Įkraunama...
Įkraunama...

Pradinės mokyklos

Kokios situacijos su prailgintomis, popamokinemis grupemis?
Ar daug kas leidziate vaikus i prailgintas grupes? Man idomu ar tai geriau nei vaiko buvimas po pamoku namie?

Gal kas gali parasyti Uz ir Pries? ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2009 03 27, 17:21)
Ar daug kas leidziate vaikus i prailgintas grupes? Man idomu ar tai geriau nei vaiko buvimas po pamoku namie?

Gal kas gali parasyti Uz ir Pries?  ax.gif

aciu 4u.gif

Jei nėra vaikui su kuo būti namuose,jei nebūna vienas,tada gerai grupėje.Bet po pamokų vaikai būna pavargę,o dar sėdėti mokykloje kokias 5 valandas Įsivaizduokit save išdirbusią darbe 10val.Po pamokų vaikas namuose ir prigulti gali,pailsėti.GERIAU NAMIE. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Elzbieta @ 2009 03 27, 17:21)

Gal kas gali parasyti Uz ir Pries?  ax.gif

aciu 4u.gif

Jei nėra vaikui su kuo būti namuose,jei nebūna vienas,tada gerai grupėje.Bet po pamokų vaikai būna pavargę,o dar sėdėti mokykloje kokias 5 valandas Įsivaizduokit save išdirbusią darbe 10val.Po pamokų vaikas namuose ir prigulti gali,pailsėti.GERIAU NAMIE. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš sakau, kad geriau prailgintoj. Nes namie gali pamokų neparuošt, su kompu tik prašaudys ar televizorių žiūrės. O tėvams grįžus iš darbo jau vaikas bus taip nusiplūkęs, akd jam tikrai nebe iki pamokų ruošos.

Aišku, visokių vaikų būna. Bet maniškiai tai jau ne iš tų, kurie neraginami prie knygų puola ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2009 04 02, 12:23)
Aš sakau, kad geriau prailgintoj. Nes namie gali pamokų neparuošt, su kompu tik prašaudys ar televizorių žiūrės. O tėvams grįžus iš darbo jau vaikas bus taip nusiplūkęs, akd jam tikrai nebe iki pamokų ruošos.

Aišku, visokių vaikų būna. Bet maniškiai tai jau ne iš tų, kurie neraginami prie knygų puola ax.gif

Manau, priklauso nuo konkrecios situacijos, - jei vienas tupi namuose, tai manau, kad geriau prailgintoje, jei namie mama (pvz., kaip as busiu su maziuku ax.gif ), manau, kad pasiiminesiu po pamoku. Nors reikia ir vaiko paklausti, o gal jam kaip tik noresis buti prailgintoje, juk jie ten ne tik pamokas ruosia, bet ir zaidzia, eina i burelius, i lauka.
Atsakyti
Is patirties: vaikai isvargsta visa diena mokykloje.Jeigu yra galimybe,geriau parsivesti.Ypac 1-2 klases.Man labai pasiseke,as turejau galimybe samdyti aukle kuri vaika priziurejo iki mokyklos,tai ji atsivesdavo is mokykos,papietaudavo su vaiku,ir tada jau palikdavo. As liepdavau kiek pailsejus ruosti pamokas.Panasiai ir elgdavosi,tik dabar kai paaugo tai isgudrejo, stengiasi paaiskinti man kad nesuprato uzduociu todel neparuose ir lauke tevu...Abejoju ta versija,nes per daug daznai kartojasi.Manau kai isijungia TV,tai praranda laiko ir visas kt savokas... doh.gif Nepuola ir mano vaikas prie knygu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2009 04 02, 12:23)

Jie visi dabar mieliau televizoriu ziuri ir kompu zaidzia, bet prailgintoje pavargsta nuo dideles mases vaiku, kurie lanko ta grupe!
Atsakyti
O kaip del privaciu prailgintu grupiu? Po 5-8 vaikus, su kuriais paruosiamos pamokos, iseinama i lauka, i ekskursija?
Tik tas aisku kainuoja brangiau... 500-600 lt
Bet man atrodo toks neblogas viduriukas tarp triuksmingo suolo trynimo mokykloje ir sedejimo vienam namie TV arba kompiuteri isijungus. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2009 04 16, 11:17)
O kaip del privaciu prailgintu grupiu? Po 5-8 vaikus, su kuriais paruosiamos pamokos, iseinama i lauka, i ekskursija?
Bet man atrodo toks neblogas viduriukas tarp triuksmingo suolo trynimo mokykloje ir sedejimo vienam namie TV arba kompiuteri isijungus.  g.gif

o kur tokios yra?
Atsakyti
QUOTE(Elzbieta @ 2009 04 16, 11:17)
Bet man atrodo toks neblogas viduriukas tarp triuksmingo suolo trynimo mokykloje ir sedejimo vienam namie TV arba kompiuteri isijungus.  g.gif

Is kur tokios grupes? Neteko girdeti. Jos ka, pradines mokyklos patalpose steigiamos? Matyt, ne. g.gif
Atsakyti
Na, valstybineje mokykloje mums buvo pasakyta, kad jei yra nors menkiausia galimybe neleisti vaiko i prailginta grupe, tai ir neleisti, nes mokytojos labai nenori ten dirbti, vaikai neturi salygu, mazai apmokama ir t.t.
Beje, mokytojos neatsako uz tai, kad vaikai atliks namu darbus. buvau kelis kartus uzejus, tai visai mokytojos neradau.

Maniskis turejo galimybe rinktis pats kur nori buti namie ar mokykloj, tai pora kartu pabandes daugiau nejo. Nors namuose nei kompo nei televizoriaus.

Dabar, kai pakeiteme mokykla i Vilniaus Tarptautine Meridiano www.vims.lt, ten yra aukletoja, kuri ateina nuo 12 val. ir buna iki 17:30, vaikai lanko burelius, yra nustatytas laikas ruosti pamokoms, jei geras oras VISADA eina i lauka su visom priemonem. be to visada galiu sukontaktuoti kad vaikas laiku iseitu ir spetu i kitus uzsiemimus (mobilaus jis neturi). Be to ji pati zaidzia su vaikas o ne tik juos priziuri.
Sunus visada pasilieka ir buna kuo ilgiau, es tada kai su draugais susitares buna susitikti smile.gif
Beje, visa tai iskaiciuota i mokslo kaina smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakaska @ 2009 04 29, 14:57)
Na, valstybineje mokykloje mums buvo pasakyta, kad jei yra nors menkiausia galimybe neleisti vaiko i prailginta grupe, tai ir neleisti, nes mokytojos labai nenori ten dirbti, vaikai neturi salygu, mazai apmokama ir t.t.
Beje, mokytojos neatsako uz tai, kad vaikai atliks namu darbus. buvau kelis kartus uzejus, tai visai mokytojos neradau.

Maniskis turejo galimybe rinktis pats kur nori buti namie ar mokykloj, tai pora kartu pabandes daugiau nejo. Nors namuose nei kompo nei televizoriaus.

Dabar, kai pakeiteme mokykla i Vilniaus Tarptautine Meridiano www.vims.lt, ten yra aukletoja, kuri ateina nuo 12 val. ir buna iki 17:30, vaikai lanko burelius, yra nustatytas laikas ruosti pamokoms, jei geras oras VISADA eina i lauka su visom priemonem. be to visada galiu sukontaktuoti kad vaikas laiku iseitu ir spetu i kitus uzsiemimus (mobilaus jis neturi). Be to ji pati zaidzia su vaikas o ne tik juos priziuri.
Sunus visada pasilieka ir buna kuo ilgiau, es tada kai su draugais susitares buna susitikti smile.gif
Beje, visa tai iskaiciuota i mokslo kaina smile.gif

thumbup.gif

O kokia ta mokslo kaina? g.gif As uzsukau i ta puslapi,bet apie mokesti neradau,gal blogai ieskokau.Ar jis skiriasi priklausomai nuo amziaus?Tai kiek kainuotu i sia mokykla leisti pradinuka?
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

Gal kas lankote pradinę mokyklėlę "Dainorėliai" ax.gif
Domina šis darželis-mokyklėlė, niekaip neapsisprendžia, o iatiliepimų niekur nerandam unsure.gif

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti