Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

QUOTE(Sraigutė @ 2010 01 28, 22:58)
Sveikos, mamulės!

Mažai ką teradau šioje temoje apie Karoliniškių mokyklas "Ryto" ir "Spindulio". Prašau, pasidalinkit patirtimi, jei yra tokių, lankančių...maniškis šokuos į pirmą klasę šiais metais, tad nežinau, ką pasirinkt...svarbu, be abejo, kad mokytoja būtų smagi pirmoji!

Ačiū labai! 4u.gif  biggrin.gif

Sveiki, apie šias mokyklas galite pasiskaityti temoje ,,Karoliniškių raj. mokyklos".
Atsakyti
Sveiki, gal kas parašytų atsiliepimą apie Kristoforo pradinę mokykla, susiklosčius aplinkybėms, teks vaiką ten vesti, o informacijos labai mažai g.gif
esu girdėjus , kad skandalas buvo toje mokykloje dėl apleistų patalpų
Labai laukiu info blink.gif
Atsakyti
Bandykit eiti į Tuskulėnus-tikrai gera mokykla,viskas tvarkinga,tik tinkamai pasirinkite mokytoją. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciurka1 @ 2010 04 07, 20:02)
Bandykit eiti į Tuskulėnus-tikrai gera mokykla,viskas tvarkinga,tik tinkamai pasirinkite mokytoją. bigsmile.gif

Tai , kad Kristoforo PRADINĖ yra Kalvarijų g. norėčiau info apie šią mokykla unsure.gif
Atsakyti
kokiose is pradiniu mokyklu yra atskiras zaidimu ar prailgintos grupes kambarys ?
kur galima pasirinkti mokytoja ?
kur nedaug vaiku ?
maistas geras ?

jei tokiu isvis yra biggrin.gif

apsvieskit mane atsilikusia 4u.gif i pradine mokykla vaikai eina iki kelintos klases ?
iki 4os ?

ar galima leist i vidurine nuo 1os klases, kaip buvo anksciau ?

nuo kada uzrasyt vaika i mokykla ?

lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2010 04 22, 14:44)
kokiose is pradiniu mokyklu yra atskiras zaidimu ar prailgintos grupes kambarys ?
kur galima pasirinkti mokytoja ?
kur nedaug vaiku ?
maistas geras ?

jei tokiu isvis yra  biggrin.gif

apsvieskit mane atsilikusia  4u.gif  i pradine mokykla vaikai eina iki kelintos klases ?
iki 4os ?

ar galima leist i vidurine nuo 1os klases, kaip buvo anksciau ?
nuo kada uzrasyt vaika i mokykla ?

lotuliukas.gif  4u.gif

Daugumoje pradiniu mokyklu yra pailgintos dienos gruper bei zaidimu kambariai.

Del mokytoju pasirinkimo- tai jau cia reiktu su mokyklos valdzia kalbetis. Kai kur leidziama, kai kur nelabai, kai kur grieztai- ne smile.gif

Yra dar viduriniu mokyklu, kuriose pradines klases. Kai kurios gimnazijos taip pat turi savo pradines klases. Pradine mokykla- nuo 1 kl iki 4 kl.

Ziurint kokio amziaus jusu vaikas. Siaip atviru duru dienos prasideda pavasari( balandi geguze), uzrasytai taip pat. Beje, cia galioja tas pats kaip ir darzeliuose- uzrasoma pagal gyvenamas vietas, bet.... visur viskas imanoma ax.gif lotuliukas.gif

Koks Vilniaus rajonas Jus labiau domina?

Sekmes paieskose mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 04 22, 15:42)
Koks Vilniaus rajonas Jus labiau domina?

Sekmes paieskose mirksiukas.gif  4u.gif

dekui uz atsakyma 4u.gif rajonas nesvarbu, nes kur rasiu gera mokykla ten pirksiu namus biggrin.gif mirksiukas.gif

gal i gimnazija lyst g.gif kad netampyt vaiko tudi siudi. pamenu, kaip po 3 klasiu mane permete i vidurine...svetima viskas buvo...

vaikas keliaus i 1a klase uz 3 metu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 22 balandžio 2010 - 18:29
QUOTE(Savannaa @ 2010 04 22, 19:29)
dekui uz atsakyma  4u.gif  rajonas nesvarbu, nes kur rasiu gera mokykla ten pirksiu namus  biggrin.gif  mirksiukas.gif

gal i gimnazija lyst  g.gif  kad netampyt vaiko tudi siudi. pamenu, kaip po 3 klasiu mane permete i vidurine...svetima viskas buvo...
vaikas keliaus i 1a klase uz 3 metu  smile.gif

Na, nezinau. Kaip kam. Maniske viena lanke vidurineje, kita- siuo metu pradineje.
As pati dirbusi pradineje mokykloje. Galiu buti saliska blush2.gif

Saunuole mama, kad sitaip anksti pradeda rupintis 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Esu paskutinio kurso studente ir rasau darba vaiku gimtadieniu tema.. kadangi kolkas dar lankausi Vestuviu temuteje, man labai reikia jusu pagalbos..

Labai prasau jusu uzpildyti anketa, kuri yra zemiau:

Vaiku gimtadieniu anketa

Labai labai jums dekoju!!!!
Atsakyti
Apklausa baigesi ir labai dekoju visiems ja uzpildziusiems!!!!

Aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Stebukle23 @ 2010 04 29, 15:48)
Apklausa baigesi ir labai dekoju visiems ja uzpildziusiems!!!!

Aciu:)

Prasome paskelbti atsakymus! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2010 04 29, 22:37)
Prasome paskelbti atsakymus! wink.gif

Tikrai labai idomu ax.gif
Atsakyti