai dekinga uz visa suteikta info.
Atsakyti
Mano sunus baigia Genio mokykla, nemokejau ne lito, kad priimtu. Mokykla esu patenkinta, geri pedagogai, jokiu incidentu per 4 mokslo metus nebuvo. Liuks mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Vilyte @ 2006 01 06, 22:13)
Dar kartą labai prašau, kas galit, suteikit kokią nors info apie Volungės ir P.Mašioto pradines m-klas. Šiaip čia labai gyrė P.Mašioto, bet dabar girdėjau, kad jie labai "pasikėlė", sunkiai priima vaikus iš kitų rajonų - tiesiog pastaruoju metu sulaukiau nekokių atsiliepimų. Todėl labai domintų Volungės m-kla.
Mano dukra lanko Volunges prad m-kla.Didziausias pliusas-praktiskai kieme.Bet jei buciau zinojusi,tai buciau neleidusi i sia m-kla schmoll.gif Man ten ziauriai nepatinka,bet kadangi dukra pakankamai stropi ir kruopsti,tai nusprendziau nekeisti,nes po 4kl vel keisis aplinka ir kl draugai.
Pirmiausiai,tai ponia DIREKTORE 4u.gif Net kai televizija ieskojo jos nerado ir tel niekas nazinojo ir nedave....nu mistine asmenybe smile.gif As jos taip pat nemaciusi.O pavaduotoja nebloga,praktiskai visus reikalus tvarko.
Valgykla ir maitinimas-TRAGISKAS.Vaikas praso kad tik neliepciau ten pietauti,nesasi is namu.Pastoviai vaikai apsinuodija,ta paliudijo ir musu gyd,kuri dirba Antakl.klinikose.
Nu vnz vardinciau ir vardinciau....Bet kazkaip radom kompromisa,dukra ne problematiska,aciu Deivui pakeite anglu kl mokytoja,aukletoja nebloga,maitiname namie susirado fainas drauges,tai taip ir susitaikem....Kas turi pasirinkima,tai Volunges NEREKOMENDUOJU 4u.gif Deja Antakalnyje gyvenantiems nelabai yra pasirinkimas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egl@ @ 2006 03 10, 16:12)
Mano dukra lanko Volunges prad m-kla...

Labai ačiū tau, egl@

Mus jau galima sakyt priėmė į P.Mašioto m-klą clap.gif yahoo.gif yahoo.gif Buvom susitikę su direktore - labai faina moteris thumbup.gif Daug kalbėjome, aprodė m-klą. Žodžiu, pagyrė mus su vyru, kad taip iš anksto rūpinamės, nes pridavėm visus reikiamus dokumentus: parašėm vietoj prašymą, pristatėm sveikatos pažymą ir užpildėme 2 proc. nuo pajamų formą. Net leido pasirinkti mokytoją ax.gif thumbup.gif Uch, net akmuo nuo širdies nukrito, galim ramiai laukti rudens.

Tas rajonas (Žirmūnuose prie Hiper RIMI) apsistatė naujais namais, todėl ir mokykla pasidarė labai paklausi. O kadangi pirmenybė yra rajono vaikams - kitiems sunkoka ten pakliūti, nebent yra kokia "pateisinama" priežastis. Mūsų atvejų tėvelis dirba prie Hyper RIMI - tai mums pakeliui.
Atsakyti
QUOTE(egl@ @ 2006 03 10, 14:12)
Mano dukra lanko Volunges prad m-kla.Didziausias pliusas-praktiskai kieme.Bet jei buciau zinojusi,tai buciau neleidusi i sia m-kla schmoll.gif Man ten ziauriai nepatinka,bet kadangi dukra pakankamai stropi ir kruopsti,tai nusprendziau nekeisti,nes po 4kl vel keisis aplinka ir kl draugai.
Pirmiausiai,tai ponia DIREKTORE 4u.gif Net kai televizija ieskojo jos nerado ir tel niekas nazinojo ir nedave....nu mistine asmenybe smile.gif As jos taip pat nemaciusi.O pavaduotoja nebloga,praktiskai visus reikalus tvarko.
Valgykla ir maitinimas-TRAGISKAS.Vaikas praso kad tik neliepciau ten pietauti,nesasi is namu.Pastoviai vaikai apsinuodija,ta paliudijo ir musu gyd,kuri dirba Antakl.klinikose.
Nu vnz vardinciau ir vardinciau....Bet kazkaip radom kompromisa,dukra ne problematiska,aciu Deivui pakeite anglu kl mokytoja,aukletoja nebloga,maitiname namie susirado fainas drauges,tai taip ir susitaikem....Kas turi pasirinkima,tai Volunges NEREKOMENDUOJU 4u.gif Deja Antakalnyje gyvenantiems nelabai yra pasirinkimas verysad.gif

O kaip ten mokytojos? Gal gali kokia parekomenduoti, ar jos taip pat tragiškos?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2006 01 05, 19:52)
Gal kas zinote ar yra logopede Filaretu pradineje ir Volungeje?
Ir dar, ar Volungeje yra galimybe mokytis anglu kalbos?
Siaip Filaretai man labai tiktu, bet ta vokieciu kalba  verysad.gif labai noretusi anglu kalbos. gal per pora metu atsiras, nes paskui noreciau, kad vaikas salia anlgu mokytusi pvz kaip antra uzsienio rusu kalba, ar ispanu, bet ne vokieciu..nors aisku, dar anskti apie tai.

Mano dukra mokosi Filaretų pradinėj. Logopedė yra, žinau, nes keli vaikai iš klasės lanko. O dėl anglų kalbos tai irgi gerai - nuo šių ar kitų metų bus galima rinktis pagrindinę kalbą: anglų arba vokiečių thumbup.gif Aš dėl šito irgi nerimavau, bet dabar viskas išsisprendė.
Atsakyti
Labukas
O kas nors gyvenantis Zirmunuose galetu patarti i kokia mokykla leisti vaika?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2006 03 15, 08:26)
O kaip ten mokytojos? Gal gali kokia parekomenduoti, ar jos taip pat tragiškos?
Gera mokytoja - vienintelis issigelbejimas,deja ,nezinau siu metu pirmoku mokytoju ax.gif kitais metais baigs 4kl,tai sias zinau 4u.gif
Atsakyti