Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(Lialondra @ 2012 11 08, 17:47)
Sveikutes, mamytes, kitais metais mano vaikui bus 6, noreciau leisti i vadinamaja nulinuku klase. Gal zinote kokiose vilniaus mokyklose yra islikusios nulinuku klases? Busiu dekinga uz suteikta informacija  4u.gif
Papildyta:
Idealiausiai butu surasti info apie tokias nulines klases senamiesio, naujamiesio rajonuose. Bet siaip galima ir kitur smile.gif

Tikrai yra Riešės mokykloje. Vadinasi ne visur išnyko. Dar privačioje VIMS mokykloje, netoli stoties
Atsakyti
Privacios nelabai ikasiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2012 11 09, 16:15)
O koks mazdaug mokestis metams?

[U]

Mėnesiui priešmokyklinukams, man atrodo, 300 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Dinozauras @ 2012 11 12, 11:52)
[U]

Mėnesiui priešmokyklinukams, man atrodo, 300 Lt.

Aciu 4u.gif Bet kaip supratau tai atsiliepimai apie sia mokykla isties neblogi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2012 11 12, 15:39)
Aciu  4u.gif  Bet kaip supratau tai atsiliepimai apie sia mokykla isties neblogi smile.gif

Mes asmeniškai esame labai patenkinti - ir kuo toliau, tuo labiau.
Atsakyti
QUOTE(Dinozauras @ 2012 11 13, 07:52)
Mes asmeniškai esame labai patenkinti - ir kuo toliau, tuo labiau.

O kokiose patalpose vyksta pamokos: filaretu ar gostauto? Beje, sian skambinau sake mokestis 450 Lt priesmokyklinukams...
Atsakyti
Pamokos vyksta Gostauto, filaretu jie man regis neturi. Priesmokyklinukams mes dabar mokam 400 lt, nuo kitu metu pirmokams 450 lt (nebent pakels mokesti...).
Siaip siulyciau nueiti apsiziureti ir pasikalbeti su direktoriumi.
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti apie Pavilnio pradine mokykla. Kokios mokytojos?Kaip mokymosi salygos,aplinka?
Atsakyti
Sveiki,
noriu visus pakviesti sausio 9 d. 17 val. arba sausio 10 d. 10 val. į Vilniaus Taikos progimnaziją. Čia vyks renginukas tėveliams ir vaikučiams. Bus rodomi kalėdiniai vaidinimai bei pristatomos būsimos pirmokėlių mokytojos. Labai kviečiu užsukti. Esu būsima pirmokėlių mokytoja Gražina. Renginio metu bus ekskursija po mokyklą, taip pat stengsiuos atsakyti į jums rūpimus klausimus ruošiantis mokyklai. Labai lauksiu Jūsų visų, pagarbiai Gražina smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Anilė @ 2012 04 19, 22:49)
Į Šv. Juozapo mokyklą, Jeruzalės g-vėje.

Mielos mamos,

maniškis rudenį taps pirmoku, ir labai domimės šia šv. Juozapo mokykla. Forume nieko apie šią mokyklą neradau - gal kas lanko šią mokyklą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zioge @ 2013 01 08, 11:45)
Mielos mamos,

maniškis rudenį taps pirmoku, ir labai domimės šia šv. Juozapo mokykla. Forume nieko apie šią mokyklą neradau - gal kas lanko šią mokyklą? 4u.gif

Mokosi 2 draugų vaikai. Viskas super ten, maloni aplinka, geros mokytojos ir visa kita.
Atsakyti
Sveikos , gal kas esate girdėję apie šv.Juozapo mokyklą Jeruzalėje - niekur nėra jokių atsiliepimų , o vaiką užrašyt netoli namų norėtųsi .... labai laukiu pasisakymų . 4u.gif
Atsakyti